Minune la bordul unui avion Qatar Airways! S-au trezit cu un pasager in plus. Numarul pasagerilor de la bordul unui avion Qatar Airqays, de la Miami la Doha s-a marit cu inca un... cetatean. Este vorba despre o gravida care a adus pe lume, in timpul zborului un baietel sanatos. Minunea a avut loc in cursa QR778, pe 22 martie. Avionul Qatar Airways, care venea de la Miami, a fost deviat catre Newfoundland, in Canada, imediat cum echipajul a aflat ca tanara a intrat in travaliu. Cand au vazut ca gravidei ii venise sorocul, atat insotitoarele de zbor, cat si pasagerii s-au mobilizat imediat, cautand disperati paturi si prosoape, pentru a-i da o mana de ajutor acesteia. Din fericire, la bord se afla si un medic care a stiut exact cum sa procedeze, pentru ca pasagera sa aduca pe lume copilul fara probleme. Femeia a adus pe lume un baietel sanatos cu doar jumatate de ora ca Boeingul 777 sa aterizeze pe areroportul Gardner, din Canada, in conditii meteo neprielnice, zona fiind afectata de o furtuna de zapada. Dupa ce aeronava a aterizat pe aeroport, o ambulanta i-a preluat pe proaspata mamica si pe bebelus, transportandu-i la spital, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un autobuz din Brazilia a fost "inghitit" de o groapa din sosea. Ce s-a intamplat apoi. Pasagerii unui autobuz din Brazilia au avut parte de o calatorie ingrozitoare. Soseaua pe care mergeau, intr-o localitate din nordul tarii, s-a surpat, iar groapa uriasa care s-a cascat a "inghitit" complet autobuzul. Acesta s-a prabusit intr-un rau si a continuat calatoria in apele involburate. Intreaga scena a fost privita de pe margine de cativa martori speriati. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in bizarul accident, anuntaStirileProtv.ro.

Cum pot prezice animalele cutremurele. Se stie din mosi stramosi ca animalele "simt" cutremurele. Un studiu arata ca animalele sunt capabile sa prezica cutremurele datorita sensibilitatii lor la electricitatea prezenta in mediul inconjurator. O echipa de profesori de la Universitatea Anglia Ruskin a studiat comportamentelor animalelor dinaintea unui seism puternic. "Camerele de supraveghere din parcul national Yanachaga-Chemillen, din Peru, au aratat cum se reducea numarul animalelor existente in zona, cu 23 de zile inainte de cutremurul de 7 grade pe scara Richter care a avut loc in 2011. Timp de 5 sau 7 zile inainte de seism, camerele nu au inregistrat prezenta niciunui animal, fapt "total neobisnuit", a mentionat Rachel Grant, coordonatorul studiului, informeazaLibertatea.

O batrana din Germania s-a ridicat din sicriu si a intrebat: "Unde sunt?". Angajatul de la pompe funebre a lesinat de frica. Poveste desprinsa din filmele de groaza in Germania, unde un angajat al unei companii de pompe funebre a lesinat de frica, dupa ce capacul unui sicriu s-a descris, iar batrana care fusese pronuntata moarta, s-a ridicat si a intrebat: "Unde sunt?". Femeia, in varsta de 92 de ani, fusese pronuntata moarta cu cateva ore inainte, chiar in azilul de batrani din Gelsenkirchen unde locuia, si tranportata imediat la casa de funeralii Munstermann. Cand angajatul companiei si-a revenit din lesin si.. soc, a vazut-o pe batrana linistita, in sicriu, cu ochii deschisi. Dupa ce i-a verificat pulsul, a sunat de urgenta la ambulanta, care a transportat-o la spital. Familia a fost anuntata imediat ca femeia este inca in viata, scrieStirileProtv.ro.

Au scos demonii in ea! Cea mai socanta exorcizare petrecuta in biserica! Nu este un film realizat cu bugete astronomice de un regizor hollywoodian, ci un incident care s-a intamplat in realitate, recent, intr-o biserica catolica. Laura, in varsta de 22 de ani, din Argentina, era descrisa de cunoscutii din satucul unde locuia drept o tanara blanda si cu frica de Dumnezeu. Insa comportamentul ei s-a schimbat dramatic in ultima perioada, aceasta devenind extrem de agresiva si bolborosind cuvinte de neinteles. Preotii s-au gandit ca este posedata de diavol si au hotarat sa o supuna unui ritual de exorcizare, care a fost si filmat de cativa enoriasi. In imagini se poate vedea cum argentinianca este asezata pe podea, pe o saltea, iar in timpul incantatiilor celor patru preoti, incepe sa se zvarcoleasca si sa urle, cu un glas nefiresc, parca din alta lume. Secventele in care clericii se lupta cu demonul care "pusese" stapanire pe Laura sunt greu de urmarit, insa slujba de exorcizare se incheie cu izbanda fetelor bisericesti, anuntaLibertatea.