Cei mai batrani frati din lume! Impreuna au 1019 ani. 12 frati din Marea Britanie au intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai "batrana familie din lume". Varstele combinate ale celor 12 frati ating incredibila cifra de 1019 ani. Cei 7 frati Tweed si cele 5 surori ale lor au varste cuprinse intre 76 si 95 de ani. Impreuna, ei au 33 de nepoti, 59 de stranepoti si 17 stra-stranepoti. Fratii care au batut recordul se numesc Elsie (95 de ani), Reginald (92), Robert (91 de ani), Cynthia (89 de ani), Ralph (87 de ani), Noel (85 de ani), Eric (83 de ani), Ronald (82 de ani), Malcolm (81 de ani), Valerie (79 de ani), Phyllis (78 de ani) si Eunice (76 de ani), scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Indonezia: Politistii din Jakarta au drogat tot orasul dupa ce au ars 3,3 tone de marijuana si alte droguri confiscate. Mai multi locuitori din Jakarta, Indonezia, au experimentat stari de euforie dupa ce politistii au ars peste trei tone de marijuana confiscata. Potrivit NY Daily News, oamenii legii trebuiau sa distruga 3,3 tone de marijuana, in valoare de 1 milion de dolari, confiscata anterior de la traficanti. Unii dintre politisti au purtat masti, insa au uitat sa-i informeze pe localnicii din zonele adiacente ca fumul ar putea sa-i afecteze. Astfel ca numerosi rezidenti s-au plans de dureri de cap si ameteala, si au marturisit ca s-au simtit "neobisnuit". La actiunea demonstrativa a autoritatilor au participat o serie de oficiali locali si mai multi jurnalisti. "Am avut o durere de cap pentru ca nu am purtat masca", a marturisit un localnic. De asemenea, un jurnalist a afirmat ca a fost nevoit sa se aseze si sa bea o ceasca de ceai pentru a-si reveni, anuntaStirileProtv.ro.

Superpiticul si-a gasit sotie: un fost barbat. E clar, dragostea-i oarba! Americanul Anton Kraft, de doar 1,34 m inaltime, si-a gasit perechea: o femeie de 1,92 m. Nu-l deranjeaza ca trebuie sa se suie pe scaun sa o sarute si nici ca s-a nascut barbat. Anton Kraft sufera de nanism (n.r. anomalie care determina o crestere insuficienta in inaltime), dar asta nu l-a impiedicat sa-si gaseasca fericirea. Barbatul in varsta de 52 de ani si-a facut cativa ani buni un renume cu bratele lui fortoase, care ii lasa masca pana si pe cei mai musculosi culturisti. Dar el are ochi numai pentru China Bell, o negresa voluptuoasa in varsta de 43 de ani, pe care a cunoscut-o in urma cu sase luni. A fost dragoste la prima vedere. Dupa doar cateva intalniri romantice, Anton a cerut-o de nevasta. Nu l-a deranjat ca viitoarea lui sotie are 1,92 m inaltime, burtica si gusa si nici faptul ca s-a nascut barbat. Dragostea lor a invins, informeazaClick.

A facut un ou de Pasti de 5 metri! Un arhitect din Slovacia a reusit sa construiasca un "ou de Pasti" cu o inaltime de 5,08 metri si un diametru de 3,08 metri. Jozef Kuruc a proiectat, construit si decorat singur oul cu o greutate de 800 de kilograme. Oul este facut din mai multe straturi de polistiren si este decorat cu capace de plastic. Arhitectul a muncit mai bine de un an la oul de Pasti urias, care a fost expus duminica in satul Lemesany din Slovacia, scrieLibertatea.

Poveste incredibila in China. Si-a rapit iubita, a ascuns-o intr-o geanta si a incercat sa o duca acasa cu avionul. Wang Li, un chinez in varsta de 29 de ani, a innebunit in momentul in care iubita lui, Mu He, in varsta de 27 de ani, a pus capat relatiei. Cei doi s-au certat teribil in apartamentul lor din Liaoning, moment in care fata a plecat in orasul din care era, iar barbatul a urmarit-o, pe o distanta de 2.000 de kilometri, potrivit The Mirror. Cand a ajuns in orasul Xi'an, barbatul a rapit-o pe Mu He, a legat-o bine si a ascuns-o intr-o geanta. Apoi a incercat sa ia avionul, cu tot cu geanta, pana in Liaoning. Chinezul a fost oprit de autoritati pe aeroport, dupa ce alti calatori au sesizat ca ceva se misca in valiza lui. "Cand am deschis geanta, am descoperit ca inauntru se afla o tanara, legata complet, inclusiv la gura, ca sa nu poata sa tipe", a spus un politist, Man Sau, anuntaStirileProtv.ro.