Un barbat de 30 de ani si-a anulat inmormantarea! Ce si-a rezervat la biserica, te va lasa masca! Sean McCabe suferea de sindromul Hodgkin, iar medicii i-au mai dat doar doua luni de trait. Barbatul de 30 de ani, tatal a trei copii, a reusit sa se recupereze si, in loc sa se pregateasca de inmormantare a decis sa-si puna pirostriile. Sean McCabe a fost diagnosticat cu sindromul Hodgkin, o forma de cancer limfatic, in 2013, iar medicii i-au spus ca mai are doua luni de trait. Dupa ce a facut chimioterapie, doctorii i-au spus ca si-a revenit, insa in 2014, in urma unor controale, acestia au observat o revenire a bolii, spunandu-i ca va mai trai doar 8 saptamani. Englezul in varsta de 30 de ani, tatal a doi copii, si-a facut pregatirile de inmormantare in ianuarie 2014 si a scris si un bilet de adio apropiatilor. Numai ca soarta avea sa-i rezerve o surpriza placuta. Urmand tratamentele, afectiunea a intrat in remisie, iar acum britanicul se pregateste sa o ia de sotie pe mama celor trei copii ai sai, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Imaginile cenzurate de Google Street View. Ce a facut o femeie cand masina a trecut pe langa ea, intr-un oras din Australia. Aparatul de fotografiat al Google Street Car le-a vazut pe toate. Prostituate, oameni care vomita sau care fac tot soiul de ciudatenii. Insa niciodata asa ceva. Atunci cand masina Google Street a trecut prin orasul australian Port Pirie, Karen Davis s-a gandit ca cea mai buna metoda de a-si amuza prietenul britanic este sa-si ridice bluza si sa-si arate la camera bustul impresionat, marime K. Asta dupa ce a urmarit masina, astfel incat camerele sa surprinda cat mai bine momentul. Dupa ce fotografiile - pentru care pozase in prezenta copiilor - au devenit virale pe internet, femeia a incercat sa-si apere decizia. "Cei care te urasc, te vor uri, ai curajul sa faci asta?", a scris ea pe Facebook. "Toate tipele cu sani mici cred ca sunt desgustatoare. Ura pentru sanii mari a ajuns in Port Pirie", anuntaStirileProtv.ro.

Mai norocosi de atat nu se poate! Au castigat la Loto acum doi ani 1.4 milioane de euro. Ce s-a intamplat la ultima extragere intrece orice asteptare. Povestea unui cuplu din Marea Britanie pare desprinsa din filme. Cei doi au castigat in 2013, la EuroMillions, suma de 1,4 milioane de euro. Doi ani mai tarziu au jucat din nou si, surpriza!, au devenit mai bogati cu inca 1,4 milioane de euro. David Long si Kathleen MacKenzie sunt cei mai norocosi oameni din lume, fara doar si poate. Cuplul originar din Scunthorpe a castigat recent la EuroMillions suma de 1,4 milioane de euro, insa erau deja bogati. Si, culmea! tot dupa ce au jucat la Loto, in urma cu doi ani. In 2013, tot ei au fost fericitii care au tras potul cel mare, incasand aceeasi suma fabuloasa. Conform dailymail.co.uk, David si Kathleen au sfidat toate statisticile, existand sanse doar de una la 283 de miliarde ca o persoana sa puna mana pe un asemenea castig, anuntaLibertatea.

Si-a fotografiat corpul din cele mai nepotrivite unghiuri si a publicat pozele.Gestul ei, laudat de mii de femei. Pentru a demonstra cat de important este unghiul din care te fotografiezi atunci cand vine vorba de silueta, o femeie a realizat mai multe imagini cu abdomenul sau si le-a publicat pe internet. Daca in doua dintre fotografii abdomenul tinerei arata plat si tonifiat, alte doua imagini il arata din unghiuri mai putin avantajoase. Pana acum, fotografiile au fost vazute de peste un milion de oameni, iar demersul femeii a fost laudat, scrie Daily Mail. "Nu suntem papusi Barbie. Suntem facute din carne si oase. Toate aceste imagini arata acelasi lucru: corpul meu. Am muncit din greu pentru a-l obtine si sunt mandra de el. Este bine din cand in cand sa mai luam contact si cu realitatea ca sa nu mai avem asteptari nerealiste", a scris tanara in postarea sa, scrieStirileProtv.ro.

N-ai sa crezi cum s-a razbunat o soacra moarta pe ginerele ei! L-a luat la ea instant. Moartea unui american din Pennsylvania i-a socat pe cunoscutii acestuia, care cred ca patania nu e lucru curat. Barbatul de 74 de ani curata mormantul soacrei sale, impreuna cu nevasta lui, cand piatra funerara, care nu mai era stabila deoarece se erodase cu timpul, a cazut peste el. Americanul a murit pe loc, iar medicii ajunsi in cimitir nu au mai avut cum sa il resusciteze. Toti cei care au auzit despre moartea barbatului au ramas uluiti, iar cei care au mai avut chef de asa ceva au facut chiar glume despre soacre si ginerii lor, care nu se inteleg deloc, doar ca de obicei barbatii incearca sa scape de mamele nevestelor lor, nu invers, anuntaLibertatea.