Modalitatea bizara prin care o bunica si-a otravit familia cu un produs expirat de 25 de ani. Procurorii ancheteaza cazul Trei generatii din aceeasi familie au fost otravite dupa ce o bunica le-a servit ciocolata instant, expirata de 25 de ani. Sotul femeii, fiul, nepotul si un prieten al acestuia, dar si femeia au fost transportati la spitalul din Vincenza, Italia, dupa ce au avut stari de rau. Unul dintre copii a petrecut 20 de zile in spital, relateaza metro.co.uk. Ei au primit ingrijiri medicale pentru probleme la stomac si varsaturi, dupa ce au batut ciocolata calda la plic, expirata din 1990. Bunicuta, cunoscuta sub numele de Rosetta, ar fi cumparat ciocolata pudra la sfarsitul anilor '80 si a uitat de ea, pana luna trecuta. Chiar daca nu a fost cu intentie, femeia a fost pusa sub acuzare pentru ranirea membrilor familiei sale, cazul fiind in atentia procurorilor, conform Stirilor PRO TV.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Meidicilor nu le-a venit sa creada! Insarcinata in 8 luni, o tanara a intrat in coma! Ce s-a intamplat la nastere O femeie insarcinata in 8 luni, a fost victima unui accident, chiar in timp ce mergea spre cabinetul medicului. Imediat, tanara a intrat in coma. Jenny Quiles, o tanara din Florida, SUA, a fost lovita de un camion, chiar in timp ce se deplasa catre medic. Doctorii i-au acordat imediat ingrijiri medicale, insa femeia a intrat in coma, iar prognosticul specialistilor a fost rezervat, atat in privinta mamei, cat si a bebelusului nenascut. In cele din urma, femeia a intrat in tarvaliu, luna aceasta, si gravida a nascut o fetita perfect sanatoasa, prin operatie de cezariana. Partenerul femeii si-a numit copila Angel, avand in vedere ca odata cu nasterea ei si sotia sa si-a revenit din coma, intr-un mod miraculos, scrie Cancan.

S-a descoperit meniul. Ce au mancat apostolii si Iisus la Cina cea de Taina Miguel Angel Amodovar sustine insa ca, la acea ultima cina, Iisus ar fi incalcat normele foarte stricte ale evreilor si ar fi insistat ca apostolii sai sa manance 'din toate'. Insotit si de mama sa si de Maria Magdalena, el ar fi mancat stand intins pe jos si luand alimentele cu mana de pe o masa de inaltime foarte mica. Primul fel ar fi fost o salata din ierburi amare, pe baza de telina, simbolizand viata plina de lacrimi si tristete a evreilor in perioada sclaviei lor in Egipt. Felul al doilea a constat in peste - prajit, la gratar sau la cuptor - insotit de un sos dulce-acrisor. Este posibil sa fi fost unul dintre felurile de peste pe care chiar mesenii le pescuiau in raul Iordan, dar nu este exclusa nici varianta unor pesti din Marea Galieii, cum ar fi sardinele. Sosul era preparat din ulei de masline, miere, otet si vin, cu nuci si curmale taiate marunt, scrie Libertatea.

Moarte stupida in SUA. Un barbat si-a pierdut viata strivit de piatra funerara de la mormantul soacrei lui Stephen Woytack, in varsta de 74 de ani, din Scranton, se afla in Cimitirul Catolic St. Joseph's. Edward Kubilas, un angajat de-al cimitirului, a povestit cum piatra de mormant grea de peste 180 de kilograme s-a prabusit peste barbat. Sotia barbatului a fost martora la intreaga scena. Lega o cruce de piatra funerara atunci cand aceasta s-a despins din pamantul moale de primavara si s-a prabusit. "Sotia lui a fugit repede sa-mi spuna. Pana am ajuns acolo, nu era intr-o stare foarte buna. Am reusit sa-l eliberez pe jumatate. Cred ca adrenalina m-a ajutat", a spus Kubilas pentru Reuters. Un politist si o ambulanta au ajuns imediat la fata locului, insa a fost prea tarziu, scrie Stirile PRO TV.ro.

Singurul loc din lume unde barbatii nu au ce cauta! Uite ce li se intampla daca ajung in localitatea unde traiesc 600 de femei In sud-estul Braziliei, exista un oras in care locuiesc 600 de femei. In aceasta localitate, barbatilor le este interzis sa traiasca. Noiva do Cordeiro este un oras din Brazilia unde barbatii nu au ce cauta. Aici, locuiesc 600 de femei, majoritatea cu varste intre 20 si 35 de ani. Desi unele reprezentante ale sexului frumos sunt casatorite, barbatii lor nu locuiesc cu ele, ei fiind nevoiti sa munceasca foarte departe de acest loc. Daca raman insarcinate si nasc baieti, femeile din Noiva do Cordeiro isi vor goni proprii copii din localitate atunci cand implinesc 18 ani. Acestia si tatii lor au voie sa se intoarca in oras doar in timpul weekend-urilor, integral pe Cancan.ro.