Noaptea in care vedetele si-au dezvaluit pasiunile. Radu Valcan si Adela Popescu, Laura Cosoi, Jojo si-au adus jocurile preferate din copilarie sau din prezent si s-au distrat cu o parte din pasiunile lor la evenimentul agentiei de talent de management si comunicare Talentivity din cadrul Noptii Agentiilor. Astfel, Laura Cosoi a intampinat oaspetii cu cafele, Razvan Fodor i-a primit cu bancuri spumoase si cocktailuri savuroase, Adela Popescu si-a aratat maiestria de a scrie si vorbi invers cu mare lejeritate, Radu Valcan a demonstrat pasiunea sa pentru fotografie, Jojo a facut un campionat de Piticot, jocul copilariei ei, Alina Chivulescu a extras premii diverse din tombola pentru toti vizitatorii, iar Ada Condeescu a citit poezii dragi ei, noteaza Viva.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Robert Pattinson si FKA Twigs - logoditi! Robert Pattinson, cunoscut pentru rolul vampirului Edward din seria de filme "Twilight" s-a logodit cu iubita sa, FKA Twigs. Cei doi formeaza un cuplu de 6 luni, fiind fotografiati pentru prima oara impreuna in luna septembrie a anului trecut. Stirea a fost confirmata si de catre un amic al cantaretei britanice de 27 de ani, T-Pain, in cadrul unui interviu. De asemenea, o sursa apropiata cuplului a marturisit anterior ca cele doua vedete au facut schimb de inele si ca se iubesc foarte mult, informeaza Elle.ro.

Pe ea o vrea cadou de ziua lui Hugh Hefner. Fondatorul Playboy a marturisit, de cate ori a avut ocazia, ca ii plac femeile cu sani mari, asa ca nu e de mirare ca i-a cazut cu tronc frumoasa nemtoaica Jordan Carver, pe care o vrea cu orice pret in conacul Playboy. Superba nemtoaica, cunoscuta drept "Yoga Jordan" din cauza pasiunii ei pentru aceste exercitii de relaxare si meditatie, a dezvaluit in presa din Germania ca, recent, a petrecut o seara in vila Playboy din Los Angeles a mogulului Hugh Hefner, la invitatia acestuia. Ea a povestit ca au luat cina impreuna si s-au uitat la filme cu Grace Kelly, timp in care "taticul" Playboy a asaltat-o cu complimente si nu a incetat sa-i repete cat de bine arata si ce frumoasa e, scrie Libertatea.ro.

Denisa, devoratoare de fotbalisti! Denisa Botcari este fata care a pus pe jar fotbalul romanesc! Frumusetea blondei a atras ca un magnet, iar printre "victimile" divei s-au numarat jucatori celebri. Printre acestia s-au numarat Cristi Daminuta si Mihai "Nila" Costea. "Printul" Adrian Cristea nu s-a lasat mai prejos si s-a iubit nebuneste cu Denisa. Acum insa, frumoasa blonda trece prin momente dificile. Denisa are probleme cu spatele si merge la psiholog, informeaza sportnews.ro.

Sex cu un transsexual! Stefan Effenberg, fost fotbalist german, are gusturi ciudate. Transsexualul Edona James (25 de ani) a lansat o serie de acuzatii grave la adresa lui Stefan Effenberg (46 de ani), capitanul lui Bayern Munchen in 2001, cand formatia germana a castigat Liga Campionilor. "Acest om m-a folosit sexual, s-a folosit de corpul meu, dar, na!, domnului Effenberg toate ii sunt permise. Niciodata nu m-a platit corespunzator, pentru ca de fiecare data era sub influenta drogurilor. Imi datoreaza 5.000 de euro", a declarat fosta prostituata in fata judecatorilor tribunalului din Munchen. Edona, care pretinde ca a facut sex de mai multe ori cu fostul mare fotbalist german, in perioada 2010-2013, scrie Libertatea.ro.