In Venezuela e criza de hartie igienica. In Venezuela nu se mai gasesc bunuri de larg consum. "De peste un an nu mai avem hartie igienica, sapun, lapte de nici un fel, cafea sau zahar. Asa ca suntem nevoiti sa le spunem oaspetilor nostri sa vina pregatiti", a spus proprietara unui hotel de 20 camere de la marginea parcului national Sierra Nevada, scrie evz.ro. Gerardo Montilla, presedintele Camerei de Comert din Merida, declara ca mai ales hotelurile mici sunt afectate de criza, in vreme ce unitatile mai mari au resurse pentru a se aproviziona de pe piata neagra. Pentru a evita problemele, clientii hotelurilor sunt rugati sa-si aduca hartie de acasa. Si acest lucru este practic imposibile deoarece autoritatile venezuelene interzic transportul de bunuri dintr-o parte in alta a tarii, in incercarea de a stopa contrabanda, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cea mai scumpa gogoasa din lume contine aur de 24 de carate si "diamante". Reteta completa este strict secreta. Amatorii de dulciuri si de bijuterii isi vad pasiunile unite intr-o creatie extravaganta: cea mai scumpa gogoasa din lume, lansata de un cetatean din Vancouver. Pe langa faina, zahar, oua si ulei, creatia abunda in aur de 24 de carate si diamante comestibile, facute evident din zahar. Inventia este trasa in sirop de ciocolata si aromata apoi cu otet balsamic, cacao si vin. Restul ingredientelor sunt tinute in mare secret de cofetari, anuntaStirileProtv.ro.

"Ultima moda" in China! Amante snopite in bataie pe strada de sotiile inselate. Razbunarile in public ale sotiilor inselate au devenit o adevarata moda in China. Imaginile de mai jos arata o femeie acuzata ca s-a culcat cu un barbat insurat, in timp ce este atacata de sotia acestuia si prietenele ei. Una dintre femei o loveste pe amanta cu o dala de piatra in cap, apoi celelalte femei o lovesc cu picioarele. Intr-un alt caz, o alta amanta este agresata de sotia inselata la intrarea intr-un centru comercial din orasul Datong, din provincia Shanxi, situata in nordul Chinei. Sotia inselata o loveste pe amanta cu picioarele si o tine de par, in timp ce o alta femeie ii trage chilotii. In tot acest timp, zeci de persoane asista la incident fara sa intervina, informeazaLibertatea.

Captura realizata de trei turisti din Noua Zeelanda. Au folosit o undita si apoi au facut poze cu el. Trei turisti din Noua Zeelanda, Andreas Rasmussen, Christian Boyum Johansen si Johan Berg, au realizat o captura neasteptata pe o plaja. Acestia au reusit sa prinda, folosind o banala undita, un rechin imens, cu care au facut apoi poze, potrivit Daily Mail. Initial, barbatul care a prins rechinul nu a reusit sa il traga la mal si, in schimb, era el tras tot mai adanc in apa. A fost momentul in care un prieten i-a sarit in ajutor si, impreuna, au scos rechinul din valuri. Dupa ce au imortalizat momentul, turistii i-au dat drumul rechinului inapoi in apa. Capturarea rechinilor si eliberarea lor ulterioara este legala in Noua Zeelanda, unde aceasta practica s-a transformat intr-un adevarat sport, scrieStirileProtv.ro.

I-au furat masina nou-nouta din fata casei! Mesajul femeii este incredibil: "Le multumesc hotilor". O americanca din St. Louis, Missouri a ajuns vedeta dupa ce le-a multumit hotilor care i-au furat masina. Motivul? Automobilul cu pricina arata mult mai bine decat inainte. Becky Schoenig a constatat cu stupoare ca hotii i-au furat masina nou-nouta, un Ford Fusion, chiar din fata casei. Femeia a anuntat autoritatile, iar politia si-a facut treaba si a gasit masina. Infractorii au vopsit jantele masinii in rosu, au adaugat o banda rosie pe caroserie si au personalizat volanul cu insertii de portocaliu pentru ca automobilul sa nu mai fie recunoscut. In loc sa se supere, Becky Schoenig le-a multumit hotilor pentru efortul depus, anuntaLibertatea.