A facut sex cu 25 de barbati la o petrecere. Ce s-a intamplat dupa i-a transformat viata intr-un cosmar. O tanara din Marea Britanie a fost protagonista unei adevarate orgii sexuale in timpul unei petreceri, dupa ce a pierdut numarul paharelor de alcool. Tanara, citata de mirror.co.uk, a dezvaluit ca a mers la petrecere si, dupa ce a baut mai multe pahare cu diverse s-a uitat impreuna cu cei prezenti la filme porno. Si cum din cauza alcoolului imaginile vazute i-au starnit interesul a decis sa copieze si ea actiunile actritelor din filmele pentru adulti. Asa a ajuns sa faca sex cu nu mai putin de douazeci si cinci de barbati. La o scurta perioada dupa aceasta orgie, tanara a descoperit ca este insarcinata. Vestea a socat-o pur si simplu si nu stie ce sa faca, pentru ca i se pare de neacceptat ideea de a deveni mama. Tanara sustine ca se simte foarte rusinata de ceea ce a facut, dar, cu toate acestea, nu vrea sa pastreze copilul, mai ales ca nu are cum sa stie cine ar putea fi tatal, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a pierdut locul de munca in urma unei gafe incredibile. Ce i-a scris intr-un SMS sefului ei. O femeie din Australia si-a pierdut locul de munca dupa ce i-a trimis sefului sau, fara sa vrea, un SMS in care scria remarci insultatoare la adresa lui. Femeia, Louise Nesbitt, a vrut sa trimita SMS-ul iubitului fiicei sale, insa, fara sa-si dea seama, l-a trimis chiar sefului ei, potrivit New York Daily News. Imediat ce si-a dat seama ce a facut, femeia i-a trimis sefului ei un al doilea SMS, in care isi cerea scuze si spunea ca mesajul este doar o gluma. Insa, barbatul nu a fost foarte amuzant si nu a tinut cont de faptul ca Louise lucra la respectiva companie de sase ani si a concediat-o. Australianca a contestat masura in instanta, insa a pierdut procesul, anuntaStirileProtv.ro.

Culmea ghinionului: au furat de la cei mai temuti mafioti. Au crezut ca dau lovitura vietii lor, insa au dat de bucluc! Cei sase hoti care au furat intre 3 si 7 aprilie din depozitul de valori Hatton Garden bijuterii de 275 de milioane de euro sunt dati in urmarire de clanul mafiot Adams. Noi detalii in "jaful secolului"! Nu numai politia ii vaneaza pe cei 6 hoti care au pradat 70 de cutii de valori din depozitul londonez Hatton Garden. Ei si-au pus pe cap cel mai periculos clan mafiot din Marea Britanie. Recent, presa britanica a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in camera de valori. Desi si-au mascat fetele, politia britanica sustine ca are informatii suficiente pentru a-i da in urmarire pe cei sase hoti, care au parasit din cate se pare Marea Britanie. Ghinionul lor este ca au furat inclusiv de la familia Adams, care are o avere de peste 300 de milioane - si care are la activ 25 de crime comandate, informeazaClick.

Are cel mai greu penis! Cum arata posesorul unui organ sexual de 3 kilograme. Micha Stunz, un barbat de 45 de ani, din Germania, a ajuns sa aiba penisul atat de greu incat aproape nu mai poate face sex. Barbatul si-a injectat atat de mult silicon incat a ajuns sa aiba un organ sexual ce cantareste peste trei kilograme si masoara 23 de cm lungime si 9 latime in stare flasca. Micha sustine ca in cazul nu poate fi vorba despre o erectie, pentru ca penisul fiind modificat cu silicon, lucrurile nu mai functioneaza normal. "Dupa ce atingi o anumita dimensiune, nu mai poti face anumite lucruri in pat. Cel putin nu cu oricine. Sunt alte lucruri pe care le poti face. Trebuie doar sa fii deschis si suficient de creativ incat sa inventezi roluri pe care sa le joci in timpul sexului", a declarat barbatul, scrieLibertatea.

Femeia din China care traieste intr-o pestera de doi ani. Du Meiying, o femeie in varsta de 52 de ani, din China, locuieste intr-o pestera de doi ani, dupa ce familia a abandonat-o, din cauza ca nu o mai putea intretine. Femeia a fost lasata de capul ei dupa ce familia a trecut printr-o perioada de probleme financiare si nu si-a mai permis sa aiba grija de ea, potrivit Oddity Central. Initial, Du a stat la un camin, insa a fost nevoita sa plece, dupa ce s-a certat cu o alta persoana gazduita acolo. Astfel, chinezoaica nu a mai avut de ales decat sa se mute intr-o pestera de 100 de metri patrati, aflata la marginea orasului Yichang. Femeia strange apa de ploaie pentru a avea ce sa bea, dar si pentru a gati si a spala. In ceea ce priveste mancarea, Du cultiva varza la iesirea din pestera, anuntaStirileProtv.ro.

Si-a facut masina electrica din lemn. Cine mai este ca el? Tamplarul Liu Fulong, de 49 de ani, din Shenyang, provincia chineza Liaoning a muncit mai bine de trei luni pentru a-si duce la bun sfarsit planurile, informeaza Daily Mail. Barbatul a tinut mortis sa isi confectioneze singur o masina electrica realizata din lemn. Pentru asta a cheltuit 3.200 de dolari. Acum insa e mai fericit ca niciodata cand pleaca la plimbare in bolidul sau de 500 de kilograme care prinde viteze de pana la 60 km/h, informeazaClick.