Seamana perfect, desi nu sunt nici macar rude. Niamh Geaney si Karen Branigan au avut parte de surpriza vietii lor. Desi nici macar nu sunt rude, cele doua seamana ca doua picaturi de apa. Tinerele s-au descoperit intamplator pe facebook. Niamh Geaney (26 de ani) din Dublin a aflat de pe reteaua de socializare Facebook de existenta lui Karen Branigan, 29 de ani, care nu doar ca este copia sa fidela, dar este si ea tot irlandeza si locuieste la o distanta de o ora de mers cu masina. Asadar, acest lucru a facut posibil ca ￯gemenele" sa se intalneasca rapid in carne si oase si sa faca nenumarate fotografii care sa surprinda extraordinara lor asemanare. "Am fost ridicol de tensionata. Pe toata durata intalnirii m-am holbat pur si simplu la ea. Nu-mi puteam lua ochii de la fata ei si unele expresii mi se pareau atat de familiare", a declarat Niamh. Potrivit tabloidului Daily Mail, Niamh, studenta si prezentatoare tv, a gasit-o pe Karen dupa ce in colaborare cu doi prieteni a lansat, pe Facebook, proiectul social Twin Strangers (strainii gemeni), in ideea ca fiecare dintre ei sa gaseasca, undeva pe lumea asta, o alta persoana apropiata ca varsta care sa-i semene din punct de vedere fizic, ceea ce ea a si reusit in doar 28 de zile, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A cerut nota de plata si nu i-a venit sa creada. Pentru ce a fost nevoita sa plateasca o femeie. Gitte Denteneer, o femeie din Belgia, a ramas cu gura cascata cand a cerut nota de plata pentru ce a consumat la o cafenea din orasul Louvain. Femeia s-a dus la cafeneaua Rubens din Louvain cu fiul ei, Lucca, in varsta de doua luni, si a avut o rugaminte speciala pentru angajati, potrivit Daily Mail. Gitte i-a rugat pe cei care lucrau la Rubens sa ii incalzeasca sticla cu lapte pe care il avea pentru copilul ei. Toate bune si frumoase, insa, cand a cerut nota de plata, femeia a ramas blocata. In afara de produsele consumate, femeia a fost taxata cu 50 de eurocenti pentru electricitatea consumata cu incalzirea sticlei de lapte, anuntaStirileProtv.ro.

A cazut din copac si s-a intalnit cu Iisus! Povestea halucinanta a unei fetite de 12 ani din SUA! O fetita de 12 ani din Texas, SUA, care a supravietuit dupa ce a cazut dintr-un copac de la inaltime de noua metri, sustine ca a fost in Rai si a stat in poala lui Iisus, care a vindecat-o de o boala grava. Christy Wilson Beam din Texas a povestit ca fetita ei Annabel, a supravietuit dupa ce a cazut de la inaltime de 9 metri, cand micuta avea doar noua ani si chiar s-a vindecat in mod miraculos de o boala grava de care suferea inca din copilarie. Copila a alunecat dintr-un copac si in caderea sa, s-a lovit de trei ori la cap si a lesinat. Parintii au alertat imediat pompierii, care au reusit sp o scoatp pe Annabel din trunchiul copacului, unde alunecase, si au dus-o de urgenta la spital. Desi o echipa de neurologi fusese anuntata si o astepta deja la spital, crezand ca aceasta a suferit leziuni grave la creier, in mod surprinzator, micuta era nevatamata si a scapat fara nici o zgarietura. Mai mult, la cateva zile dupa accident, Annabel le-a povestit parintilor ca a fost in Rai si a stat in poala lui Iisus. "Am fost in Rai cand eram in copac .Am stat in poala lui Iisus. Portile Raiului sunt facute din aur si Iisus mi-a spus ca inca nu e timpul sa stau acolo", le-a spus micuta parintilor, informeazaLibertatea.

Credeau ca au disparut complet, dar s-au trezit cu un exemplar esuat pe plaja. S-a intamplat de doua ori in 200 de ani. Australienii din Exmouth au descoperit, pe o plaja, o balena Omura esuata, specie pe care o credeau disparuta si care a mai fost zarita doar o singura data in ultimii 200 de ani. De sex feminin si cu o lungime de 5,68 de metri, exemplarul este un prilej excelent de studiu pentru oamenii de stiinta din Australia, potrivit Daily Mail. Balenele Omura sunt, in principal, intalnire in apele Indoneziei si Filipinelor si in Marea Japoniei. Intre timp, balena esuata a fost ingropata, iar oamenii de stiinta se vor intoarce peste cativa ani pentru a recupera scheletul, pe care il vor studia si care ar putea fi apoi expus intr-un muzeu, scrieStirileProtv.ro.

Un barbat nu mai are voie sa se apropie de animale! In ce hal a fost gasit langa un caine husky! Kenneth Kellmer, un barbat de 41 de ani din SUA, risca 10 ani de inchisoare sau o amenda de 50.000 de dolari pentru un gest de-a dreptul revoltator. Barbatul din orasul american Missoula nu mai are voie sa se apropie de nici un animal dupa ce a fost prins de sora iubitei sale, in timp ce facea sex cu catelul lor, un husky, in casa tinerei. Socata, femeia a alertat imediat autorititatile. Ea le-a povestit oamenilor legii ca s-a intors in casa ei, cand l-a surprins pe iubitul surorii ei fara pantaloni si stand in genunchi si maini, in timp ce intretinea un act sexual socant cu cainele ei, in varsta de trei ani si jumatate. Barbatul a fost arestat si eliberat ulterior, dupa ce s-a prezentat in fata uui judecator care i-a interzis sa mai aiba vreun contact cu vreun catel sau vreo pisica, nici macar cu cele sase animale ale lui. Barbatul isi va primi sentinta peste 2 saptamani, anuntaLibertatea.