Vindecarea miraculoasa a unui tanar care sustine ca a scapat de cancer cu ajutorul uleiului de canabis: "Durerea disparea" Un britanic in varsta de 33 de ani sustine ca s-a vindecat de cancer la colon cu ajutorul uleiului de canabis. David Habbit a fost diagnosticat in iulie 2012 si a facut chimioterapie, radioterapie si chiar o operatie. Medicii i-au spus ca se afla in faza terminala, asa ca a decis sa incerce uleiul de canabis ca ultima solutie. A cumparat un gram cu 50 de lire de la un magazin local, iar acum spune ca este complet vindecat, dupa ce ultima scanare din ianuarie nu a depistat nimic. Integral pe Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Semne apocaliptice. Au cazut din cer cu miile si au ingrozit lumea. Meteorologii si biologii norvegieni sunt bulversati de un fenomen iesit din comun: mii de rame au cazut din cer, in sudul-vestul tarii, intr-o zona aflata sub un strat consistent de zapada. La scurt timp, relatari asemanatoare au venit din mai multe zone ale tarii. Fenomenul absolut uluitor a fost semnalat de profesorul de biologie Karstein Erstad, care se afla la schi in zona Bergen. "Am vazut mii de rame pe suprafata zapezii. Pareau moarte, dar cand le-am luat in mana au inceput sa se miste", a povestit profesorul, scrie Romania TV.

Stripteuze la inmormantare! Uite cum danseaza in jurul cosciugului. Atunci cand pierd pe cineva drag, de obicei oamenii se preocupa de flori, locul de veci si de pomana. In Taiwan, lucrurile stau putin altfel. In unele parti din Taiwan, obiceiurile de inmormantare sunt iesite din comun, iar imagnile filmate la una care a avut loc de curand au uimit o lume intreaga, in special pe cei care nu stiau ca exista asa ceva. Doamna Jian a angajat doua stripteuze care sa danseze in jurul cosciugului in care era sotul ei decedat. Fetele s-au pus pe treaba, pe acordurile unei piese antrenante, care duce cu gandul la atmosfera de club, nicidecum la cea de inmormantare, potrivit Libertatea.

Un tren japonez a depasit recodul de viteza: circula cu 590 de kilometri pe ora. Compania feroviara nipona Central Japan Railway Co a anuntat ca trenul sau maglev, cu propulsie bazata pe levitatia magnetica, a atins joi viteza record de 590 de kilometri pe ora si a depasit recordul anterior de viteza stabilit in urma cu 12 ani de companie.Potrivit Wall Street Journal, trenul de mare viteza a fost testat pe un traseu special construit in prefectura Yamanashi din regiunea centrala a Japoniei. Recordul anterior, de 581 de kilometri pe ora, fusese stabilit in decembrie 2003, relateaza descopera.ro.

O pustoaica de 13 ani a reusit sa ii deseneze tatalui ei, care este in spatiu, un mesaj inedit! Vezi cum a reusit! Stephanie, o pustoaica de 13 ani din Huston, SUA, a vrut sa ii arate tatalui ei cat de mult il iubeste. Pana aici nimic neobisnuit, dar problema a fost ca parintele ei este la zeci de mii de kilometri distanta de ea, el fiind astronaut. Adolescenta a tinut mortis sa ii trimita un mesaj inedit tatalui sau, iar pentru asta o companie producatoare de masini a decis sa o ajute. Asa ca, 11 bolizi au sosit de urgenta in lacul uscat Delamar din Nevada pentru a desena pe nisip un mesaj gigantic, scrie Cancan.

A vrut sa slabeasca, dar s-a trezit cu maxilarul marit. Cum arata tanara din China dupa sase luni de mestecat guma. O tanara din China, cunoscuta doar drept Gao, a incercat sa scada in greutate cu ajutorul unei gume de mestecat speciale, dar a avut parte de un rezultat neasteptat. Femeia a citit ca guma de mestecat poate ajuta la slabit si s-a gandit sa incerce si ea aceasta metoda, pe care a aplicat-o zi de zi, timp de sase luni, potrivit Oddity Central. In afara de faptul ca nu a slabit, Gao s-a trezit cu maxilarul marit, totul din cauza efortului depus de a mesteca guma in fiecare zi, iar acum are trasaturile unui barbat, relateaza Stirile ProTV.