Burta de 244 cm a ajutat-o sa-si gaseaca jumatatea Gayla Neufeld, o femeie de 52 de ani, care cantareste 190 de kilograme, a marturisit ca si-a pierdut prea multi ani din viata luptand cu surplusul. Acum a invatat sa se iubeasca pentru felul in care arata, dupa ce si-a inceput cariera de dansatoare in fata camerei web si si-a gasit astfel jumatatea, pe sotul ei, Lance. Britanica profita de formele sale generoase si mai ales de burta ei uriasa - cu o circumferinta de 244 cm - ca sa atraga barbati din intreaga lume, care platesc bani frumosi pentru a o admira cum isi misca lasciv "formele" in fata camerei, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

O creatura misterioasa capturata in China, filmata in timp ce incearca sa scape din captivitate Imaginile au fost incarcate pe YouTube de un user din China - Raymond Yeung. Acesta sustine ca "misterioasa" creatura a fost descoperita in bazinul Shenzhen. Se pare ca animalul inota si a fost scos din apa de niste muncitori, care mai apoi l-au bagat in cusca. Barbatul care a urcat imaginile pe YouTube crede ca animalul este o "creatura mitica" din folclorul chinez. De altfel, subiectul a starnit dezbateri intense pe site-ul de socializare din China WeiBo. Daca unii dintre useri sunt de acord cu parerea lui Yeung, altii prefera sa pastreze contactul cu realitatea si spun ca ar putea fi un animal care a suferit mutatii din cauza deseurilor toxice care au colorat apele bazinului Shenzhen in rosu, in urma cu putin timp, informeaza Stirile Pro TV.

O pustoaica de 13 ani a reusit sa ii deseneze tatalui ei, care este in spatiu, un mesaj inedit! Vezi cum a reusit! Stephanie, o pustoaica de 13 ani din Huston, SUA, a vrut sa ii arate tatalui ei cat de mult il iubeste. Pana aici nimic neobisnuit, dar problema a fost ca parintele ei este la zeci de mii de kilometri distanta de ea, el fiind astronaut. Adolescenta a tinut mortis sa ii trimita un mesaj inedit tatalui sau, iar pentru asta o companie producatoare de masini a decis sa o ajute. Asa ca, 11 bolizi au sosit de urgenta in lacul uscat Delamar din Nevada pentru a desena pe nisip un mesaj gigantic. Nu este usor sa faci lucruri pe pamant care sa se vada din spatiu. Dar Stephanie a reusit, ce-i drept cu un pic de ajutor. Mesajul, "Steph (inima) U", a fost catalogat de cei de la Guinness drept cel mai mare desen facut cu ajutorul masinilor din lume, scrie Cancan.

O mai stiti pe femeia care nu se oprea din cantat? Vezi ce a patit acum! In urma cu doi ani, o femeie care nu se putea opri din cantat soca Romania. Dupa ce internata fiind s-a linistit cu greu, batrana are o alta problema: doarme incontinuu. Batrana nu se mai poate trezi si doarme si ziua si noaptea. Sotul acesteia este cel care are grija de femeie si o trezeste sa-i dea de mancare. "Eu am grija de ea. Eu o trezesc sa-i dau sa manance. Eu o schimb! Ea nu se mai trezeste", a spus barbatul cu lacrimi in ochi la emisiunea lui Maruta. Acesta a adaugat: "Nu vreau sa ma gandesc ca o pierd, ca nu stiu ce m-as face singur". Totodata, barbatul a mai spus ca ii e teama ca sotia lui sa nu moara in somn si ca noaptea sta si asculta sa vada daca mai respira, scrie Libertatea.

Un barbat a inghitit sute de monede, cuie si alte metale pentru ca era depresiv. Medicii au fost socati cand l-au examinat Rahpal Singh, in varsta de 34 de ani, a inghitit timp de 3 ani 140 de monede, 150 de cuie si un pumn de baterii, magneti si alte metale, scrie Daily Mail. Barbatul, care este fermier in Bathinda, a povestit ca a deprins obiceiul bizar de a inghite metale dupa ce a intrat intr-o depresie, iar ele ii ofereau confort. "Obisnuiam sa inghit monede si metale cu suc de fructe si lapte. Medicii mi-au spus ca toate obiectele acelea ascutite ar fi putut sa-mi penetreze intestinul si as fi murit. Ma simt mai relaxat acum, nu o sa mai fac asta niciodata", a povestit barbatul. Pana acum, medicii i-au facut peste 240 de endoscopii dar si o operatie de 9 ore pentru a scoate majoritatea obiectelor din stomacul sau, insa este nevoie de alte interventii pentru a fi curatat complet, anunta Stirile Pro TV.ro