Afacere macabra! Vinde parfum cu miros de mort. Katia Apalategui, o vaduva de 52 de ani, a transformat o idee morbida intr-o afacere de succes, ce se adreseaza celor care au pierdut pe cineva drag. Katiei ii era foarte dor de sotul ei decedat si adesea ii mirosea perna, care ii pastrase mirosul, ca sa il simta din nou aproape. De aici pana la ideea unei afaceri de succes nu a mai fost decat un pas. Katia a contactat imediat Facultatea de Chimie Organica si Macromoleculara a Universitatii din Le Havre, unde expertii au elaborat o tehnica de reproducere a mirosului uman, plecand de la o haina purtata de persoana in cauza. Astfel, ea a fondat o companie cu scopul de a le oferi rudelor indurerate o sticla cu un parfum personalizat, care contine mirosul unic al persoanelor dragi pe care le-au pierdut, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a facut un tatuaj din dragoste pentru fiul sau cu care a uimit toata lumea: "Cum naiba iti mai gasesti un job adevarat?" Parintii isi exprima in moduri diferite bucuria venirii pe lume a unui copil, dar un american de 20 de ani a gasit o modalitate care a uimit o lume intreaga. Christien Sechrist, din Houston, Texas, a sarbatorit venirea pe lume a baietelului lui cu un tatuaj imens. Problema este ca si-a facut acest tatuaj pe obraz. Sechrist, care iubeste tatuajele, si-a socat familia si prietenii cand a decis sa-si faca tatuajul permanent cu chipul fiului sau, Perseus. A postat pe Facebook o fotografie cu noul look si a descris tatuajul ca fiind "senzational". Tanarul tata a scris: "Multumesc Cody Gibbs pentru ca ai facut treaba asta senzationala! Arata exact ca fiul meu." Insa nu a obtinut rectiile la care se astepta din partea prietenilor. Unul din ei chiar s-a aratat suparat si i-a spus ca din cauza desenului urias va avea mari probleme sa obtina un loc de munca, anuntaStirileProtv.ro.

Un taximetrist are o colectie de 30.000 de selfie-uri cu clientii lui. Teng Jiazhi, un sofer de taxi din China, a devenit vedeta in tara lui, deoarece le pune clientilor o conditie inedita inainte de a-i lasa sa urce in masina. Acesta le cere pasagerilor ca in loc de bacsis sa accepte sa faca un selfie cu el. Barbatul de 58 de ani are in permanenta un aparat foto in masina cu care face mii de poze cu pasageri fericiti. Apoi publica imaginile pe contul sau de pe o retea de socializare, avand unul din cele mai urmarite profiluri. Astfel, barbatul a reusit sa stranga in zece ani, de cand a inceput sa practice taximetria, o colectie de 30.000 de poze cu clientii sai. Acesta sustine ca bucuria pasagerilor il multumeste mai mult decat un bacsis, informeazaLibertatea.

Femeia care le-a propus pe strada barbatilor sa faca sex cu ea. Cati dintre ei au acceptat propunerea. Andrea Wendel, o tanara din Statele Unite, a facut un experiment social, in cadrul caruia a abordat 100 de barbati, pe strada, si le-a propus sa faca sex cu ea. Ideea i-a venit dupa ce a vazut un experiment asemanator, dar in care un barbat a facut propunerea si a fost refuzat de toate cele 100 de femei, potrivit The Mirror. Astfel, Andrea s-a dus la fiecare barbat si l-a intrebat daca vrea sa mearga la ea acasa si sa faca sex. Majoritatea au refuzat-o, blocati de cat de direct au fost abordati sau din cauza ca erau intr-o relatie stabila, insa unii au fost extrem de entuziasmati. 30 dintre cei 100 de barbati au acceptat pe loc sa mearga la ea acasa si sa faca sex, scrieStirileProtv.ro.

Uite cum arata un examen de angajare in China! Peste 100.000 de oameni s-au calcat in picioare pentru 5.700 de posturi.Un numar record de 106.000 de candidatii s-au luptat, sambata, pentru cele 5.753 posturi de scoase la concurs. Examenele au fost organizate in Wuhan, un oras de peste 8 milioane de locuitori din centrul Chinei, anuntaLibertatea.