Cel mai scump tablou scos vreodata la licitatie! Uite cum arata pictura de 140 de milioane de euro! Casa de licitatii Christie's va scoate la vanzare pe 11 mai, la New York, tabloul "Femeile din Alger", pictat de Pablo Picasso intr-o singura zi, 14 februarie 1955. Tabloul a fost evaluat la 130 de milioane de euro (140 de milioane de dolari). Cel mai scump tablou vandut pana acum la licitatie a fost pictat de Francis Bacon, fiind adjudecat cu 142 de milioane de dolari in 2013, dupa ce a fost evaluat la 85 de milioane de dolari. Tabloul "Femeile din Alger" are toate sansele sa depaseasca acest record. Panza a mai fost vanduta la licitatie in 1997, cu 31,9 milioane de dolari, o suma colosala in acea perioada, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A completat actele pentru plata impozitelor, dar a primit raspuns ca este decedata. Cum a aflat femeia ca "e moarta" de un an. O tanara farmacista din Michigan, Statele Unite, a avut parte de o surpriza neplacuta din partea Fiscului american. Dupa ce a completat actele pentru plata impozitelor, ea a primit un mail in care era anuntata ca e moarta din noiembrie 2014. Sarah Jewell a mers la Fisc pentru a demonstra ca este in viata, iar angajatii au asigurat-o ca eroarea va fi remediata. Acestia i-au mai spus ca o persoana i-a completat actele pentru ID-ul ei si ca a trecut-o ca fiind moarta. Au trecut 3 luni si Sarah nu a primit nicio dovada ca lucrurile s-au rezolvat. Intre timp un cont i-a fost inchis pentru ca banca a primit hartia in care i se anunta decesul, si i-a fost anulat carnetul de conducere. Sarah se teme ca ar putea sa isi piarda si jobul de farmacista din aceasta cauza, anuntaStirileProtv.ro.

O chelnerita a primit un bacsis urias dupa ce a fost auzita vorbind la telefon. O chelnerita s-a ales cu un bacsis urias, dupa ce un client a auzit-o vorbind la telefon cu fiul ei. Femeia, care este trecuta pe nota de plata cu numele "Bandi", a avut un soc in momentul in care a ridicat nota de plata a unui client. Pentru o consumatie de nici 10 dolari, omul a lasat un bacsis de 20 de ori mai mare. In nota de plata, el a lasat si un bilet care a facut-o pe angajata restaurantului sa izbucneasca in lacrimi. "Iti multumesc pentru servire. Am auzit ca vorbeai la telefon cu fiul tau. Foloseste acesti bani ca sa-l vizitezi". Potrivit Daily Mail, dupa ce a onorat comanda respectivului client, femeia si-a sunat fiul si i-a spus ca ii este foarte dor de el. "Am izbucnit in lacrimi cand mi-a fost adusa nota de plata. Inca mai exista oameni draguti", a scris femeia pe site-ul Imgur, unde a publicat si biletelul primit, informeazaLibertatea.

Cum isi prepara sandwich-ul o vulpe din Cernobil. Imigini surprinse de jurnalistii de la Radio Europa Libera redau secvente amuzante in care o vulpe din Cernobil aduna toata mancarea primita de jurnalisti din care isi prepara un sandwich. Echipa de reporteri care a filmat imagini de la Cernobil cu ocazia implinirii a 29 de ani de la accidentul nuclear produs la centrala din Ucraina, a fost intampinata de o vulpe care i-a uimit pe jurnalisti cu inspiratia de care a dat dovada. Hranit cu felii de paine si carne, animalul a cules tacticos toata mancarea din care si-a facut un sendwich imens, pe care l-a mancat apoi cu oarecare dificultate, scrieEurActiv.ro.

La 15 ani cantarea doar 25 de kilograme pentru ca manca un mar pe zi. Cum arata acum tanara care a fost la un pas de moarte. O tanara dornica sa slabeasca mult intr-un timp scurt a ajuns sa se infometeze pana a ajuns la greutatea de 25 de kilograme si s-a luptat cu anorexia timp de doi ani. Megan Armer (22 de ani) ajunsese sa manance doar un mar pe zi pentru a slabi si a abuzat de laxative, fapt ce i-a provocat in timp probleme mari cu colonul, iar medicii au intervenit de urgenta pentru a-i salva viata, relateaza The Mirror. Problemele tinerei au inceput la varsta de 12 ani, iar pana la 15 ani greutatea ei scazuse dramatic la 25 de kilograme. Totul a luat o intorsatura fericita atunci cand a fost dusa la un spital de psihiatrie pentru ca medicii sa o ajute in lupta cu boala. In timp, greutatea ei a ajuns la un nivel normal, iar tanara chiar a reusit sa semneze un contract cu o agentie de modele, anuntaStirileProtv.ro.

Mireasa, socata de ce a vazut cand a taiat tortul la nunta: "Am izbucnit in lacrimi". Momentul in care mirii taie tortul, la nunta, este, de departe, unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua cea mare. Nu si daca prajitura este plina de... mucegai. Rachael Goodman, o mireasa de 18 ani din Marea Britanie, a avut un soc de proportii in momentul in care a taiat tortul la propria-i nunta. Prajitura, care a costat 115 lire sterline, nu era deloc apetisanta, asa cum ar fi trebuit, ci plina de mucegai. Cand a vazut grozavia, mireasa a izbucnit in plans. Induiosati de cele intamplate, ospatarii restaurantului in care a avut loc nunta au cumparat alte trei prajituri, pe care le-au servit invitatilor. Ulterior, angajatii cofetariei de la care a fost comandat tortul i-au cerut scuze tinerei mirese, informeazaLibertatea.