Efectul socant al cutremurului-monstru din Nepal. Oamenii de stiinta au observat abia acum. Cel mai inalt varf din lume s-a micsorat cu aproape 2,5 centimetri dupa cutremur, arata datele furnizate de satelitul Sentinel 1A, al Agentiei Spatiale Europene, care a trecut pe deasupra zonei afectate de seism pe 29 aprilie. In acelasi timp, varful Annapurna a crescut cu aproape zece centimetri, anunta Realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

A ascuns un cufar si acum mii de oameni din toata lumea calatoresc sa-l caute. Ce a ascuns inauntru un batran de 84 de ani. In urma cu patru ani, un milionar in dolari in varsta de 84 de ani a ascuns un cufar care, spune el, ar valora 2 milioane de dolari. Forrest Fenn, un colectionar de arta, autor de carte si veteran de razboi, spune ca motivul pentru care a ascuns o asemenea avere in padure este ca a vrut sa-si faca familia sa se ridice de pe canapea si sa mai iasa la aer. Ideea i-a venit inca din 1988, cand a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala. Integral pe StirileProTv.ro.

Topul profesiilor care predispun la adulter. Exista relatii si casnicii care se strica din pricina meseriei. Mai multi oameni de stiinta au efectuat un studiu care arata care sunt profesiile care predispun cel mai mult la adulter. Astfel, conform acestui studiu publicat de Illicit Encounters (site de intalniri amoroase care se adreseaza persoanelor casatorite) 18% dintre utilizator lucreaza in mediul bancar. Continuarea in Libertatea.

Incredibil! Si-a pus desfacator de bere in loc de dinte. Berea dupa bere e placere, daca stii cum s-o deschizi fara durere. O companie argentiniana a inventat desfacatorul de bere care se monteaza direct in gura, inlocuind un dinte. Ce sa faci cu o bere rece, daca nu ai cu ce s-o deschizi? Meciul e gata-gata sa inceapa si deja incepi sa agiti sticla de nerabdare? Nu mai cauta cu disperare desfacatorul! El s-ar putea afla chiar in gura ta. Un dentist argentinian si-a dat seama cat de important este acest accesoriu pentru iubitorii bauturii cu hamei, anunta Click.

Povestea celui mai inalt om din istorie: La varsta de 22 de ani, cantarea 199 de kilograme. Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de 2.72 de metri. A fost mentionat in prima editie a Guinness Book, in 1955, recordul sau ramanand neintrecut pana in zilele noastre, noteaza RomaniaTv.net.