Tragedia petrecuta la prima intalnire a unor tineri care s-au indragostit online. Ce s-a intamplat in timp ce faceau selfie. James Nichols, din Anglia, a intalnit-o pe Cheynne Halloway pe internet. El a zburat din Anglia pana in Africa de Sud sa o intalneasca pe tanara de 21 de ani de care se indragostise, relateaza The Mirror. La prima intalnire, cei doi indragostiti s-au dus intr-un punct turistic din apropierea orasului Johannesburg. Cuplul s-a oprit pe o stanca sa faca un selfie, numai ca roca aflata sub picioarele tinerei a cedat, iar ea a cazut in gol 15 metri. La scena tragica a asistat Armand Goosen, un turist aflat in zona, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Filmat in timp ce facea sex cu teava de esapament. Un barbat a fost surprins de camerele de supravegheat in timp ce incerca sa intretina relatii sexuale cu teava de esapament a unei masini. Conform descrierii videoclipului publicat pe internet, acesta a fost filmat in Brazilia. Imaginile il arata pe barbat cum incearca sa faca sex cu o teava de esapament. La un moment dat, acesta se intoarce si observa ca este filmat, insa camerele de supraveghere nu par sa-l deranjeze, potrivit Click.ro.

S-au impiedicat de zebra si au uitat de drum. Muncitorii care au trasat noile marcaje pe un bulevard din Cluj-Napoca au reusit sa faca o treaba de rasul curcilor. Lucrurile au mers ca-n palma pana ce au ajuns in zona unei treceri de pietoni. Cand a fost vorba insa ca liniile ce despart benzile si sensurile sa se continue dincolo de zebra, nu s-a mai putut! Liniile duble sunt decalate cu cel putin un metru fata de cele de dupa trecerea de pietoni, in asa fel incat pare ca s-a mutat centrul bulevardului cu totul, spre bulversarea soferilor care au nenorocul sa treaca prin zona, potrivit Libertatea.ro.

O pana de curent l-a ajutat sa afle secretul murdar al sotiei. ''Nici nu ma mai pot uita la ea". Barbatul si sotia lui erau iubiti inca din liceu. Sotul spune ca la varsta de 40 de ani sotia lui a inceput sa se schimbe, scrie Jurnalul.ro. A observat ca incepuse sa se aranjeze mereu, si ca nu pleca niciodata de acasa fara machiaj si fara parul aranjat. Devenise distanta fata de sotul ei si gasea mereu scuze cand barbatul dorea sa faca dragoste. Insa o pana de curent care a avut loc la locul de munca unde barbatul lucra, l-a determinat sa ajunga mai devreme acasa. Acesta a surprins-o pe sotia lui, in pat, cu un alt barbat, care nu era altul decat fratele sotului ei, scrie realitatea.net.

Si-a dorit o piele cat mai bronzata si a mers timp de 30 de ani la solar. Ce s-a intamplat apoi a invatat-o o lectie dura. Pentru promisiunea unei pieli bronzate, aramii, multe femei sunt dispuse sa-si sacrifice sanatatea si sa-si asume riscuri enorme. A simtit-o din plin o femeie din Marea Britanie, careia doctorii au fost nevoiti sa-i indeparteze o parte din scalp, dupa ce a facut cancer de piele. Justine Sheils, in varsta de 43 de ani, a inceput sa mearga la solar zilnic inca de pe vremea cand era adolescenta. In 2006 insa, femeia a fost diagnosticata cu cancer de piele, dupa ce a descoperit o pata neobisnuita pe piept si putin a lipsit ca medicii sa-i amputeze sanii in timpul tratamentului, potrivit stirileprotv.ro.