S-a deschis un restaurant cu tematica Hello Kitty! Fanii din intrega lume ai desenelor animate Hello Kitty au un motiv de bucurie in plus: in Hong Kong s-a deschis un restaurant cu tematica Hello Kitty. Restaurantul care va fi deschis vizitatorilor din luna iunie are o gama variata de mancaruri, toate cu tema Hello Kitty. Conform proprietarului, 37 de feluri de mancare cu fata nastrusnicei pisici se gasesc in meniul localului. "Desenele Hello Kitty sunt mai populare in Hong Kong decat sunt in Japonia. Produsele noastre nu sunt doar aspectuoase ci si foarte sanatoase", a declarat proprietarul Wan Guang, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Barbatul din Taiwan care si-a dat intalnire cu o femeie si o asteapta in acelasi loc, de 40 de ani. Ah Ji, un barbat din Taiwan, in varsta de 47 de ani, are o poveste de viata destul de ciudata, dupa ce, in urma cu 40 de ani, si-a dat intalnire cu o fata. De 40 de ani, Ah Ji o asteapta pe fata sa apara in fata unei statii de tren, unde si-a dat intalnire cu ea, potrivit Oddity Central. Nu se stie daca respectiva fata era iubita lui sau daca era vorba despre o prima intalnire, insa barbatul s-a dus la locul stabilit si nu a mai plecat de acolo de patru decenii. Barbatul a fost atat de dezamagit ca fata nu a venit incat a ramas blocat pe loc, adesea fara mancare si dormind pe jos. Acesta este ajutat de lucratorii sociali din zona, in timp ce rudele mai vin sa ii aduca haine, anuntaStirileProtv.ro.

Isi risca viata pentru o obsesie! Vrea sa aiba cea mai mica talie din lume. Un fotomodel britanic, in varsta de 20 de ani, isi pune viata in pericol ca sa intre in Cartea Recordurilor drept femeia clepsidra cu cea mai mica talie. Femeia, obsedata sa doboare recordul mondial pentru cea mai mica talie, detinut din 2011 de americanca Katie Jung, de 77 de ani, a carei talie are 38 de centimetri, se supune zilnic chinului de a purta un corset special, care ii micsoreaza cutia toracica. Desi Romanie Smith risca sa isi striveasca plamanii si organele interne, nu vrea sa renunte la visul ei de a avea ceea ce ea considera ca e forma perfecta a trupului. De aceea, tanara se incorseteaza zilnic. Britanica a inceput in urma cu un an si jumatate sa se stranga in talie cu un corset de otel si a tinut un regim drastic, reusind sa ajunga de la 62,5 cm in talie la 45 cm, informeazaLibertatea.

Cum se da examenul final la Universitatea din California. Studentii sunt obligati sa se dezbrace, daca vor sa promoveze. Examenul final este cel mai important pentru studentii care termina o facultate si poate aduce multe emotii si stres. Insa studentii de la sectia de arte a Universitatii din California, San Diego au parte de un examen final...atipic. Cei care isi doresc sa promoveze nu trebuie doar sa treaca prin materie, ci si peste pudoare sau complexe. Asta pentru ca examenul final se da in pielea goala, iar cei care refuza risca sa-l pice, scrie metro.co.uk. Nu doar studentilor li se cere sa renunte la haine, ci si profesorului. Ricardo Dominguez, un profesor de arte vizuale al universitatii, sustine ca aceste conditii se practica de mai bine de un deceniu si ca studentii sunt informati inca de la inceput despre aceste aspecte, scrieStirileProtv.ro.

Se marita cu cel care a salvat-o de la moarte. O noapte cumplita in care o tanara din Florida credea ca isi va da duhul, dupa ce a fost injunghiata de 32 de ori cu un cutit de fostul ei iubit, s-a transformat pentru ea intr-o adevarata poveste de dragoste, care a uimit intregul mapamond. Melissa Dohme (23 de ani) se va casatori chiar cu barbatul care a salvat-o din ghearele mortii. In urma cu trei ani, pe 24 ianuarie 2012, fostul ei iubit, Robert Burton, suparat ca l-a parasit, intr-un acces de gelozie, a injunghiat-o pe tanara de 32 de ori in fata si in gat si a lasat-o intr-o balta de sange. Atunci, Cameron Hill, pompier si salvator calificat, a raspuns primul apelului la urgenta si s-a deplasat la fata locului unde i-a oferit fetei primele ingrijiri. Din cauza hemoragiei masive, inima tinerei a cedat de trei ori, dar a fost salvata, cu toate ca a suferit un atac cerebral, a avut o fractura craniana, nasul rupt si s-a aflat pe punctul de a ramane desfigurata. Dupa noua luni de la atacul brutal al fostului iubit, care a fost arestat si acuzat de tentativa de omor, Melissa Dohme s-a recuperat, anuntaLibertatea.