Descoperire socanta in Nigeria: un restaurant a fost inchis dupa ce s-a aflat ca servea carne de om. 10 oameni, arestati. Un restaurant din Nigeria a fost inchis dupa ce s-a descoperit ca servea clientilor carne de om. Autoritatile au intrat pe fir dupa ce mai multe localnici le-au spus politistilor ca exista zvonuri cum ca angajatii de acolo gatesc carne de om. Atunci cand oamenii legii au descins in hotelul-restaurant Anambra au avut parte de un soc: au gasit mai multe capete de oameni din care se scurgea sangele in pungi de plastic, relateaza news.com.au. Un preot care a mancat la restaurant a intrat la banuieli dupa ce i s-a prezentat o nota de plata de 700 de Naira, aproape 4,5 dolari, in timp ce zeci de milioane de persoane din Nigeria traiesc cu mai putin de 1 dolar pe zi, potrivit Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Mare-i gradina Domnului! Un barbat s-a autodenuntat la politie pentru ca si-a ucis prietenul imaginar. Barbatul era foarte afectat de "crima" si a cerut sa fie pedepsit cu moartea pentru fapta lui. El le-a povestit politistilor ca Happy fusese cel mai bun prieten al sau pana in momentul in care acesta a inceput sa consume droguri. Dupa o "prietenie" de mai multi ani, Geoff Gaylord l-a ucis pe Happy, prietenul sau imaginar, cu sapte lovituri de cutit, iar apoi l-a ingropat in gradina din spatele casei. "Nu ma gandeam vreodata ca voi face asta. Mi-am ucis cel mai bun prieten. Sunt o persoana ingrozitoare si merit sa fiu pedepsit", a spus el, tulburat, scrie Libertatea.ro.

Faceti loc! A venit cu macaraua sa vada meciul. Asa ceva nu s-a mai vazut! Hamit Isik, managerul clubului de fotbal Corum Belediyespor, in varsta de 38 de ani, a inchiriat o macara ca sa vada de sus, peste gardul stadionului, un meci al echipei sale. El a recurs la aceasta metoda iesita din comun, fiindca are interzis de la comitetul de disciplina sa intre pe stadion timp de 285 de zile, din cauza ca s-a certat violent cu un arbitru la un meci anterior. Acum, Isik trebuie sa achite o amenda de 13.000 de dolari (50.408 de lei), relateaza Click.ro.

Pedeapsa crunta pentru o femeie care a traversat strada pe rosu, ignorand avertismentele unei politiste. O politista de la Rutiera din China a fost arestata dupa ce a avut o reactie exagerata atunci cand un pieton a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului. Politista s-a suparat atat de tare pe o femeie care i-a ignorat comanda de a nu traversa pe rosu, incat a lovit-o in mod repetat cu un ciocan in cap, pana a lasat-o lata, intr-o balta de sange, relateaza metro.co.uk. Incidentul s-a petrecut in provincia Shandong, iar martorii au relatat ca atacul a fost precedat de o disputa verbala intre cele doua femei. Totul a ajuns la un final dupa ce politista a atacat-o strigand: "Nu te voi lasa sa treci pe rosu!". Mai multe pe Stirile ProTV.

Manii ciudate care au aparut si au disparut brusc in istorie: Epidemia de ras din Tanganyika. "S-a spus bine ca oamenii gandesc ca o turma; se poate observa ca o iau razna in turma, dar isi revin incet, unul cate unul", nota Charles Mackay, in 1841, intr-o carte consacrata de stiinte sociale. Gandirea de turma explica, in parte, o serie de manii generale care au izbucnit de-a lungul timpul. Multimi de oameni au inceput sa se poarte ciudat, fenomenul degenerand repede si fiind dat uitarii la fel de repede. Epidemia de ras din Tanganyika Totul a inceput, in 1962, cu o gluma. Insa dupa ce 95 de eleve de la o scoala de de fete din Tanganyika, in prezent Tanzania, au fost lovite de "epidemia de ras", fortand institutia sa-si inchida portile pentru doua luni, lucrurile au inceput sa fie serioare, scrie descopera.ro.

Terifianta poveste a demonului descoperit in apropiere de Bucuresti. Emil Strainu povesteste in una din cartile sale o intamplare pe care a trait-o chiar el si care tine de paranormal. Intamplarea are loc in apropierea Capitalei, intr-un cartier marginas. Se faceau sapaturi pe una dintre strazi. Un muncitor, de varsta medie, sapa un sant, pe o caldura insuportabila.La un moment dat, a gasit sub pamant, mai multe cioburi de sticla si o statueta mica, din sticla neagra, reprezentand un demon, scrie efemeride.ro. Un adevarat demon, care avea coada, coarne si un trident in mana. Fericit ca a descoperit o mica comoara, barbatul a plecat la prima terasa care i-a iesit in cale, cu scopul de a o vinde pentru a-si cumpara o tarie. La toata aceasta intamplare a participat o persoana, numit Dica, potrivit Romania TV.