Adjunctul ministrului afacerilor interne in Crimeea, apare goala in timpul unor orgii in discoteca. Iulia Martanova a ajuns in centrul unui amplu scandal mediatic. Tanara de 27 de ani a fost fotografiata goala in timp ce se distra prin discoteci, cu mult timp inainte sa devina persoana publica. In imagini se poate vedea cum Iulia Martanova, goala pusca, se distreaza de minune impreuna cu alti tineri, in ceea ce pare a fi o urgie sexuala. Tanara consuma alcool si este tot un zambet, semn ca ii prielte de minune distractia. Pana acum, Iulia Martanova nu a facut nicio declaratie. Reprezentantii mass-media se asteapta ca Iulia Martanova sa-si dea demisia in urma scandalului, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperirea facuta de politistii din Australia intr-un bibelou. Ce au gasit in aceasta gorila de lemn. Surpriza uriasa pentru o femeie din Australia care cumparase recent o casa. S-a trezit la usa cu un colet adresat unei persoane necunoscute. De buna credinta, femeia l-a predat politiei, insa descoperirea facuta de autoritati este... spectaculoasa. Misteriosul colet a fost trimis din Uganda si a "calatorit" prin SUA si vestul Australiei inainte sa ajunga la casa in care femeia se mutase de numai cateva luni. Pachetul a ajuns la casa femeii in data de 31 decembrie 2014 si predat politistilor anul acesta, pe 2 ianuarie. Acestia au contactat imediat Australian Customs and Border Protection Services, anuntaStirileProtv.ro.

Un cuplu de peste Prut a semnat un contract anti-cearta. Dan Ursu si Oxana Greadcenco au stabilit o conventie despre felul in care ar trebui sa reactioneze atunci cand in relatia lor se iveste un conflict. Si pentru ca o promisiune verbala nu e suficienta, au oficializat conventia prin semnarea de mana a unui contract. Indragostitii au stabilit de comun acord ca o banala cearta n-ar trebui sa se strecoare in armonia relatiei lor. Pentru a evita orice neintelegere, acestia au conceput un set de reguli care trebuie respectate, spun ei, pana la despartire. Fireste, acel moment nici n-ar trebui sa existe daca toate cele stipulate in contract vor fi pastrate cu sfintenie. Nu au voie sa doarma separat oricat de grava ar fi cearta, iar daca supararea e mare, partenerul-victima are voie sa fie suparat maxim 10 minute, dupa care partenerii se vor privi in ochi, se vor pupa pe buze si se vor impaca, informeazaLibertatea.

Au crezut ca au cunoscut pe Facebook doi baieti draguti si au acceptat sa se intalneasca. Ce a urmat pentru doua surori. Doua surori din Irlanda, Amy Rice, 21 de ani, si Nicole Rice, 19, au acceptat sa se intalneasca cu doi barbati cunoscuti pe Facebook, dar in loc sa le duca intr-un bar, asa cum stabilisera in discutia online, fetele au fost duse intr-un apartament, unde au fost batute cateva ore la rand, relateaza The Mirror. Fetele si-au dat intalnire cu cei doi indivizi, de 25 si 30 de ani, intr-o statie de autobuz din Dublin, la ora 9:00 seara. Imediat ce au ajuns la apartament, barbatii au devenit foarte violenti. "Au inceput sa vorbeasca foarte urat, iar sora mea s-a ridicat si mi-a spus sa plecam", a spus Amy, scrieStirileProtv.ro.

Cea mai batrana femeie din lume! Te crucesti daca afli ce varsta are. Indonezianca Anami, din Purwakarta, in insulele Java, sustine ca este cea mai in varsta femeie din lume. Batrana se jura ca are 140 de ani, etate pe care insa nu o poate dovedi, intrucat nu are un certificat de nastere. Cei de la Cartea Recordurilor au luat-o cat se poate de in serios pe Anami, iar in perioada urmatoare ii vor face o serie de investigatii si analize, menite, spun ei, sa-i dovedeasca varsta adevarata. In lungul drum pana aici, veterana "a strans" o familie numeroasa: 12 copii, 26 de nepoti si 36 de stranepoti. In prezent, titulara de drept a "coroanei senioarelor" este americanca Jeralean Talley, care are 115 ani. De asemenea, varsta maxima pana la care a trait pana acum o persoana este de 122 de ani, "performanta" reusita de frantuzoaica Jeanne Calment, anuntaLibertatea.