Minune dumnezeiasca? A devenit mama de cvadrupleti la 65 de ani. Annegret Raunigk, o femeie din Germania, in varsta de 65 de ani, este cea mai in varsta persoana din lume care devine mama de cvadrupleti. Batrana care a ramas insarcinata in urma unei inseminari artificiale pe care a suportat-o in Ucraina a devenit mama de cvadrupleti mai devreme decat se astepta. Cele trei fete ale ei si baiatul s-au nascut prematur, la sase luni si jumatate, dar au sanse mari sa supravietuiasca. Asemeni cazului Adrianei Iliescu, cazul femeii a starnit o dezbatere aprinsa in Germania intrucat multe voci spun ca nu mai poate avea grija de patru bebelusi la varsta sa, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Locuitorii unui oras din Australia, surprinsi de o aparitie neobisnuita. Cum arata cangurul "cu muschi". Un cangur mai putin obisnuit si-a facut aparitia intr-o suburbie a orasului Brisbane din Australia, atragand atentia locuitorilor din cauza ... muschilor sai. Huffington Post citeaza publicatia Seven News Brisbane, care afirma ca muschiulosul marsupial a fost vazut si in alte zone, precum North Lakes, Queensland. Linda Hellyer, localnica, a declarat ca a dat nas in nas cu animalul intr-o zi, cand isi plimba cainele. "Este foarte intimidant, este un ditamai animalul. Imediat cum am dat coltul, baiatul asta a sarit in fata. Este foarte mare si nu vreau sa dau peste el. Este masiv, are muschi masivi, pectorali mari si toate alea", a spus Hellyer. Conform Reuters, cangurii mici reprezinta "o proveliste normala" in suburbiile din Brisbane, insa "un animal atat de mare este ... ceva neobisnuit", anuntaStirileProtv.ro.

Dorinta nebuneasca! Ce i-a cerut un barbat Reginei Angliei si ce raspuns i-a dat aceasta! Un suporter inrait al echipei Arsenal care isi dorea doua bilete la finala Cupei Angliei i-a scris reginei Elisabeta a II-a, rugand-o sa-i faca rost de pretioasele bilete. Pentru ca isi doreste sa ajunga la final Cupei Angliei pe care Arsenal o va juca contra celor de la Aston Villa, Charlie Pearce i-a scris Reginei Angliei. Un reprezentant de la Palatul Buckingham i-a raspuns suporterului in numele Reginei: "Draga Charlie, regina m-a rugat sa-ti multumesc pentru scrisoare. Ma tem ca acesta nu este un aspect in care Majestatea Sa sa poata sa-ti ofere ajutorul. Imi pare rau ca trebuie sa-ti trimit un raspuns dezamagitor". Printul William, nepotul Reginei, care este suporter al echipei Aston Villa, va inmana trofeul echipei castigatoare pe data de 30 mai, informeazaLibertatea.

O tanara din Brazilia cauta prin gunoaie pentru a-si creste baietelul de 3 ani. Ce a descoperit intr-o zi i-a schimbat viata. Ana dos Santos Cruz, o tanara de 23 de ani din Brazilia, a avut parte de sansa vietii sale dupa ce fapta sa altruista a fost rasplatita din plin, scrie Daily Mirror. Tanara isi creste singura baietelul in varsta de 3 ani si pentru a se intretine obisnuia sa sorteze gunoaie timp de 10 ore pe zi, dupa ce tatal ei a fost inchis pentru trafic de droguri. Viata i s-a schimbat radical in momentul in care a descoperit ca cineva aruncase din greseala o punga de plastic cu cecuri nenominale in valoare de 80.000 de dolari in ea. Cecurile reprezentau mai multe donatii pentru un spital unde sunt tratati bolnavii de cancer. In loc sa pastreze suma de bani, Ana a mers imediat la spital pentru a inapoia cecurile directorului: "Nu m-am gandit nicio clipa sa le pastrez. Pacientii acelui spital au nevoie de ele mai mult decat am eu", a marturisit tanara, scrieStirileProtv.ro.

Iti vine sa crezi ca asta e un cuib de pasari? Cand vine vorba de nebunii, oamenii sunt in stare si de lucruri frumoase, iar din aceasta categorie face parte si acest palat de... pasari. Cuibul urias are aproape trei metri si a fost scos la licitatie de catre John Nicholson de la West Sussex, anuntaLibertatea.