O batrana care si-a pierdut cainele pune la bataie peste jumatate de milion de dolari ca recompensa. O batrana din Beijing, care si-a pierdut catelusa zilele trecute, este dispusa sa ea 650.000 de dolari americani, intreaga sa avere, pentru recuperarea catelusei. Chinezoaica de 71 de ani si-a pierdut patrupedul in zona unei statii din metrou din capitala Chinei. Aceasta este dispusa sa ea in schimbul cainelul o casa in valoare de 4 milioane de yuani, circa 650.000 de dolari americani. Dupa ce a pus anuntul pe Internet, batrana a primit numeroase apeluri dar s-au dovedit a fi false. Unii chiar au venit cu catei asemanatori in speranta ca vor pune mana pe avere, dar batrana nu s-a lasat pacalita cu una cu doua. Femeia spera inca sa-si gaseasca catelusa, anuntaLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tatuajul pe care un barbat il va regreta toata viata. S-a grabit si nu mai poate repara nimic. Convins ca echipa sa favorita va castiga Cupa Angliei, un suporter al clubului Aston Villa si-a facut un tatuaj inainte ca finala sa aiba loc, insa a avut parte de o surpriza neplacuta. Barbatul si-a tatuat numele clubului si i-a declarat castigatori in acest sezon, in scris, pe piciorul sau, scrie The Mirror. Doar ca Arsenal a reusit sa ia titlul, in acest weekend, pe Wembley, cu 4-0. Nu se cunoaste identitatea barbatului care si-a facut tatuajul, insa o fotografie cu "opera de arta" a fost publicata pe Twitter, anuntaStirileProtv.ro.

Si-a lipit toata viata dintii cu superglue pentru ca se temea de dentist. Cum arata dantura femeii. Speriata de dentist, o femeie a preferat sa-si lipeasca cu superglue dintii cazuti, in loc sa-si faca o programare la medic. Ce a rezultat e dezastruos. Angle Barlow, o femeie de 48 de ani din Cheshire, Anglia, si-a lipit toti dintii sparti sau cazuti cu superglue, pentru ca se temea de dentist. "Mi-a fost frica mereu de dentist, pentru ca mama a murit la doar 34 de ani, din cauza cancerului la gura pe care i l-a descoperit stomatologul. I-a scos o masea si asa a aflat ca are cancer. De atunci am capatat o frica de care nu am mai putut sa scap. Asa am ajuns sa imi fixez dintii cu super glue", a spus ea, potrivit The Mirror. "Imi era foarte rusine de felul in care au ajuns sa arate dintii mei. Cand vorbeam cu fiul meu, nu il priveam in ochi, imi intorceam capul intr-o parte, ca sa nu imi vada dintii sau puneam mana la gura", a mai spus ea. Lipiciul adeziv i-a macinat 90% din oasele care sustin dantura, iar femeia a ajuns la medicul stomatolog in stare critica. Pentru a-i reda zambetul, dentistul i-a scos aproape toti dintii si i-a pus mai multe implanturi din titan, informeazaLibertatea.

Plimbatorul de caini, un job tot mai profitabil in Marea Britanie. Sumele uriase care se pot castiga intr-un an. Un nou job ia amploare in Marea Britanie - plimbatorul profesionist de caini. Britanicii tot mai ocupati apeleaza la serviciile unor astfel de persoane, care ajung sa castige sume ametitoare intr-un an. In timp ce unii opereaza la nivel mediu, plimband simultan 8 sau 9 caini, pentru a face mai multi bani, exista si companii specializate in plimbarea sau adapostirea animalelor, cat timp stapanii sunt plecati de acasa, relateaza Daily Mail. O companie de asigurari pentru animale a publicat zilele trecute un sondaj in care arata ca un plimbator de caini de succes, care are in grija aproximativ 13 caini pe zi, singuri sau in grup, poate depasi cu usurinta salariul mediu din Marea Britanie, de 22.000 de lire (30.000 de euro) pe an, putand castiga pana la 26.000 de lire sau chiar mai mult. Potrivit sursei citate, in Londra, o persoana care plimba caini castiga in mod obisnuit 14 lire pe zi, pentru fiecare animal. In cazul in care la plimbari se adauga si cazarea si ingrijirea pentru o zi intreaga, se ajunge lejer la un venit de peste 26.000 de lire, scrieStirileProtv.ro.

Metoda inedita prin care familia unui barbat a vrut sa-l vindece de homosexualitate: A fost fortat sa faca sex cu mama sa. Sunt tari unde homosexualitatea este inca considerata a fi "o boala". In India, un barbat gay a fost fortat sa faca sex cu propria sa mama pentru "a se vindeca". In India, reprezentantii ONG-urilor care se lupta pentru drepturile homosexualilor au intalnit fel de fel de cazuri, care mai de care mai ciudate. Unul dintre cele mai socante cazuri a avut loc in Bangalore, acolo unde un barbat a fost fortat sa faca sex cu propria sa mama pentru a arata ca nu este gay si pentru a-l "vindeaca". Intr-o alta situatie, o tanara care marturisea ca este lesbiana, a fost violata chiar de catre fratele sau pentru "a fi adusa pe drumul cel bun". "Suntem siguri ca sunt mult mai multe cazuri de acest gen, dar nu sunt facute publice", a declarat pentru Daily Mail Vyjayanti Mogli, un reprezentant al ONG-urilor care lupta pentru drepturile homosexualilor, anuntaLibertatea.