​Vrei chilotii Evei Braun? Vezi cat trebuie sa scoti din buzunar. O pereche de lenjerie intima care i-au apartinut candva Evei Braun a fost scoasa la licitatie. Pretul de pornire este de 7500 de dolari. O pereche de chiloti care i-au apartinut candva Evei Braun, sotia lui Hitler, a fost scoasa la vanzare de un american in Ohio in magazinul pe care-l detine. Acesta cere 7500 de dolari pe lenjeria intima. In timp ce unii americani sunt de-a dreptul scarbiti de acesti chiloti, altii nu considera obiectul istorica ca fiind "foarte important", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Hotnews

Amenintare serioasa la adresa faunei din Australia. "Bibanul catarator" poate merge pe uscat si rezista 6 zile fara apa. Australienii au descoperit o noua amenintare la adresa faunei lor: un peste care e in stare sa... mearga si care poate supravietui pe uscat sase zile. Este vorba de o specie de biban care s-a raspandit in ultimele decenii in Indonezia si Papua Noua Guinee si se indreapta amenintator spre Australia. "Bibanul catarator" este o specie de apa dulce cu abilitati nemaintalnite in randul pestilor. Nathan Waltham, cercetator: ''Reusesc sa iasa dintr-un ochi de apa si sa se deplaseze pe uscat pana la urmatorul''. Pestii reusesc sa se deplaseze pe uscat folosindu-se de branhiile ascutite. Pot hiberna pana la sase luni in noroi, se inmultesc foarte agresiv si nu prea au pradatori naturali, anuntaStirileProtv.ro.

Si-a cumparat masina cu 4,2 tone de monede. Incredibil! Un chinez din Shenyang, provincia Liaoning, si-a cumparat o masina de 110.000 de dolari cu 680.000 de monede. Barbatul a mers la salonul auto cu 4,2 tone de maruntis, pe care l-a adus cu un camion. Xian Gan (40 de ani) s-a plimbat cu o camioneta plina cu fisicuri cu monede de un yuan (echivalentul a 0,16 dolari), care insumate faceau 680.000 de yuani, adica 110.000 de dolari (436.154 de lei), exact cat costa masina pe care avea de gand sa si-o cumpere. Reprezentantii salonului auto din Shenyang, provincia Liaoning, China, au ramas socati cand barbatul a inceput sa descarce 4,2 tone de metal dintr-un camion pe care l-a parcat in fata magazinului. Din cauza afacerii sale in comert, Gan le-a spus ca nu poate plati decat cu maruntis. Era visul lui de-o viata sa-si cumpere automobilul de lux de culoare alba, marca Toyota Land Cruiser, comandat special din strainatate, informeazaClick.

Interviu cu un ...mort! Reporter din Brazilia, protagonistul unei scene halucinante, probabil unica in televiziune. Un jurnalist al unei televiziuni din Brazilia a fost protagonistul unei scene oribile in timp ce incerca sa intervieveze martorii unui incident cu impuscaturi. Din pacate, reporterul nu a realizat ca unul dintre cei carora le-a adresat intrebari era...mort, scrieLibertatea.

Doi elevi din Serbia si-au atacat profesorul in plina ora, cu masti pe fata. Incident bizar intr-o scoala din Belgrad: un jaf "ca in filme" a avut loc in plina ora. Politia sarba a arestat doi elevi de clasa a VII-a, acuzati ca si-au atacat profesorul in cursul orei, cu masti negre pe fata si inarmati cu un pistol de plastic. Sub amenintarea armei, care se pare ca arata destul de convingator, tinerii i-au luat cadrului didactic catalogul si au fugit cu el. La scurt timp dupa aceea, politistii, alertati de conducerea scolii, i-au prins pe cei doi elevi de la care au confiscat mastile negre, un cutit, un pistol de plastic si o pereche de ochelari negri. Se pare ca acestia nu furasera catalogul pentru ei, ci pentru un al treilea baiat, care avea note proaste si spera ca astfel va scapa de ele, potrivit unei surse din politie, anuntaStirileProtv.ro.