Terorizati de pisica! Au chemat politia pentru ca au fost dati afara din casa de felina furioasa. Un barbat din Statele Unite a sunat disperat la serviciul de urgente 911 pentru ca nu putea sa intre in casa din cauza pisicii extrem de agresive. Mohammed Lokman a spus ca se afla in casa impreuna cu sotia cand pisica l-a zgariat pe picior si l-a muscat din senin. Speriati, cei doi au iesit din casa si au asteptat timp de patru ore ca animalul sa-i lase inauntru, relateaza CBS. Cuplul inspaimantat s-a refugiat in masina, de unde barbatul a sunat la serviciul de urgente. Pisica a nascut cu o noapte inainte de incident, reprezentantii unui serviciu de Protectie a Animalelor confirmand ca acest lucru a generat atitudinea ei agresiva. Echipajul de politie i-a sfatuit pe stapanii animalului sa nu-si petreaca noaptea in casa. In final pisica s-a linistit, iar cuplul a intrat in casa, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ritual SPA bizar practicat in Thailanda. Cum sunt folositi melcii pe post de tratament anti-imbatranire. Dintii microscopici ai melcilor curata pielea de celulele moarte, iar mucusul lor contine nutrienti si antioxidanti care lupta cu ridurile. In schimbul a 30 de dolari, poti sa ai parte de unul din cele mai bizare tratamente spa din lume. Noua moda din Thailanda in materie de frumusete presupune sa stai nemiscata pe un pat, in timp ce cativa melci se plimba nestingheriti pe fata ta. Acestia iti curata fata de celulele moarte printr-o usoara zgarietura, aproape insesizabila si deloc dureroasa, si, in acelasi timp, iti hidrateaza pielea in profunzime cu mucusul in care sunt inveliti. Acesta, denumit Helix Aspersa Muller Glycoconjugates, a devenit intre timp o substanta folosita in industria frumusetii pentru fabricarea de creme si tratamente antirid. Este apreciat de cercetatorii pentru continutul bogat de antioxidanti, care contribuie la mentinerea unui ten ferm si hidratat, anuntaStirileProtv.ro.

Un chinez a dat 2,5 milioane de dolari ca sa ia masa cu o personalitate. Un chinez, presedinte al unei companii care se ocupa cu dezvoltarea si exploatarea jocurilor video pe Internet, a platit aproape 2,5 milioane de dolari pentru a lua pranzul cu miliardarul american Warren Buffett. Chinezul Zhu Ye a castigat o licitatie non-profit care sprijina persoanele fara adapost. Directorul Dalian Zeus Entertainment Co, Ltd a platit suma de 2.345.678 de dolari pentru a lua pranzul cu Warren Buffett. Afaceristul din China poate invita chiar si sapte amici la pranzul privat cu Buffett, care va fi gazduit de un restaurant celebru din Manhattan. Warren Buffett a declarat ca nu se va lasa furat de o eventuala asociere de afaceri. "In fiecare an, am parte de cate o experienta interesanta. Am intalnit o multime de oameni importanti, am strans noi prietenii, a mancat o gramada de fripturi bune, asa ca nu ma pot plange", a declarat afaceristul cu o avere de aproape 70 de miliarde de dolari, informeazaLibertatea.

Creatura ciudata prinsa de un pescar din Taiwan. Ce scoate pe gura viermele cunoscut drept nemertea. Un pescar din Penghu, Taiwan, a prins o creatura ciudata in undita sa si a filmat-o pentru a arata tuturor. In imaginile surprinse de Wei Cheng Jian se observa un vierme de culoare verde, extrem de lung, care scoate o substanta roz. Potrivit Huffington Post, creatura ar fi un vierme panglica sau nemertea. El traieste in mediul marin, insa uneori ajunge si pe uscat. Acesta scoate dintr-o trompa o substanta roz, care ar fi folosita pentru a paraliza prada, inainte sa o manance, scrieStirileProtv.ro.

Un avion a aterizat de urgenta din cauza unei...albine. Un zbor al companiei FlyBe, cu zeci de pasageri la bord, a trebuit sa aterizeze de urgenta la 10 minute de la decolare dintr-un motiv de-a dreptul bizar si ironic: o albina. Pasagerii zborului BE384 al companiei FlyBe, ce efectua o cursa de la Southampton, sudul Angliei, catre Dublin,Irlanda, au avut parte de o intamplare extrem de bizara. Acestia au ajuns la destinatie cu o intarziere de doua ore din cauza unei...albine. Avionul decolase, dar a revenit pe pista la doar 10 minute de la decolare din cauza ca insecta era blocata intr-unul dintre instrumentele avionului. Pilotul aeronavei a decis sa se intoarca la sol, temandu-se ca pasagerii si echipajul ar putea fi pusi in pericol de mica albinuta. Un inginer a venit de urgenta la avion si dupa minute bune a reusit sa scoata insecta, care si murise, anunta Libertatea.