Ce au descoperit arheologii in cel mai misterios loc de pe Terra. "Nu au echivalent in istoria planetei!" Intreaga planeta are privirea indreptata spre Insula Pastelui, unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Terra. Recent, oamenii de stiinta au fost socati de ce au descoperit in legatura cu celebrele statui aflate pe insula polineziana, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A crezut ca a infundat toaleta, dar ceea ce a descoperit a fost infricosator: "Nu am mai vazut asa ceva". O adolescenta de 17 ani din Florida a avut parte de o surpriza atunci cand a chemat un instalator pentru a-i desfunda toaleta. Lily Lindquist a crezut ca a infundat toaleta familiei din Fort Lauderdale, dupa ce a folosit-o zilele trecute, insa dupa ce a chemat un instalator, acesta a gasit pe conducta o iguana imensa, relateaza The Mirror. "Spre surprinderea mea, am tras o iguana mare. La inceput am crezut ca era o jucarie, dar apoi a inceput sa se miste. Nu am mai vazut asa ceva. Este pentru prima oara cand scot asa ceva dintr-o toaleta", a declarat Ailsa Scott, instalator, anuntaStirileProtv.ro.

Succes nesperat pentru o femeie de 102 ani. Ce a facut la venerabila varsta. O femeie in varsta de 102 ani din Germania, nascuta din parinti evrei, a reusit sa-si dea la venerabila varsta... doctoratul. Ingeborg Syllm-Rapoport, de profesie pediatru, si-a terminat lucrarea de doctorat in 1938, cand regimul temutului Hitler facea ravagii printre urmasii lui Moise. Atunci Ingeborg nu si-a putut sustine lucrarea, iar intr-o scrisoare cei de la Universitatea din Hamburg i-au explicat ca, desi ar fi meritat, nu va putea primi diploma pentru lucarea ei despre difterie, o boala infectioasa a cailor respiratorii, din cauza originilor ei. La 77 de ani distanta insa i s-a facut dreptate, iar mai multi profesori au decis sa-o ofere posibilitatea de a-si sustine examenul de doctorat. Inge a acceptat, iar interviul a avut loc in apartamentul din Berlin al femeii, informeazaLibertatea.

Un iepure din Rusia a invins furia naturii. "Super-urecheatul" din Kamceatka a trecut nevatamat printr-o avalansa. Rusii par sa fie hotarati sa monopolizeze complet piata viralelor de pe Internet, fie ca e vorba de cele cu oameni, fie ca e vorba de cele cu animale Cea mai recenta adaugire la lista viralelor rusesti care cuceresc Internetul este o filmare cu un iepuras ce traverseaza sarind o avalansa - si ajunge nevatamat pe partea cealalta. Imaginile au fost suprinse in peninsula Kamceatka din Orientul Indepartat al Rusiei si postate de o agentie de turism din aceasta tara, scrie StirileProtv.ro.

Si-a pus o fusta si un tricou si a plecat la examen! Profesorii au avut un soc si au luat masuri. Ce nu face omul din dragoste? Un tanar din Kazahstan s-a gandit sa-si ajute iubita, care avea mari emotii inaintea examenului la facultate, si s-a imbracat cu hainele ei, pentru a se prezenta in fata comisiei de examinare. Ayan Zhademov (20 de ani), din Kazahstan, si-a pus fusta si un tricou de-al iubitei sale, o peruca bruneta si a mers sa dea un examen la facultate, in locul acesteia. Motivul? Fetei ii era teama de aceasta proba si era convinsa ca nu va face fata. Lucrurile nu au decurs insa cum a preconizat tanarul, deoarece a fost dat de gol de vocea prea groasa pentru o domnisoara. Cand i-au verificat si buletinul, pentru profesori a fost clar ca au de a face cu un impostor. Barbatul a fost amendat cu aproape 2.000 de euro, insa a atras admiratia multora dintre studenti, majoritatea considerandu-l un... romantic, anuntaLibertatea.