Cum a reusit un iPhone 5S sa salveze viata unui rus? Desi in majoritatea cazurilor de acest gen a fost vorba de un telefon mai ieftin sau mai scump de la Nokia, se pare ca si iPhone-urile au proprietati miraculoase. Luna trecuta, de exemplu, un iPhone 5C a oprit suficient de multe fragmente de glont tras dintr-un shotgun incat destinatarul glontului a supravietuit. Din Moscova provine o alta stire in care, de aceasta data, un iPhone 5S este actorul principal. Smartphone-ul din imaginea de mai sus printr-un grad sporit de flexibilitate s-a indoit suficient de mult cat sa atenueze contactul dintr-e o masina si un pieton ce-si tinea telefon in buzunarul lateral de la geaca. Cand utilizatorul de iPhone a fost lovit de o microbuz, acesta a fost singurul care a scapat cu zgarieturi superficiale, in timp ce alti doi participanti la evenimentele nefaste au decedat, scrie Playtech.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

O gravida in luna a 9-a a supt venin de sarpe, ca sa-i salveze viata fiului sau. Ce se intampla cu copilul care se va naste Conform Daily Mail, fiul sau Vinny a calcat la un moment dat pe un pui de sarpe, care se afla in curtea locuintei lor din Folsom, insa mama sa nu si-a dat seama de prima data ce s-a intamplat cu adevarat. "M-am uitat si l-am vazut ca isi scoate pantofii, iar pe picior avea doua urme, doua puncte.", a povestit Jaclyn. Atunci, femeia a facut singurul lucru care ii putea salva viata copilului in acel moment: a incercat sa scoata veninul, sugand efectiv sangele infectat si scuipandu-l afara. Din pacate, specialistii spun ca aceasta metoda nu ar trebui aplicata de o femeie insarcinata, informeaza StirileProTv.

Tanara de 14 ani, insarcinata cu bebelusul Iisus: Doctorii mi-au spus ca nu a facut sex cu nimeni Amanda Peters, o adolescenta de doar 14 ani, si-a ascuns sarcina timp de trei luni, insa, intr-un final, mama sa si-a dat seama. In momentul in care a confuntat-o, tanara a negat faptul ca ar fi facut sex, motiv pentru care mama sa a cerut ajutorul doctorilor. Inedit este faptul ca acestia i-au spus ca exista putine sanse ca copila sa fi intretinut pana acum relatii intime, potrivit Stupid.com. Povestea bizara continua cu faptul ca Judy, parintele copilului, a inceput sa se roage la Dumnezeu pentru a cere iertare fiicei care a pacatuit. In acel moment, femeia spune ca a avut o epifanie si Dumenzeu a vizitat-o in vis, explicand ca fiica ei a fost lasata insarcinata pe cale divina. Integral pe RomaniaTv.ro.

Cea mai misterioasa carte nu poate fi descifrata de peste 600 de ani Prima impresie, lasata de imaginile din text, ar fi aceea ca documentul este unul cu scop farmaceutic, servind cel mai probabil, ca manual, in medicina timpurie. Nici varianta alchimiei nu este de lepadat, caci pentru mult timp s-a crezut ca informatiile oferite in manuscris duc la transformarea metalelor in aur, sau la descoperirea Pietrei Filozofale. Documentul, care acum se afla in biblioteca Universitatii Yale din Statele Unite, a inceput sa faca valva inca de la descoperire sau, mai bine spus, redescoperirea sa, in 1912, de catre anticarul polonez Wilfried Michael Voynich. Scrisoarea mai mentioneaza si ca manuscrisul ar fi putut fi opera lui Roger Bacon, renumitul filosof si alchimist englez din secolul al XIII-lea, una dintre putinele persoane din Europa acelor vremuri care ar fi avut cunostintele necesare crearii unei asemenea opere cu caracter artistic, scrie Playtech.

Un tanar s-a deghizat in femeie pentru a da un examen important in locul iubitei sale. Cum s-a sfarsit aventura acestuia Intamplarea s-a petrecut in Kazahstan, dupa ce iubita lui Ayan Zhademov s-a plans ca este extrem de ingrijorata cu privire la examenul pentru admiterea la facultate, relateaza Daily Mail. Imediat tanarul a pus la cale planul indraznet - s-a imbracat intr-o fusta si un tricou, si si-a pus o peruca bruneta. Totul decurgea conform planului, insa in sala de examen, Ayan a intrat in atentia examinatorilor, care au observat diferente majore intre poza de pe actul de identitate si infatisarea sa, informeaza StirileProTv.