Profetie cutremuratoare: ce tara va castiga al Treilea Razboi Mondial. Omul care a prezis Primul Razboi Mondial scria la inceputul secolului trecut ca musulmanii vor crea mari probleme in Europa. Nikolas van Rensburg s-a nascut in 1864, in Africa de Sud si a murit in 1926. El a devenit celebru prin faptul ca a prezis producerea primului Razboi Mondial, cu mult timp inainte ca acesta sa se produca. Mai mult, el a prezis infrangerea Germaniei in acest razboi. O alta predictie importanta a fost cea legata de aparitia gripei spaniole si a numarului urias de victime. Mai multe ca in primul Razboi Mondial. Dupa ultimele reevaluari, gripa a facut peste 100 de milioane de victime. Integral pe Realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caz incredibil in Romania. O fata de 16 ani este virgina si insarcinata in 19 saptamani. Oamenii dintr-o comuna din vecinatatea Dorohoiului sunt socati dupa ce au aflat ca o copila de 16 ani este gravida in 19 saptamani desi medicii sustin ca aceasta este virgina. Un localnic a povestit in exclusivitate reporterilor publicatiei Opinia de Dorohoi isprava care a uimit tot satul. Intamplarea a fost confirmata de oamenii legii care spun ca nu este vorba de nicio minune dumnezeiasca, dar nici de de vreo fapta penala intrucat eleva a acceptat de buna voie actul sexual, are varsta legala care exclude savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor, iar faptul ca, biologic, medicii au nu au constatat leziuni datorate unui act sexual nu este o premiera, scrie Libertatea.

Sotul ei a reusit sa-i ascunda asta timp de 10 ani. Ce a aflat o femeie despre partenerul ei la o simpla cautare pe Facebook. Pentru o femeie din Marea Britanie, ziua in care s-a casatorit cu un militar din Trupele Regale Burkha a fost cea mai fericita din viata ei. Amanda Taleb era foarte mandra ca s-a maritat cu un un militar din regimentul de elita al Armatei Britanice. Baburam Rai facea parte de 14 ani din acest regiment in care ajungeau doar "cei mai viteji dintre cei viteji", relateaza The Mirror, citat de Stirile Pro Tv.

Creatura bizara, aproape extraterestra, prinsa de un pescar din gereseala: Isi paralizeaza prada. Un pescar din Asia a prins din greseala un vierme urias, extrem de bizar. Mai mult, creatura a fost filmata, iar imaginile au fost postate pe internet. Un pescar din Penghu, Taiwan, a prins un vierme ciudat in undita sa, ca apoi sa il filmeze pentru a-l arata tuturor. In imaginile surprinse de Wei Cheng Jian se vede cum creatura verde, extrem de lunga, scoate din corp o substanta roz care se imprastie in jurul ei. Continuarea pe RTV.net.

Medicii i-au spus ca mai are de trait 5 ani din cauza celor 220 de kilograme pe care le avea. Cum a ajuns sa arate in 8 luni. Emma Lovell, in varsta de 34 de ani, avea 220 de kilograme cand medicul i-a spus ca daca nu slabeste, o sa mai traiasca in jur de 5 ani. Femeia a decis sa isi puna un inel gastric la stomac. Operatia pentru indepartarea pielii costa in jur de 50.000 de lire, bani pe care Emma nu ii are. Ea incearca acum sa mai reduca din surplus cu ajutorul sportului, si spune ca, desi arata asa, viata ei s-a schimbat in bine, potrivit Stirile Pro Tv.