Tara cu 50 de milioane de locuitori care risca sa dispara de pe fata pamantului: femeile nu mai vor sa se marite! Una dintre cele mai populate tari din lume are o mare problema! Femeile nu mai vor sa se marite si, drept urmare, nu mai fac copii. Specialistii au analizat aceasta situatie incredibila si avertizeaza ca tara ar putea disparea de pe fata pamantului.Coreea de Sud ar putea ramane fara locuitori pana in anul 2750 daca situatia demografica actuala nu se va schimba, conform unui avertisment guvernamental citat de Business Insider, potrivit Independent.md.

Faze tariFoto: Colaj foto

Omul Molie: Creatura cu ochii rosii care apare inaintea dezastrelor. Omul Molie este una dintre cele mai controversate creaturi ale secolului 21. Si-a facut aparitia timp de un an, de pe 15 noiembrie 1966 pana pe 15 decembrie 1967. Se speculeaza ca aparitia acestuia este asociat cu numeroase evenimente supranaturale si cu prabusirea podului Silver Bridge, din 1967. Prima aparitie a Omului Molie a fost pe 12 noiembrie 1966, cand cinci oameni care sapau un mormant intr-un cimitir sustin ca au vazut o creatura care semana cu un om zburand deasupra capetelor lor, scrie RomaniaTv.net.

Se pozeaza topless cu shaorma pentru a promova un stil de viata sanatos. O campanie pe site-urile de socializare, sprijinita de oficiali rusi din domeniul sanatatii, a lasat cu gura cascata mediul online. Mai multe femeie apar in poze cu shaorma si in ipostaze cel putin ciudate: pe jumatate dezbracate, ele promoveaza un stil de viata sanatos. Numita "Fete frumoase si shaorma", campania a aparut pe un site rusesc VKontakte, iar organizatorii spun ca scopul e de a promova mancarea sanatoasa, anunta Click.

Blestemul mireselor moarte din Romania. Povestile cutremuratoare care au ingrozit strainii. Printre numeroasele povesti fantastice de pe la noi se numara si cateva legate de nefericitele care au murit in chiar ziua nuntii lor si care au ramas sa bantuie pamantul, incapabile sa se impace cu soarta crunta ce le-a fost rezervata. Zeci de persoane, in special barbati, au murit inecate de-a lungul timpului in Lacul Fantanele, din Radovan (Dolj). Localnicii pun numeroasele tragedii pe seama blestemului unei mirese, despre care legenda spune ca in anii '40 s-a spanzurat in padurea care inconjoara lacul, aflam din EVZ.

S-a fotografiat topless si si-a scris un mesaj pe piept. La cateva ore, Facebook i-a inchis contul. O tanara s-a ales cu contul de Facebook suspendat, dupa ce a publicat cateva imagini pentru a protesta fata de un show australian care sustine ca victimele abuzurilor sunt de vina pentru ceea ce li se intampla. Clementine Ford s-a fotografiat topless si si-a scris pe piept un mesaj abuziv primit de la un barbat caruia a refuzat sa ii trimita poze indecente cu ea. Tanara a dezvaluit ca primeste zeci de astfel de cereri, potrivit StirileProTv.ro.