I-a facut sex oral iubitei sale, in autobuz! Imaginile au ajuns pe retelele de socializare. Doua tinere au ajuns celebre pe retelele de socializare, dupa ce au fost filmate intr-un autobuz in timp ce una dintre ele o satisfacea oral pe cealalta. Clipul cu cele doua tinere din Australia a ajuns viral, dar ele nu se pot mandri cu asta, pentru ca au fost filmate in timpul unei partide de sex oral. Probabil s-au gandit ca nu le vede nimeni, dar cum sa te gandesti la asta cand te afli intr-un mijloc de transport in comun? Imaginile o arata pe una dintre ele stand cracanata pe scaunul din autobuz, iar pe cealalta cu capul intre picioarele ei, in timp ce o satisfacea. Intr-un final, cele doua isi dau seama ca sunt filmate si chiar se enerveaza ca a indraznit cineva sa le deranjeze, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cel mai urat barbat din Uganda, o vedeta nationala, a devenit tata pentru a 8-a oara. Cum arata sotia acestuia. "Cel mai urat barbat din Uganda" a devenit tata pentru a opta oara. Godfrey Baguma (47 de ani), care sufera de o boala necunoscuta, si sotia sa Kate Namanda (30 de ani), au inca o fetita, potrivit metro.co.uk. Barbatul a castigat aceasta titulatura in 2002, in urma unei competitii in care s-a inscris pentru a castiga bani pentru familie. El are doi copii cu prima sotie, de care s-a despartit dupa ce a prins-o cu un alt barbat. Cu actuala sotie are sase copii, primul fiind nascut in 2008. Kate spune ca pentru ea nu conteaza fizicul, atat timp cat exista iubire: "Odata ce gasesti barbatul potrivit pentru tine, nu asculta ce spun ceilalti. Urmeaza-ti inima. Banii si fizicul nu ar trebui sa fie o problema", anuntaStirileProtv.ro.

Ce tare! De acum vedem prin TIR cand sa depasim. Cercetatorii sud-coreeni au declarat ca au elaborat un sistem de monitorizare a traficului menit sa salveze anual mii de vieti pe drumurile aglomerate ale planetei. Cei de la Samsung au montat doua camere de luat vederi pe botul camionului si le-au conectat la o plasma montata in spatele TIR-ului. Astfel, soferul care vrea sa depaseasca "monstrul" de peste 20 de tone vede daca vine vreo masina din fata. Prototipul a fost testat cu succes in Argentina, unde anual mor din cauza unor astfel de coliziuni peste 42.000 de persoane. O masina mica are nevoie de o distanta de 500-1.000 de metri pentru a depasi un TIR aflat in trafic. Dispozitivul va fi lansat pe piata la sfarsitul anului, informeazaClick.

Sex gratis la bordel! Unde poti sa profiti de aceasta super oferta. Clientii unui bordel din orasul austriac Salzburg pot sa faca sex gratis pe tot parcursul verii. Hermann Mueller, patronul localului "Pascha", a luat aceasta decizie pentru a protesta fata de taxele foarte mari, informeaza Reuters. Cum era de asteptat, barbatii s-au inghesuit sa profite de aceasta "super oferta". Ziarul Osterreich a publicat o fotografie cu o coada considerabila formata in fata bordelului. Mueller a declarat ca va plati din propriul buzunar serviciile prostituatelor, in limita a 10.000 de euro pe luna. Patronul bordelului afirma ca este suparat pentru ca prostitutia este reglementata excesiv si taxata pe masura. El sustine ca a platit aproape 5 milioane de euro taxe, in ultimul deceniu, scrieLibertatea.

La 40 de ani, sanii ei nu se opreau din crescut. Cum arata aceasta femeie dupa ce trecut printr-o reductie mamara record. Unul din cei mai renumiti medici esteticieni din Houston a realizat una din cele mai mari reductii mamare din cariera lui. Femeia, in varsta de 40 de ani, suferea de gigantomastie si purta masura 36NNN la sutien. "Am inceput sa am dureri mari de cap. Femeile si barbatii voiau sa-i atinga sa vada daca sunt reali. Imi spuneau femeia cu sani", povesteste Kerisha Mark, angajata in servicii sociale si mama a unui baietel de 12 ani. Kerisha a povestit ca sanii au inceput sa-i creasca la 14 ani si, pana la 18 ani, erau deja marimea 36H. Ii era deja imposibil sa intre in uniforma scoala. Chiar daca avea sani peste medie, problema cea mai mare a aparut la cea de-a doua sarcina, cand fetita ei s-a nascut moarta la 8 luni. Femeia a observat atunci ca sanii ei, care crescusera pana la marimea 36J in timpul sarcinii, nu-si revin la dimensiunile initiale, iar doctorii nu puteau gasi o explicatie, anuntaStirileProtv.ro.