Asa arata Peter Pan al zilelor noastre! Nu o sa ghicesti niciodata varsta reala a acestui barbat! Un tanar de 26 de ani din Coreea de Sud, care a fost diagnosticat la varsta de 10 ani cu sindromul Highlander, o boala care nu ii mai permite sa se dezvolte fizic si psihic, se comporta ca un copil. Are voce de copil si recita poezii specifice varstei de gradinita. Tocmai acesta este motivul pentru ca tanarul Shin Hyomyung a fost supranumit Peter Pan. Cat e ziua de lunga, Shin sta in pijamalele preferate, bleu cu inimioare rosii, si viseaza la ziua in care Scarlett Johansson, cu care are un poster in dormitor, va deveni iubita lui. Sud-coreeanul s-a dezvoltat normal pana la varsta de 10 ani, insa dupa aceea a inceput sa stagneze, din cauza bolii. Acesta este si motivul pentru care nu are preocuparile unui tanar de varsta lui, ci pe cele ale unui pusti de gradinita. Shin recita poezii, citeste carti pentru copii si inca are o voce subtire, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Fotografia care ii sperie pe locuitorii unui oras din Scotia. Ce se intampla cu cainii care ajung in apropierea casei. O fotografie a reusit sa ii sperie pe locuitorii unui oras din Scotia, dar si ceea ce s-a intamplat in ultimii ani pe podul de langa locuinta unde a fost facuta poza. Peste 100 de caini au murit acolo. In imaginea respectiva apare o umbra la geamului unei case, in care nu mai locuieste nimeni. Locuitorii din regiune cred ca in poza aparea Lady Overtoun, o vaduva care a suferit ingrozitor dupa moartea sotului ei. "Cand baronul Overtoun, cel care a construit podul, a murit, sotia sa nu a mai parasit niciodata regiunea. Ea era vazuta in timp ce se plimba pe acel pod, plangandu-si durerea", a declarat Paul Owen, cel care a decis sa scrie chiar si o carte despre acest caz, anuntaStirileProtv.ro.

Adoarme numai daca atarna in carlige. Cu insomniile nu-i de joaca! Si cand ai pe tot corpul nu mai putin de 453 de piercinguri si de fiecare data cand te intorci de pe o parte pe alta in asternut zangani mai ceva ca sania lui Mos Craciun, somnul poate fi un sport extrem. O simte in fiecare seara pe pielea lui germanul Rolf Buchholz, de 56 de ani, care a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare numar de piercinguri pe trup. Barbatul a recunoscut recent intr-un interviu televizat ca "nu poate sa adoarma daca nu se agata in 12 carlige prinse de tavan". Evident, este ajutat de un prieten si nu doarme mai mult de 30 de minute, dar, zice el, are parte de cel mai odihnitor somn, informeazaClick.

"Snakes on a Plane" era sa devina realitate. Ce se ascundea intr-un colet de pe aeroportul din Melbourne. Un banal pachet trimis "par avion" risca sa se transforme intr-un cosmar. Si asta pentru ca in colet se aflau nu mai putin de 13 serpi vii - care, din fericire, au fost descoperiti la timp de angajatii aeroportului australian. Pe pachet scria ca acesta ar contine "pulberi amestecate", insa scannerul a aratat ca nu era vorba despre asa ceva. Cel mai lung dintre serpi avea 60 de centimetri. Specialistii contacti de aeroport nu au reusit inca sa identifice din ce specie fac parte. Nu se stie deci daca serpii erau veninosi sau nu, dar principalul pericol, spun autoritatile, este acela al unei contaminari: reptilele ar fi putut fi purtatoare ale unor boli grave aduse din Asia. Din aceasta cauza, toti cei 13 serpi au fost eutanasiati, pentru a nu exista niciun risc, scrieStirileProtv.ro.

Ce a surprins pasagerul unui avion in timp ce filma pe geamul aeronavei! Cine s-ar fi gandit ca o biata filmare prin hubloul unui avion se poate transforma intr-un viral? Pasagerul unui avion care zbura deasupra orasului New York a vrut sa filmeze peisajul si ii explica micutului sau ce vede pe geam. La un moment dat insa, de nicaieri, a aparut o drona care a rupt o bucatica din aripa avionului. Pe filmare se poate auzi cum cel care inregistreaza cu telefonul mobil spune: "Oh! Dumnezeule!". Apoi, porneste o alarma din interiorul avionului, cel mai probabil cea care anunta ca aeronava s-a lovit de un obiect strain, anuntaLibertatea.