Cele mai ciudate inventii din toate timpurile. "Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita", obisnuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria. Imaginatia umana nu are limite, dar cu siguranta cateva dintre inventiile pe care le-am selectat ii vor uimi chiar si pe cei mai creativi dintre noi. Oamenii au creat chiar si lucruri absurde, aparent fara nicio utilitate, cum ar fi costumul de baie din lemn si binoclul pentru citit in pat. Desi in epoca moderna nu am avea ce intrebuintare sa le gasim, ele alcatuiesc o lista a celor mai ciudate inventii din toate timpurile despre care ar trebui sa stii, fie si doar pentru amuzament. Integral in Playtech.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Milionarul s-a mutat pe o insula pustie. Visul din copilarie a devenit realitate! Satul de traiul tihnit pe care-l ducea, un afacerist britanic, in varsta de 64 de ani, s-a mutat singur-cuc pe o insula pustie. Fostul milionar supravietuieste doar cu oua de pescarus si cu pesti. Antreprenorul Ian Argus Stuart a inceput sa fie tot mai nemultumit de viata sa de milionar, pe care o ducea in Marea Britanie. Atmosfera deprimanta de la birou l-a determinat pe afacerist sa faca pasul cel mare. Barbatul, in varsta de 64 de ani, a vandut doar afacerile pe care le avea in domeniul vanzarilor de iahturi de lux si proprietatile si apoi a donat toti banii, noteaza Click.ro.

Comoara din pod: un Picasso de 180 de milioane de euro. A dat norocul peste un britanic, care a descoperit o adevarata comoara in timp ce facea curat prin podul casei. Printre nimicurile din mansarda, Dominic Currie (58 de ani) a gasit si un tablou. Dupa ce l-a sters de praf, a vazut ca desenul este realizat in stil cubist, iar la o examinare mai atenta a avut un soc: semnatura ii apartinea lui Picasso. Opera de arta a fost primita de mama lui Dominic, Anette, de la tatal sau, un soldat rus de care femeia s-a indragostit pe vremea razboiului, in Polonia. Ca sa-i asigure viitorul, militarul i-a facut cadoul valoros iubitei sale, care insa nu s-a indurat sa-l vanda, pentru ca avea valoare sentimentala, informeaza Libertatea.ro.

Sase armate bizare. Cine erau femeile din Batalionul Mortii si cum erau antrenate Amazoanele din Dahomey. 1. Armata Fantoma. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Armata Statelor Unite cuprindea o divizie speciala poreclita "armata fantoma". Intreaga existenta a membrilor acestor trupe speciale a fost secreta pana in anul 1996. Soldatii din aceasta unitate erau, de fapt, artisti vizuali, designeri de moda, actori si ingineri de sunet. Misiunea lor era aceea de a utiliza efecte speciale pentru a induce in eroare fortele germane. Armata Fantoma utiliza tancuri gonfrabile, efecte pirotehnice, efecte de sunet si diverse costume pentru a atrage trupele inamice in capcane. Trupele speciale din aceasta divize au luat parte la circa 20 de misiuni in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Continuarea in Descopera.ro.

Anul in care oamenii au descoperit "extraterestri". Ce s-a intamplat la Roswell. Daca ai auzit vreodata despre extraterestri sub forma "omuletilor verzi" de pe Marte, cel mai probabil stii de ei din cauza a ceea ce a ramas in istorie drept "incidentul Roswell". In urma cu aproape sapte decenii a pornit valul conspiratiei despre extraterestri si americanii care ii tin inchisi. "Omuletii verzi" descoperiti la Roswell de armata Statelor Unite ale Americii si tinuti in Area 51 au apaut in 1947. Abia se terminase Al Doilea Razboi Mondial, SUA si URSS incepeau cursa spre cucerirea spatiului si extraterestrii era cel mai interensat subiect care sa cucereasca prima pagina a ziarelor. Conform marturiilor de la acea vreme, la Roswell s-a prabusit un OZN, scrie playtech.ro.