Film pentru adulti, proiectat din greseala intr-o statie de autobuz. Un angajat a fost arestat si si-a recunoscut vina Sute de pasageri se aflau in acel moment in autogara, cand pe un tv unde ruleaza reclame in mod obisnuit a inceput un film XXX, a relatat un utilizator Reddit, potrivit mirror.co.uk. Potrivit acestuia, mame cu copii, fete si alte persoane au incercat sa opreasca televizorul, insa acesta avea o carcasa protectoare. Astfel ca au acoperit ecranul cu o haina, insa sunetul continua sa se auda. Intr-un final, o persoana a rupt un cablu de conexiune, iar proiectia neobisnuita a luat sfarsit. Totul a durat aproximativ 30 de minute, dupa care s-a aflat ca de vine fusese operatorul de serviciu, care a si fost arestat. El a recunoscut ca a introdus in sistem, din greseala, CD-ul gresit, informeaza StirileProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Povestea baiatului transformat in fetita. Reactia mamei este uluitoare Lia Hegarty s-a nascut de fapt baiat, insa de la o varsta frageda se identifica drept o fetita- chiar din prima zi de scoala, copilul a inceput sa poarte rochite si sa-si faca pieptanaturi de fata. Liam a devenit legal Lia, chiar si in certificatul de nastere, la doar 10 anisori. Asta pentru ca parintii sai i-au sustinut dintotdeauna alegerile, potrivit Daily Mail. De aceea, imediat ce acesta va intra la pubertate, Lia va incepe tratamentul hormonal pentru a modifica schimbarile sexuale din baietel in fetita. Lia isi aminteste ca inca de la varsta de 5 anisori statra cu orele in fata oglinzii si isi spunea: "Sunt o fetita in inima si in mintea mea". Mama sa, Christy Hegarty, din Durham, New Hampshire, a observat comportamentul fiului ei. Cu toate acestea, femeia isi sustine odrasla, care inca nu stie sa discearna lucrurile, scrie Click.

O pisica ratacita si-a regasit stapanii dupa 6 ani. Cum arata felina si cum a ajuns din nou acasa O pisica fugita de acasa si-a regasit stapanii dupa 6 ani in care a hoinarit. George s-a intors acasa in aceasta saptamana, dupa ce o postare pe Facebook cu el a fost distribuita peste tot in lume. Surprinzator, pisica nu ajunsese departe de acasa, ci se afla la aproximativ 1,5 kilometri de domiciliul stapanilor sai, care locuiesc in Marton, Lancs, relateaza The Mirror. George a disparut in octombrie 2009, iar stapanii sai l-au cautat in zadar. Intr-o zi el a intrat in casa unei femei, plin de taieturi si rani pe corp. Aceasta l-a hranit si ingrijit, dar i-a facut si cateva poze pe care le-a publicat pe Facebook, in incercarea de a-i gasi stapanii. Din fericire, Barbara, stapana lui George, a vazut postarea si l-a recunoscut imediat, informeaza StirileProTv.

Cauta comoara ingropata de boieri Autoritatile din Focsani, Vrancea, s-au vazut nevoite sa raspunda solicitarii unui tanar, care vrea sa caute o comoara. In cererea adresata, recent, autoritatilor, tanarul a povestit ca stie despre comoara chiar de la bunicul sau. Batranul ar fi avut o proprietate langa sediul fostului tribunal si, in timp ce sapa fundatia pentru o anexa, ar fi descoperit un cufar. De teama ca orice ar scoate ar fi confiscat de comunisti, barbatul a decis sa-l ingroape la loc. "In trecut, terenul a apartinut unui boier care si-a ingropat toata averea in acel loc", sustine focsaneanul, care pentru a incepe sapaturile a obtinut un certificat de urbanism de la Primaria Focsani, scrie Libertatea.