La ce perversiuni sexuale a fost supus Printul Harry in Las Vegas. Toata lumea isi aminteste de scandalul in care a fost implicat Harry in Las Vegas in urma cu 3 ani, atunci cand acesta a fost fotografiat gol pusca alaturi de mai multe tinere in camera sa de hotel. Se pare ca una dintre fete, dominatoarea Carrie Reichert, va lansa in curand o carte in care va detalia toate partidele de sex care, dupa spusele sale, implicau chiar biciuirea printului. Potrivit autoarei, cartea va scoate la iveala secrete incredibile despre partidele salbatice care au avut loc in 2012. Carrie a afirmat urmatoarele: "Unii dintre invitatii de la petrecere s-au jucat cu biciul. Harry nu a parut deloc pudic... Cartea mea nu este despre saruturi, ci despre lovituri cu biciul, desi au fost folosite si alte obiecte in acea noapte. Fanii Casei Regale vor fi socati", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Creatura ciudata cu aspect de pasare si blana pe coada, descoperita pe o insula din Extremul Orient. Banuielile expertilor. Ramasitele unei creaturi giantice, cu aspect de pasare si blana pe coada, au fost descoperite pe o plaja salbatica din Extremul Orient. Oamenii de stiinta nu au identificate inca animalul cu infatisare preistorica, de doua ori mai mare decat un om, relateaza Daily Mail. Carcasa animalului, crapata si cu unele oase in afara, a fost descoperita pe Insula Sakhlin, iar cercetatorii spun ca seamana cu un "delfin mare". "Potrivit caracteristicilor pielii, este o specie rara. Ma indoiesc ca a trait in apele noastre. Cel mai probabil a fost adus de un curent cald. Pot sa spun ca este un fel de delfin. In orice caz, are blana si asta e neobisnuit", a declarat expertul Nikolay Kim, anuntaStirileProtv.ro.

Culmea jafului la o banca! A dat lovitura in carucior cu rotile si s-a facut nevazut. Jaf incredibil, produs luni, la o banca de pe celebrul bulevard Broadway din New York. Incidentul s-a produs la ora locala 14.00. Un barbat in carucior cu rotile a intrat in banca, i-a inmanat unui functionar de la ghiseu un bilet prin care ii spunea ca jefuieste banca si ii cerea bani, relateaza postul de televiziune CBS New York. Desi barbatul nu a aratat nicio arma, functionarul i-a dat circa 3.500 de dolari. Pare incredibil, dar hotul in carucior cu rotile a reusit sa scape. Ulterior, politia a descoperit o inregistrare video facuta de o camera de supraveghere a unui magazin din apropierea bancii, care il arata pe hot plecand in carucior cu rotile de la locul jafului. Hotul este in continuare de politisti. Acestia nu stiu daca barbatul are intr-adevar un handicap sau a folosit caruciorul pentru diversiune, informeazaLibertatea.

Cazul socant din India care a revoltat opinia publica. Un consilier local s-a casatorit cu o fetita de doar 6 ani. Un membru al consiliului local dintr-un oras din India socheaza opinia publica dupa ce s-a casatorit cu o fetita in varsta de doar 6 ani, scrie metro.co.uk. Ratan Lal Jat are 35 de ani si a decis sa-si ia drept sotie o fetita, totul pentru a se conforma unui obicei popular. Ceremonia a avut loc in secret, la un templu din localitate, in prezenta a cinci martori. Insa la scurt timp pe retelele sociale au inceput sa apara imagini de la nunta, iar gestul consilierului a revoltat opinia publica. Mai mult, politia locala s-a autosesizat si l-a retinut pe barbat. Acesta ar fi marturisit ca a vrut doar sa respecte o veche traditie, Nata Pratha, care dicteaza ca orice barbat insurat poate avea o aventura cu o femeie maritata daca ii asigura acesteia traiul, din punct de vedere financiar, scrieStirileProtv.ro.

Doi frati si-au trimis aceeasi felicitare timp de 42 de ani, de zilele de nastere. Motivul lor te va surprinde. Doi frati si-au trimis aceeasi felicitare de zilele de nastere, timp de 42 de ani. Jeff si Ron au facut astfel economie si au scapat de gandul cadourilor de aniversare. Incepand din anul 1973, Jeff si Ron si-au trimis reciproc aceeasi felicitare, de zilele de nastere. Ideea le-a venit in urma cu peste patru decenii, cand unul dintre ei a primit felicitarea pe coperta careia se afla un baietel care indeamna la... protejarea mediului. Si in interiorul felicitarii se afla un mesaj sugestiv: "Nu arunca aceasta felicitare, recicleaz-o si trimite-o unui prieten". Cei doi frati si-au trimis mereu felicitarea cadou de ziua de nastere, iar sarbatoritul trebuia, de fiecare data, sa se semneze in dreptul numelui, anuntaLibertatea.