Mare-i gradina Domnului! Un primar s-a casatorit cu un aligator. Animalul a fost imbracat in mireasa. Joel Vazquez Rojas, primarul orasului San Pedro Huamelula din Mexic, s-a casatorit zilele trecute cu un aligator. Animalul are 3 ani, se numeste Maria Isabel si a fost botezat in religia baptista inainte de a se casatori. Orasul San Pedro Huamelula are, probabil, cea mai neobisnuita sotie de primar din lume: un aligator. Nunta primarului a avut invitati din toata localitatea si a respectat toate obiceiurile traditionale. Desi evenimentul este unul cat se poate de ciudat, el are si un scop. Casatoria neobisnuita este, de fapt, un obicei prin care pescarii cred ca vor avea mai mult spor in activitate. O astfel de ceremonie are loc in fiecare an, iar primarul s-a insurat, de-a lungul timpului, cu nenumarate reptile. Nunta fastuoasa a fost platita, ca in fiecare an, de consiliul local, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un pescarus a provocat un accident in lant pe o autostrada din Istanbul. Cum s-a intamplat totul. Un pescarus ratacit pe o autostrada de la intrarea in Istanbul poarta raspunderea pentru un carambol, urmat de un ambuteiaj de proportii. Pasarea a poposit din senin pe carosabil, iar un sofer care nu a vrut sa o calce, a tras de volan si a franat brusc. E lesne de ghicit urmarea. Cum traficul la prima oara era foarte aglomerat, in spatele celor 9 masini avariate, s-a format un lung sir de vehicule. In tot acest timp, pescarusul si-a luat senin...zborul, anuntaStirileProtv.ro.

Un print saudit isi doneaza intreaga avere. Tineti-va bine: 32 de miliarde de dolari. Printul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a anuntat miercuri ca isi va dona intreaga avere, estimata la 32 miliarde de dolari. Alwaleed bin Talal s-a inspirat in luarea acestei decizii din activitatea Fundatiei Gates, o organizatie de caritate infiintata de Bill si Melinda Gates in 1997. "Voi dona intreaga mea avere pentru a favoriza intelegerea culturala, pentru emanciparea femeilor si pentru a furniza un ajutor vital in cazul unor catastrofe", a declarat Alwaleed bin Talal, nepotul regelui Salman al Arabiei Saudite. Printul Alwaleed bin Talal ocupa locul al 34-lea in topul celor mai bogati oameni din lume, informeazaLibertatea.

De 14 ani blugii de firma se fac dupa fundul ei. Natasha Wagner, un fotomodel din Los Angeles, California, este de 14 ani femeia dupa care se croiesc blugii de firma. Gratie taliei sale de 71 cm si a picioarelor de gazela de 110 cm lungime, tanara de 34 de ani este preferata multor branduri faimoase de jeansi, precum Paige Denim si Levi's. Blondina detine formele ideale dupa care se croiesc perechile de blugi. Specialistii in moda sunt de parere ca Natasha este foarte bine proportionata, de aceea orice femeie cu o greutate normala poate purta blugi cu marimi cuprinse intre 24 si 32, facuti dupa fundul ei, scrieClick.

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina? Site-ul "Most Exclusive Website" este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cate o singura persoana pe site. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum si pe internet. Astfel, cel mai exclusivist site de pe internet nu permite decat unei singure persoane sa-l acceseze in acelasi timp. Pentru a intra pe el, ai nevoie de un bilet. Numarul celui care mi s-a acordat este 142558, iar inaintea mea se afla nu mai putin de 23.319 persoane. Avand in vedere ca fiecare sesiune este limitata la un minute, iar majoritatea utilizatorilor vor iesi probabil dupa cateva secunde, timpul de asteptare va fi de cateva ore in cel mai bun caz, anuntaLibertatea.