"Am facut sex cu pilotul in timp ce eram in aer. Valiza mea arata ca un sex shop"! Marturia halucinanta a unei foste stewardeze. Mandy Smith, o fosta stewardeza, a publicat o carte, intitulata "Cabin Fever", in care povesteste detalii picante din viata unei insotitoare de bord. Aceasta recunoaste chiar, fara nici o retinere, aventurile sexuale din timpul zborurilor. Femeia , in varsta de 41 de ani, face marturii halucinante in paginile cartii sale. Aceasta a lucrat ca stewardeza mai bine de 10 ani pentru compania aeriana Virgin Atlantic si dezvaluie ca avea atat de multe tinute sexy si jucarii sexuale in bagaje cand zbura, incat ai fi zis ca valiza ei e un sex shop. Mai mult, intr-un pasaj din carte, Mandy marturiseste ca a facut sex cu un pilot, in cabina avionului, in timp ce aeronava se afla in aer, potrivit Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Femeile din Danemarca pot beneficia de un concediu gratuit oferit de o banca de sperma. Ce trebuie sa faca in schimb. O banca de sperma din Copenhaga a gasit o metoda inedita pentru a le incuraja pe femei sa doneze ovule. Nu putini sunt, insa, cei care au catalogat respectiva campanie drept imorala. O vacanta gratuita, pe o plaja insorita, cu nisip fin, din Grecia sau Spania. Ce trebuie sa faci in schimb? Daca esti femeie, nu trebuie "decat" sa iti donezi ovulele. Oferta bizara vine din partea Cryos International Sperm Bank, o banca de sperma din Danemarca, relateaza protothema.gr. Asadar, femeile din aceasta tara sunt incurajate sa isi doneze ovulele in schimbul unui concediu ale carui costuri sunt acoperite de respectiva companie, potrivit Gandul.info.

S-a dus sa isi viziteze rudele, dar s-a intors traumatizat. Ce-a surprins un barbat intr-o "casa bantuita". Un profesor britanic sustine ca a surprins cu aparatul de fotografiat un demon, in timp ce se afla in excursie in Jamaica. Un barbat de 42 de ani din Londra s-a intors inspaimantat din vacanta in Jamaica, unde s-a dus sa isi viziteze rudele. Acesta sustine ca a surprins un spirit rau in timp ce fotografia o pictura veche, mostenire din familie, relateaza cei de la The Mirrror.Britanicul a vrut sa isi pastreze identitatea anonima, insa sustine ca si familia lui crede in existenta acestui demon, care ar fi un spirit al unei rude indepartate. Imaginea este neclara, dar infricosatoare. Barbatul voia sa pozeze un tablou ce infatisa o cascada, dar, in schimb, a capturat ciudatentia care l-a inspaimantat. Integral pe Stirile ProTV.

Bomba sexy e criminal in serie. Cea mai sexy criminala din Bosnia si Hertegovina a ajuns dupa gratii. Mafioata Slobodanka Tosi, de 29 de ani, este acuzata ca a ucis 5 barbati, intre care si un iubit, pe care l-a aruncat in aer in 2008. Fosta Miss Bosnia 2005 opera intotdeauna sub pseudonimul "Lutka" (n.r. - "Papusa", in traducere). Slobodanka Tosi avea emis pe numele ei un mandat international de arestare inca din aprilie 2014. Zilele trecute insa, fugara a fost prinsa in Croatia si extradata in Bosnia si Hertegovina, unde este judecata pentru omucidere, jaf armat si spalare de bani. Focoasa bruneta este acuzata ca a ucis cel putin 5 barbati, intre care un fost iubit, care facea parte din lumea interlopa si pe care l-a aruncat in aer in ianuarie 2008. Slobodanka Tosic a intrat in vizorul politiei din cauza relatiei pe care o avea cu liderul unei grupari mafiote din Balcani, Darko Elez, scrie Click.ro.

Au lasat-o pe un colac in largul marii si au uitat de ea. Momente dramatice pentru parintii unei fetite de 10 luni. Un bebelus a fost gasit in largul marii in Turcia, dupa ce parintii au uitat ca au lasat-o in apa, pe un colac de inot. Curentii puternici dus-o un kilometru pe mare, in directia Greciei. Parintii au mers la o plaja din sud-vestul Turciei si au lasat-o pe micuta in apa, pe un colac, cat timp s-au relaxat. Vantul si curentii puternici au indepartat-o insa rapid de mal, iar parintii nu au reusit sa ajunga la ea. Au chemat imediat Paza de Coasta. Pana sa ajunga la ea insa, micuta a mers un kilometru pe mare, informeaza Stirile ProTV.