Un britanic a lesinat in timpul unui zbor spre Glasgow. Purta 12 randuri de haine ca sa evite o taxa de 50 de lire. Un tanar britanic a lesinat in timpul unui zbor catre Glasgow cu o cursa EasyJet din cauza hainelor pe care le purta. Solistul unei formatii de muzica, James McElvar a crezut ca sufera un atac de cord dupa ce a lesinat in timpul unui zbor de la Londra la Glasgow. Tanarul a refuzat sa plateasca o taxa pentru exces de bagaje de 50 de lire asa ca s-a imbracat cu toate hainele pe care le cara cu el, relateaza Daily Mail, precizand ca solistul de 19 ani avea 12 randuri de haine pe el, relateaza Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Aroganta unui taximetrist la mare! Ce-a putut sa faca pe plaja, sub ochii turistilor. Un taximetrist a fost filmat in timp ce mergea pe o plaga din Mamaia, foarte aproape de turistii care stateau pe prosoape si sezlonguri. Te-ai fi gandit vreodata ca poti chema un taxi chiar pe plaja? Se pare ca in Mamaia e posibil. Un taximetrist a fost filmat, astazi, cand gonea cu masina la malul marii, printre turisti. Omul pare foarte amuzat de isprava lui, chiar daca putea provoca o tragedie, relateaza Libertatea.

Si-a pus sotia sa se plimbe in chiloti ca l-a inselat. Un chinez beat din orasul Yushan, provincia Jiangxi (sud-estul Chinei), si-a umilit sotia, pe care o banuia de infidelitate, in cel mai groaznic hal. Zhang, de 37 de ani, si-a batut mar nevasta, a dezbracat-o de haine, apoi a trimis-o la plimbare prin centrul orasului doar in lenjerie intima. Wang Ni, in varsta de 33 de ani, a fost nevoita sa mearga pe strazile aglomerate si cu un carton pe care scria "Vreau sa-mi vand trupul". In tot acest timp, partenerul incornorat o urmarea la tot pasul din masina sa ca sa-i descopere amantul, scrie Click.ro.

Pasiunile si nebuniile nebanuite ale unor genii care au schimbat istoria. Se spune ca exista o linie subtire intre nebunie si geniu. Relatarile carturarilor sugereaza ca numeroase personalitati istorice au avut o serie de pasiuni sau nebunii nebanuite. Mai jos puteti consulta cateva astfel de cazuri.1. Nikola Tesla suferea de o tulburare obsesiv compulsiva. Faimosul inginer si fizician avea o teroare de germeni si refuza sa atinga orice parea murdar sau orice rotund. El era de asemenea obsedat de cifra trei. Inainte de a intra intr-o cladire el obisnuia sa o inconjoare de trei ori. Se caza doar in camere de hotel a caror numar era divizibil cu trei, iar la fiecare masa folosea 18 servetele impartite in trei gramezi a cate sase bucati. Integral pe Descopera.ro.

Reactia ei a ajuns virala. O femeie a facut o criza de nervi pentru ca a ramas fara baterie la telefon. O inregistrare video, surprinzand reactia unei tinere in momentul in care smartphone-ul ii ramane fara baterie, in timp ce calatorea cu metroul, a ajuns virala. Cat de obsedati am ajuns de smartphone-uri? O arata o femeie surprinsa in metroul din Hong Kong in timpul unei crize de nervi. Fara sa fie ingrijorata ca se afla intr-un spatiu public, tanara incepe sa urle atunci cand telefonul ei "moare". Incearca disperata sa-l reporneasca si sa intre online, fara succes insa. Reactie ei a fost filmata de un calator, insa nu a parut sa-i afecteaza prea mult pe cei din jur. Mai multe pe Stirile ProTV.

Ce tupeu! Uite cum face un pusti ca sa sarute zeci de fete necunoscute! Practic, baiatul se joaca un joc cu potentialele sale "victime". Miza e simpla: daca ele castiga, au voie sa-l loveasca. Daca se intampla invers, el le saruta. Si cum de cele mai multe ori iese invingator, pustiul se alege cu un sarut pe obraz. Pe care, cu pricepere si indemanare, reuseste sa-l transforme intr-un sarut in toata regula. Filmuletul a adunat mii de vizualizari pe YouTube si baiatul a devenit cunoscut la nivel mondial. In fond, a reusit intr-o singura zi sa sarute zeci de fete, crie Click.ro.