O era glaciara va avea loc in timpul vietii noastre! Iarna care va dura 10 ani. Cu toate ca deocamdata ne luptam cu temperaturile ridicate de afara, in cativa ani s-ar putea sa nu mai stim cum sa ne adapostim de frig. Ca activitatea solara are un anumit ciclu care se repeta la fiecare 10-12 ani este un lucru cunoscut inca din anii 1800. Totusi, acum oamenii de stinta au ajuns capabili sa prezica tiparele solare cu o precizie mult mai mare, iar vestile nu sunt tocmai bune. Integral in Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Stiati ca...? Cele mai bizare lucruri despre sex. Cu siguranta orice lucru despre sex iti starneste curiozitatea. Stiai aceste bizarerii despre sex? Vibratorul nu a fost nici pe departe considerat o jucarie sexuala atunci cand a fost inventat, ci un... medicament. Masinaria (caci in secolul XIX cand a fost construit era destul de mare) era folosita in tratarea femeilor care sufereau de isterie. Continuarea pe RTV.net.

Piciorul ei drept este de doua ori mai gros decat cel stang. Malformatia nu a impiedicat-o sa castige titlul de Miss. Isa-Bella Leclair, in varsta de 19 ani, din Marea Britanie sufera de o malformatie a venelor de la membrele inferioare care i-a afectat piciorul drept. Si anume, acesta este de 2 ori mai gros decat cel stang. Piciorul drept al Isei cantareste 18 kilograme si o impiedica pe tanara sa practice anumite sporturi. Adolescenta s-a nascut cu aceasta afectiune, insa nu este afectata de aspectul inestetic al piciorului, potrivit Stirile ProTv.

E cel mai ciudat clip de pe YouTube! Ce facea mireasa, in noaptea nuntii, cu barmanul! Casatoria este momentul in care cei doi soti ar trebui sa se dedice monogamiei. O femeie a fost prinsa, in noaptea nuntii, sarutandu-se cu barmanul care servea bauturi invitatilor de la petrecere. Descoperirea a fost facuta chiar de cavalerul de onoare, asa ca infidelitatea n-avea cum sa fie ascunsa, noteaza KanalD.ro.

Nu a fost lasata sa urce in avion din cauza parului roscat. Concluzia absurda la care au ajuns angajatii companiei aeriene. O tanara scotianca, cu parul roscat, a izbucnit in plans in momentul in care i s-a spus ca "este prea palida" ca sa urce in avionul cu care familia sa zbura spre Maldive, in vacanta. Angajatii companiei aeriene Etihad - compania nationala din Emiratele Arabe Unite - au presupus ca Grace Wain, 14 ani, nu se simtea bine, cand i-au vazut tenul alb si au transmis familiei ca ii vor permite imbarcarea numai dupa ce au o confirmare scrisa de la medic ca adolescenta poate zbura, relateaza StirileProTv, citand The Mirror.