Fetita-Mowgli! A supravietuit singura 18 zile in jungla! A uimit intreaga lume! Jessica Patricia Arias, o fetita de 7 ani din Columbia, a supravietuit, in mod miraculos, timp de 18 zile in jungla, dupa ce s-a pierdut de parintii ei. Copilul a disparut pe 27 iunie in timp ce culegea nuci de cocos cu parintii ei dintr-o zona cu padure tropicala si umeda numita Palmarito. Timp de doua saptamani echipele de urgenta au demarat fara succes protocoalele de cautare. Jessica a fost insa gasita abia dupa 18 zile de un satean, intr-o coliba abandonata, micuta suferind de malnutritie moderata, de deshidratare si multe zgarieturi pe picioare, pe semne ca a mers mult pe jos. Minora este lucida, mananca si bea apa si si-a recunoscut parintii. "Se apreciaza ca distanta dintre locul unde s-a pierdut si cel in care a fost gasita este de trei zile de mers", a declarat un responsabil al politiei, Albeis Fuentes. Localnicul care a gasit-o pe fetita a dus-o la politie care a transportat-o la spitalul universitar Fernando Troconis din Santa Marta, insa nu se stie deocamdata cum a reusit sa surpavietuiasca. "Dumnezeu a ajutat-o sa supravietuiasca atatea zile", a declarat mama fetitei, Elena Cortes, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Aparitia unui sobolan s-a soldat cu 81 de raniti intr-o moschee din Maroc. Ce s-a intamplat in doar cateva minute. Aparitia unui sobolan in interiorul Marii Moschei Hassan al II-lea din orasul Casablanca a generat panica intre credinciosi, care s-au inghesuit catre iesire si au provocat o busculada soldata cu ranirea a 81 de persoane. Potrivit ziarului digital 'Hespress.ma', in timpul rugaciunii din dimineata de luni, un rozator a intrat in spatiul rezervat femeilor. Speriate, unele dintre acestea au inceput sa strige, fapt care a starnit teama altor persoane care au fugit incerand sa iasa din lacasul de cult. In total, s-au inregistrat 81 de raniti, majoritatea femei, care au primit ingrijiri medicale in spitalul Muley Yusef, a declarat o sursa oficiala din Casablanca, anuntaStirileProtv.ro.

S-au batut cu un vibrator! Poveste de dragoste cu nabadai intre doua lesbiene. Annette Kielhurn, o femeie de 57 de ani din SUA, a fost arestata si e acuzata de violenta domestica dupa ce si-a batut partenera de viata, Gamze Capaner-Ridley (47 de ani), cu un vibrator. Cele doua s-au certat, iar Gamze a inceput sa-si stranga lucrurile din casa cu gandul sa-si paraseasca iubita. Insa, in momentul in care a vrut sa-si bage o rochie in bagaj, partenera ei a avertizat- o sa nu puna mana pe ea, ca ii apartine. Pentru ca nu a ascultat-o, Annette s-a repezit la ea si a lovit-o cu un vibrator in fata si i-a smuls rochia. Drept urmare, Gamze a reclamat-o la politie si aceasta a fost arestata, urmand sa fie judecata, informeazaLibertatea.

A fost arestata in Abu Dhabi din cauza unei postari pe Facebook. Ce a scris o australianca pe reteaua de socializare. O femeie de origine australiana a fost arestata in Emiratele Arabe Unite si urmeaza sa fie deportata dupa ce a postat o fotografie cu... o masina parcata incorect. Jodi Magi, 29 de ani, este retinuta in acest moment in Abu Dhabi, oras in care locuieste din 2012, pentru ca a publicat imaginea unei masini parcate pe un loc rezervat special persoanelor cu handicap, in fata blocului ei. Desi a cenzurat numarul masinii, un vecin a vazut postarea, iar femeia a fost chemata in instanta in luna iunie. Infractiunea de care a fost apoi declarata a fost ca a scris ceva de rau de o persoana pe retelele de socializare. Cand a fost anuntata ca va fi deportata, Magi s-a oferit sa plece singura din tara si a platit amenda de "numai" 3.600 de dolari australieni. Doar ca autoritatile nu au lasat-o sa mai plece si au arestat-o in cursul zilei de 12 iulie, scrieStirileProtv.ro.

1.000.000 de dolari pentru cine gaseste pantofii lui Dorothy din "Vrajitorul din Oz". Un mare admirator al filmului "Vrajitorul din Oz", care si-a pastrat anonimatul, a anuntat ca va oferi un milion de dolari pentru "informatii credibile" despre o pereche de pantofi rosii cu paiete, purtati de Judy Garland in filmul "Vrajitorul din Oz", incaltaminte care a fost furata in 2005 dintr-un muzeu din orasul natal al actritei, Grand Rapids, Minnesota. Persoana doreste informatii despre locul exact unde se afla pantofii, precum si despre identitatea infractorului. John Kelsch, director executiv al Judy Garland Museum din Grand Rapids, Minnesota, a declarat ca donatorul anonim este din statul american Arizona si este un mare admirator al actritei si al acestui muzical. In urma cu zece ani, un hot a intrat prin efractie in acest muzeu, care imprumutase celebra pereche de pantofi de la proprietarul acesteia, Michael Shaw, anuntaLibertatea.