1.În urma unui sondaj realizat de postul de televiziune Rete Globo, fotbalistul Brazilian KaKa a fost desemnat cel mai frumos fotbalist din lume, sustine Click.

2. Festivalul de moda Bucharest Fashion Week s-a dovedit a fi un esec organizatoric de proportii, afirma Click.

3. Mihai Traistariu, solistul premiat la Eurovision va fi unul dintre cei mai bine platiti artisti in noaptea de revelion. Acesta va primi nu mai putin de 12.500 de euro, sustine Click .

4. Dupa 20 de ani de casnicie actorul George Ivascu a divortat desotia sa in doar sapte minute, scrie Cancan.

5. Cel mai nou si mai original proiect turistic din Germania este un hotel ce are o singura camera. secretele acestei sunt dezvaluite turistilor pentru suma modica de 333 de euro pe noapte, noteaza Libertatea.

6.Si gimnastul Marian Dragulescu a decis sa se desparta de sotia lui. Acesta nu i-a mai permis fostei consoarte sa patrunda in apartamentul in care pana nu demul locuiau amandoi, afirma Libertatea.

7. Ziarul sustine ca Ana Maria Prodan si-a angajat doua garzi de corp. Decizia a fost luata dupa ce prezentatoare de la Romantica a fost urmarita de paparazzi.

8. Monica Columbeanu nu poate visa la o cariera de prezentatoare in Italia deorece nu stapaneste limba care se vorbeste in peninsula. Gardianul afirma ca italienii de la Canale 5, postul care aparent o ofertase pe Monica nu auzisera de sotia lui Columbeanu.

9. Cat te costa sa-ti creezi un arbore genealogic demn de invidiat? Potrivit ziarului Cotidianul cu cateva sute de dolari oricine isi poate verifica descendenta pana la cele mai indeparatte ramificatii. Publicatia afirma ca deja, in jur de 460.000 de mii de oameni au apelat pina acum la teste genetice.

10. Avocata disparuta Elodia Ghinescu s-a transformat intr-un brand national. Recent un magazin virtual din tara a inceput sa comercialize cani si tricouri cu Elodia, afirma Cancan.