Primul om cu craniu printat 3D. Un pas mare pentru medicina: a fost realizat primul transplant 3D de cutie craniana. Medicina avanseaza simultan cu tehnologia, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Dupa ce am vazut cat de utile pot fi membrele robotice, acum putem vedea primul transplant de cutie craniana realizat cu ajutorul tehnicilor 3D. Primul transplant din lume al unei cutii craniene din titan realizat prin tehnica 3D a fost efectuat cu succes de o echipa de medici chinezi unei fetite de trei ani care sufera de hidrocefalie, anuntaPlaytech.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Misterul monstrului din Loch Ness, la un pas de a fi rezolvat. Un barbat care a petrecut 24 de ani incercand sa afle misterul celebrului monstru care ar trai in apele lacului Loch Ness din Scotia, apreciaza ca, in realitate, ar fi vorba de un peste gigantic, cel mai probabil "un somn (Silurus glanus)". Steve Feltham (52 de ani) figureaza in Cartea Recordurilor pentru cea mai indelungata perioada de urmarire legata de Nessie, monstrul din Loch Ness. Continuare peRomaniaTv.net.

De ce "geniul nebun" este doar un mit. Nebunia si creativitatea au fost asociate de secole. Multe dintre genii au fost atinse de tulburari mintale, de la artisti de renume ca Vincent van Gogh si Frida Kahlo la giganti ai literaturii, precum Virginia Woolf si Edgar Allan Poe. De asemenea, nici oamenii de stiinta nu pot fi exclusi. Au existat studii care au incercat sa gaseasca legatura dintre afectiunile psihice, inteligenta si orientarile artistice. Din multitudinea de feluri de psihoza, creativitatea pare a fi cel mai puternic legata de tulburari de dispozitie, si in special de tulburare bipolara, noteazaPlaytech.ro.

Un detaliu incredibil din poza nevestei sale l-a facut sa divorteze! Un barbat a divortat dupa ce a ajuns acasa mai devreme, dintr-o delegatie. Un detaliu, insa, l-a facut sa-si iasa din minti si sa divorteze. Umbla vorba pe internet ca aceasta fotografie l-a determinat pe un barbat sa divorteze. Se pare ca acesta a fost plecat in delegatie, a ajuns acasa mai repede decat trebuia si si-a gasit nevasta in pat. Singura, zambind. Integral inLibertatea.

S-a casatorit si a avut patru copii, insa secretul pe care il ascunde barbatul din poza este inimaginabil! Jean Libbera inca socheaza lumea prin povestea si aspectul sau. Barbatul este al patrulea copil din cei 13 pe care familia sa i-a avut. Jean era de origine italiana si s-a nascut cu un frate parazit la stomac. Acesta era viu si putea sa se miste de asemenea. Radiografia facuta ulterior a dezvaluit cum capul fratelui parazit era in stomacul barbatului, potivitKanalD.ro.