Un barbat din Marea Britanie a devenit tatal a 10 copii in doar 3 luni de zile. Cum a fost posibil acest lucru Kenzie Kilpatrick, in varsta de 26 de ani, a facut un grup pe Facebook ca sa devina donator de sperma. Barbatul este gay, dar si-a dorit sa ajute femeile sa aiba un copil, in special cuplurile de lesbiene. Dupa ce era contactat de femeile care isi doreau sa devina mame, Kenzie se intalnea cu ele in hoteluri sau chiar la casele lor, pentru a le cunoaste mai bine. Apoi le dadea esantioane de sperma pentru a fi inseminate artificial in clinicile specializate. El nu a acceptat niciodata bani in schimbul donatiei lui: "Am ajutat oameni care au suferit mult timp dorindu-si cu disperare sa aiba copii." Cu toate acestea, el nu isi doreste sa-si cunoasca copiii, cu exceptia unuia singur, pe care a decis sa-l creasca impreuna cu un cuplu de lesbiene, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Zgarda care te curenteaza daca intri pe site-uri nepotrivite Presiunea de a trece la protocolul standard HTTPS este din ce in ce mai mare asupra celor care publica site-uri, dar Jasper von Loesen s-a gandit la o alta posibila solutie. The Web Training Collar este o zgarda de caine modificata pentru a aplica socuri electrice utilizatorului ori de cate ori acesta da click pe un site care nu foloseste protocol HTTPS. Acest lucru se face prin intermediul unui plugin conectat la un server local, care reprezinta interfata intre zgarda, un transmitator RF si un microprocesor Arduino Nano. Cu fiecare vizita facuta, intensitatea socului creste treptat, iar van Loenen spera sa creeze un efect pavlovian, care sa rezulte in evitarea site-ului de catre utilizator, scrie Playtech.ro.

Si-a inscenat propria rapire Despartirea iminenta a parintilor si teama de a fi abandonata s-au insinuat atat de tare in sufletul unei fetite de 11 ani, incat aceasta a incercat, in felul ei, sa opreasca divortul care i-ar fi "furat" unul dintre parinti. Andreea a pus mana pe telefon si, in incercarea de a se opune cu toata fiinta ei dezastrului familial, s-a plasat, din postura de victima, in mijlocul unei drame halucinante cu rapitori. "Am fost rapita de un barbat... nu stiu unde ma aflu... va rog, ajutati-ma! Nu vreau sa mor!", au fost cuvintele pe care copila le-a rostit dintr-o suflare, intr-un amalgam de suferinta, lacrimi si oroare. Incet, incet, specialistul a reusit sa puna cap la cap imaginile - la inceput amestecate - si sa realizeze ca tabloul "rapirii" este, de fapt, o poveste inventata care masca drama reala a unei fetite dornice sa salveze casnicia parintilor sai! A mamei si a tatalui ei, care urmau sa-si separe vietile, scrie Libertatea.

Doarme in sicriu si bea sangele iubitei Michael Vachmiel, un barbat de 43 de ani din Houston, Texas, doarme intr-un cosciug si se hraneste cu sange, ca vampirii! Iubita lui, Blut Katzchen, de 28 de ani, este donatoarea lui de baza. Vachmiel sustine ca sangele ii da energia necesara de a supravietui. Mai ales cand face sex, ii place la nebunie sa suga sange. Si-a procurat ustensile speciale pentru apucaturile de vampir. Face taieturi superficiale cu lama sau cu bisturiul pe umerii sau spatele lui Blut si apoi suge sangele. Nu are nevoie mai mult de 2 mililitri de fiecare data. O asaza pe iubita pe burta, cand se infrupta din sangele ei. Dupa ce isi satisface poftele de vampir se deda la cele mai fierbinti partide de sex, anunta Click.

"Este aproape imposibil, dar s-a intamplat!". Un barbat a fost lovit de fulger, apoi a castigat premiul cel mare la loto Peter McCathie este un barbat care se poate considera extrem de norocos. Chiar daca nu s-a intamplat imediat, el se poate lauda acum ca a ramas in viata dupa ce a fost lovit de fulger, apoi a castigat si la loto. Conform Washington Post, timp de aproximativ 1 an, acest canadian impreuna cu unul dintre angajatii sai, Diana Miller, au tot jucat la loto, sperand sa castige premiul cel mare. Ultima data, ei au cumparat un bilet la magazinul Amherst Shore Country Store din Amherst Shore, Nova Scotia, care ii apartine lui McCathie - si unde este angajata si Miller. Iar saptamana trecuta au aflat ca au castigat premiul de 1 milion de dolari. "Sincer, m-am asteptat sa mai fiu o data lovit de trasnet", a declarat McCathie la CTV Atlantic. El a fost lovit de fulger pe vremea cand avea 14 ani, in timp ce se afla intr-o calatorie pe o barca, informeaza Stirile ProTv.