Insarcinata la 11 ani, mama la 12 ani si premianta la scoala la 13 ani! Povestea fetitei care a devenit mama la doar 12 ani si trei luni inca tine prima pagina a ziarelor idn Regat. Desi identitatea ei nu a fost facuta publica, povestea ei continua sa faca furori. La 11 ani a ramas insarcinata cu un baiat de 12 ani, iar in aprilie anul trecut a nascut. Dupa doar sase saptamani s-a intors la scoala, unde i-a uimit pe profesori, obtinand cele mai mari note la invatatura. "Este foarte bine. Faptul ca are un copil a maturizat-o , insa este in continuare si ea un copil. I-a fost greu la inceput, pentru ca era tinta glumelor", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun. Adolescenta, e indragostita nebuneste de tatal copilului ei, care are acum 15 ani, insa cei doi locuiesc separat, fiecare la casa lui, in acelasi bloc, fiind prea tineri ca sa traiasca pe cont propriu. Cand adolescenta se afla la cursuri, fiica ei e ingrijita de bunica sa, care are doar 28 de ani, insa bunicii copiilor se pare ca nu se pot intelege deloc, fiind un adevarat razboi intre ei, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un hotel din Irlanda de Nord a lansat "meniul de ape de lux". Cat costa cea mai scumpa sticla de apa chioara. Hotelul de cinci stele din capitala Irlandei de Nord a lansat un "meniu de ape de lux", in premiera mondiala, meniu ce include cateva dintre cele mai pure ape din lume, aduse din toate colturile globului. Mai mult, hotelul a angajat si doi chelneri specializati in servirea apei, care sa explice ce "buchet" are fiecare sortiment si ce s-ar potrivi mai bine cu gusturile clientilor. "La fel ca in cazul vinului, si la apa locul in care a fost produsa influenteaza aroma si gustul", explica directorul Merchant Hotel, Gavin Caroll. "Chelnerii nostri de ape ii pot ajuta pe clienti sa aleaga apa care s-ar potrivi cel mai bine la fiecare fel de mancare, pentru a avea cea mai buna experienta gustativa", anuntaStirileProtv.ro.

S-a inventat vibratorul pentru barbati. Adam Lewis a revolutionat industria jucariilor sexuale. Intreprinzatorul britanic este cel care a inventat vibratorul pentru barbati. Numit Pulse "guybrator", acesta functioneaza prin stimularea prin vibratii a organului sexual. Compania sa, Hot Octopuss, a facut si un concurs pentru angajarea unui barbat care sa testeze noul vibrator, iar Lewis a dezvaluit ca acesta s-a bucurat de un interes urias. 2.500 de persoane de sex masculin din intreaga lume au aplicat pentru obtinerea slujbei in numai 24 de ore, indeosebi din Finlanda, Brazilia si Grecia. "Nu ma asteptam la asa ceva", spune intreprinzatorul britanic. Un Pulse "guybrator"costa 69 de lire sterline (circa 428 de lei), informeazaClick.

Kate Middleton, lectii de dans la bara. Regina e furioasa! E un lucru deja stiut faptul ca Ducesei de Cambridge nu-i place sa se conformeze asteptarilor Familiei Regale. Mai mult decat atat, aceasta a avut nenumarate conflicte cu regina Elisabeta cu privire la modul in care ar trebui sa se comporte din pozitia unui membru al Casei Regale. Cele mai recente intamplari par sa intareasca inca o data zvonurile in legatura cu relatia mai putin placuta intre sotia Printului William si regina. Potrivit unuia dintre bodyguarzii acesteia, Ducesa de Cambridge s-ar fi apucat, mai nou, de lectii de dans la bara, postura care o prinde de minune din punctul sau de vedere: "Kate a fost de acord sa ia o lectie ca o gluma. A fost atat de ingrijorata ca va fi vazuta sau recunoscuta, incat a purtat o esarfa pe cap ca o modalitate de a se deghiza. Insa i-a placut! Ea spune tuturor ca a fost un exercitiu grozav si mi-a spus mie ca o femeie ar trebui intotdeauna sa aiba talente secrete de scos din maneca", scrieLibertatea.

Satanistii americani au inaltat statuia unui demon in Detroit. Localnicii spun ca "se roaga pentru salvarea orasului". "Templul Satanist", o grupare cunoscuta mai degraba pentru opozitia sa fata de bisericile neoprotestante decat pentru venerarea diavolului, a prodvocat un adevarat scandal dupa ce a cerut instalarea unei statui din bronz reprezentand demonul Baphomet. Gruparea "satanista" a solicitat initial amplasarea statuii, ce reprezinta o creatura inaripata cu trup de om si cap de tap, in statul Oklahoma, langa un monument religios dedicat celor Zece Porunci. Au primit un refuz, dar Curtea Suprema din Oklahoma a decis ca si monumentul crestin e ilegal, deoarece amplasarea de simboluri religioase pe spatiul public incalca legile statului. Guvernatorul de Oklahoma a facut insa recurs, refuzand sa darame statuia. "Satanistii" au reusit totusi sa isi instaleze si ei monumentul lor, insa in Detroit. Ceremonia s-a incheiat si cu un sarut intre doi membri ai Bisericii, tocmai cu scopul de scandaliza opinia publica ultraconservatoare, anuntaStirileProtv.ro.