Arata ca o femeie insarcinata, desi a nascut in urma cu 17 luni! Doctorii nu stiu de ce afectiune sufera. Nina Mulhall, o femeie in varsta de 32 de ani din Marea Britanie, sufera de o afectiune extrem de rara. Dupa ce a nascut al patrulea copil, in urma cu 17 luni, tanara a ramas cu o burta de gravida. Femeia a mers la medic dupa ce a vazut ca burta nu i se retrage, insa i s-a spus ca vorba despre un efect secundar extrem de rar al operatiei de cezariana. Medicul Leila Hanna, specialist in obstetrica si ginecologie, a declarat pentru Daily Mail ca nu a auzit niciodata de o asemenea afectiune. Medicii i-au facut numeroase analize, insa nu au reusit sa afle cu certitudine care este cauza reala a afectiunii de care sufera Nina. "Nu stiu ce sa fac. Trebuie sa port in continuare haine de gravida. Mi se intampla ca lumea sa se uite urat la mine atunci cand ies in oras cu sotul meu si consum alcool, pentru ca par o gravida iresponsabila", s-a plans Nina, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tanara care a renuntat la toate lucrurile personale pentru a se muta intr-o rulota minuscula. Ce a determinat-o sa faca asta. O americanca a luat o decizie de neinteles pentru multi dintre noi: si-a vandut ori donat aproape toate lucrurile personale, pentru a se muta intr-o rulota, la o ferma din Colorado. Rebekah Paulson (35 de ani) a renuntat la apartamentul inchiriat pentru o rulota 6 pe 2 metri patrati, pe care a construit-o singura. Inainte sa se mute, femeia a inceput sa scape rand pe rand de lucrurile personale, pentru a putea incapea in noua casa. Pe unele le-a vandut, in timp ce altele au ajuns la prieteni ori cunostinte de pe Facebook. Si-a pastrat doar trei perechi de pantofi, cateva jachete, fuste si pantaloni, informeaza Daily Mail. Rebekah lucreaza la o mercerie si isi petrece jumatate din fiecare luna avand grija de caini ai caror stapani sunt plecati in vacanta, anuntaStirileProtv.ro.

Incredibil! Au gasit un munte de zapada sub soarele fierbinte al verii. Care este explicatia? Pare greu de crezut, insa zapada care a cazut intr-un oras din statul american New York in noiembrie 2014 nu s-a topit in totalitate nici acum. Reporterii USA Today au descoperit un adevarat munte de zapada pe un teren situat in apropierea garii centrale din orasul Buffalo. Zapada a fost depozitata acolo dupa ce au fost curatate strazile orasului, in urma viscolului naprasnic care a lovit nordul Statelor Unite in noiembrie 2014. Protejata de soarele fierbinte al verii de un strat de praf si mizerie, zapada s-a tasat si s-a transformat intr-un fel de ghetar, care are toate sansele sa nu se topeasca pana la iarna urmatoare, informeazaLibertatea.

Casa din "copac", de la vis la realitate. Inovatie in lumea imobiliarelor. Prima casa din "copac" este sustinuta de un trunchi de fier. Copacul a fost inlocuit cu un suport rezistent care sa poata sustine locuinta eco. Are acces la internet, minifrigider special pentru bere si multe optiuni de iluminare care sa uimeasca orice vizitator. Jono Williams. un inginer de materiale plastice si designer, a vrut sa construiasca o camera la inaltime, dar nu era convins ca o casa intr-un copac ar fi suficient. Asa ca a construit propria structura ramificata, una care putea sta practic oriunde in lume fara sa astepti sa-i creasca radacini. Nici de stalpi cu energie electrica nu este nevoie, casa se alimenteaza eco de la soare. Casa este, de fapt, o singura camera circulara (360 de grade) la care se ajunge printr-o scara ce se afla la baza "copacului". Structura se afla in orasul Linton din Noua Zeelanda si ofera oaspetilor vederi uimitoare din natura inconjuratoare. Pe langa designul elegant si luminos, camera este complet echipata cu panouri de alimentare solara, care au fost necesare pentru a oferi acele mici trucuri ambientale, scrieClick.

Un medic german a declarat un deces. Ce s-a intamplat ulterior intrece limitele imaginatiei. Acesta a fost acuzat de vatamare corporala dupa ce o femeie de 92 de ani pe care o declarase moarta s-a trezit in camera frigorifica dintr-o casa funerara. In cazul in care va fi condamnat, medicul in varsta de 53 de ani risca sa stea ani grei in inchisoare. In cel mai fericit caz, acesta va scapa doar cu o amenda, care, insa, ii va goli serios buzunarele. Se pare ca acesta pronuntase decesul dupa ce insotitorul din azilul de batrani in care statea femeia a gasit-o pe aceasta fara puls si fara sa dea semne ca ar respira. In seara respectiva, un lucrator de la casa funerara a auzit un tipat din camera frigorifica in care batrana fusese depusa si a descoperit ca aceasta era in viata. Femeia a murit in spital doua zile mai tarziu din cauza unei boli de inima care nu a avut legatura cu incidentul, anuntaLibertatea.