Au facut sex la Untold Festival! Doi tineri, filmati in ipostaze interzise, in public. Bautura din belsug si atmosfera incinsa s-a lasat cu scene fierbinti, la Untold Festival, de pe Cluj Arena. Doi tineri veniti sa se distreze pe muzica unora dintre cei mai celebri artisti s-au lasat dusi de val si au "abandonat" pentru cateva minute spectacolul facut de rapperul britanic Tinie Tempa. Nu au plecat acasa, ci in tribuna stadionului destinata reprezentantilor presei. Aici, au facut sex, la cativa pasi de miile de oameni veniti la Festival, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Satenii din sud-estul Rusiei se plang ca sunt atacati de Chupacabra. "Traim ca si cum ar fi razboi". O creatura misterioasa face macel in gospodariile locuitorilor dintr-o pasnica regiune a Rusiei.Zeci de gaini sunt ucise in fiecare noapte in satele din regiunea Voronej (sud-estul Rusiei) de o creatura misterioasa, iar circumstantele atacurilor ridica mari semne de intrebare. Potrivit Russia Today, masacrul a inceput pe 23 iulie in satul Davidovka, cand 95 de gaini din curtea unei gospodarii au fost ucise intr-o singura noapte. In noaptea urmatoare, creatura a atacat locuintele vecine, ucigand in total 100 de pasari dupa ce a trecut printr-un gard de sarma. Au urmat cateva zile de pace, dar pe 29 iulie atacul s-a repetat, victime cazandu-i 60 de gaste si alte cateva zeci de gaini, relateaza Stirile ProTV.

Dupa ce fata lor a murit, parintii ei au descoperit secretul ascuns din spatele oglinzii. Atena era o fata de 12 ani, care facea parte dintr-o familie mare, avea sase surori si trei frati. Intr-o zi, medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancer osos, potrivit Bewoman.ro.Un soc imens si neasteptat a avut Atena si familia ei. Fata a suferit o operatie de sapte ore pentru a elimina tumorea. Dupa operatie, ea a trecut prin chimioterapie si si-a pierdut parul. Atena a ramans insa optimista si nu si-a pierdut speranta, dar, din pacate cancerul este foarte agresiv. La scurt timp dupa ce a implinit varsta de 13 de ani, ea a murit. La cateva zile dupa moartea fetei, tatal ei a facut curat in camera ei. Atunci cand a mutat oglinda de pe perete, a observat ceva in spatele ei, scrie RomaniaTV.

Poarta centura de castitate de teama nevestelor. Barbatii din Kenya isi tin penisul sub cheie de teama sa nu il cioparteasca sotiile. Ei s-au vazut obligati sa poarte centuri de castitate, fiindca partenerele ii castreaza, daca nu mai au parte de actiune din partea lor in dormitor. Kenyenele se plang ca sotii lor raman adesea impotenti din cauza consumului de alcool. Si, daca nu mai au parte de sex, acestea se razbuna si le taie barbatia. "Daca are un penis care nu functioneaza, de ce sa-l mai tina?", a spus furioasa una dintre nevestele din aceasta tara situata in estul Africii, potrivit Click.

Vrei sa ai in picioare "ghetele Elenei Ceausescu"? Vezi cat trebuie sa scoti din buzunar. In goana dupa bani, romanii vand de toate. Un oradean a scos la vanzare pe un site de anunturi ghetele purtate de Elena Ceausescu, sotia dictatorului Nicolae Ceausescu. Un oradean cu imaginatie vinde cu 1.000 RON ghetele pe care le-ar fi purtat chiar Elena Ceausescu. "Ghete din piele de bizon purtate insasi de tovarasa Elena Ceausescu. Sunt intr-o stare exceptionala. Nu am actele de provienenta, au luat foc", scrie vanzatorul in anuntul postat pe Internet, scrie Libertatea.