A slabit jumatate din greutatea corpului ei si devenit campioana la fitness, dupa un incident jenant. O tanara a crezut ca intra in pamant de rusine cand s-a uitat la fotografiile facute la nunta surorii ei, la care a fost domnisoara de onoare, si a vazut cat de grasa era. Sarah Oldham, 32 de ani, din Marea Britanie, avea atunci putin peste 100 de kilograme si abia a incaput intr-o rochie marimea 22. Dar s-a ambitionat si dupa un regim alimentar foarte strict si fitness a dat jos aproape jumatate din greutatea corpului ei, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caii si oamenii au expresii faciale asemanatoare. Ce s-ar putea ascunde in spatele acestui fapt. Caii si oamenii au expresii faciale foarte asemanatoare, cea ce ar putea fi un indiciu referitor existenta unor elemente comune in evolutia acestor specii, sustine un studiu publicat miercuri de revista stiintifica britanica 'PLOS ONE', relateaza EFE. Cercetatori de la universitatile britanice Essex si Portsmouth si de la universitatea americana Duquesne din Pittsburgh, au elaborat un sistem de catalogare a expresiilor faciale in functie de miscarile anumitor muschi si au identificat in acest mod 13 miscari ale fetei la cimpanzei, 16 la caini, 17 la cai si 27 la oameni, informeaza Descopera.ro.

Rusia se afla sub asediul lacustelor| Imaginile par desprinse din scene apocaliptice. Un val de mii de lacuste a napadit sud-vestul Rusiei si a distrus importante culturi agricole. Fermierii din zona sunt disperati O regiune de cel putin 800.000 de hectare a fost invadata de insectele zburatoare. Daunatoarele masoara aproape 8 centimetri in lungime si au o anvergura a aripilor de 12 centimetri, la fel de mare ca cea a randunicilor. Roiurile de lacuste a reusit deja sa distruga mai bine de 10% dintre culturi, iar localnicii care isi duc traiul de pe urma agriculturii si-au pierdut orice speranta. "Lacustele au mancat tot, de la frunze si pana la stiuleti." "N-a mai ramas nimic din porumb, l-au devorat pana la ultimul bob." Presa descrie fenomenul ca fiind unul apocaliptic, facand trimitere la scenele biblice in care poporul egiptean era pedepsit printr-o tragedie asemanatoare, scrie Libertatea.ro.

La 12 ani are un IQ mai mare decat al celui mai bun fizician. Acum putin timp, ti l-am prezentat pe Jaxon, un copil de doar 11 ani, dar care are un IQ de 148 de puncte si o singura dorinta: sa traiasca precum un copil obisnuit. Acum, e cazul unei fete de 12 ani. Fata a reusit un rezultat surprinzator, obtinand 162 de puncte la testul de inteligenta Mensa, ceea ce inseamna doua puncte in plus fata de Stephen Hawking si Albert Einstein. Numele ei este Nicole Barr si este din Marea Britanie, precum cel mai mare fizician al momentului, potrivit RT. Fata a declarat ca rezultatul de la testul de inteligenta a fost unul neasteptat chiar si pentru ea. Nu i-a surprins, insa, pe parintii ei, care spun ca de la o varsta frageda ea depista greseli gramaticale in reviste sau ziare, relateaza Playtech.ro.

A cerut anularea casatoriei si despagubire financiara cand si-a vazut sotia dupa noaptea nuntii. Patania unui barbat din Algeria nu pare a fi una credibila, insa toata presa scrie azi despre drama traita de el. Totul s-a intamplat a doua zi dupa nunta, cand el s-a trezit langa femeie care ii devenise sotie. Dupa noaptea nuntii, cand s-a trezit a doua zi, barbatul a trait un soc, crezand ca un hot le-a intrat in casa, dupa cum a declarat el in instanta. In realitate persoana din dormitor era chiar sotia lui, insa fara pic de machiaj. Se pare ca schimbarea a fost atat de mare, incat omul a trait un soc la vederea ei. El a spus judecatorului ca femeie este atat de urata incat nu o recunoaste si ca inainte de nunta nu a vazut-o niciodata fara machiaj. Omul a cerut anularea casatoriei si 20.000 de dolari despagubire pentru ca a fost inselat, informeaza stirileprotv.ro.