Teorie socanta. Omenirea, jucaria unei civilizatii avansate. Este Universul simulat pe computer? Oamenii de stiinta avanseaza o noua teorie potrivit careia lumea in care traim este posibil sa fie o simulare pe computer, iar tot ce vedem si atingem sa fi fost creat de roboti geniali care folosesc umanitatea ca pe o jucarie in acest joc virtual. Continuarea pe RomaniaTv.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cei care au vazut acest trailer spun ca e cel mai infricosator lucru urmarit vreodata. Filmul apare in cinema in septembrie. Trailerul la pelicula "The Goodnight Mommy" a fost realizat atat de bine incat toti cei care l-au vazut s-au declarat de-a dreptul ingroziti. Filmul va rula in cinematografe de la inceputul lunii septembrie, anunta Stirile Pro Tv.

Imaginile care iti arata ca traim in viitor. Inca asteptam un supercomputer precum cel al lui Ironman si un hoverboard inteligent pe post de mijloc de transport, dar nu putem sa negam ca tehnologia e si in acest moment destul de avansata. Daca nu esti convins de asta, avem o serie de imagini care o sa iti aminteasca in ce era incredibila traiesti, pe Playtech.ro.

Papusile sexuale care fac furori in toata lumea! Producatorul a testat, el insusi, vaginul fals. Un artist pasionat de sculptura, dar si de formele feminine, a facut o adevarata cariera din fabricarea de papusi sexuale. Papusile lui au un aspect atat de realist, incat ai impresia ca sunt vii, datorita trasaturilor lor, potrivit Libertatea.

Aparitii misterioase ale Diavolului in Romania. Satul in care toate casele au luat foc din senin. Satul blestemat Silistea Buciumeni este un sat de munte blestemat sa arda vesnic. Pentru ca incepand cu anul 1911, nu a fost casa care sa nu fi ars. Oamenii spun ca flacarile apar de nicaieri, ca se despica pamantul si limbile de foc ies din adancuri, distrugand totul in calea lor, neputand fi stinse de apa. Continuarea pe RomaniaTv.net.