Ziua in care "Singur Acasa" a devenit realitate pe o autostrada. Dupa 150km, parintii au realizat ca au uitat copilul Parintii, ambii francezi, si-au lasat copilul intr-un popas de pe autostrada si au parcurs apoi peste 150km pana au realizat ca au uitat-o, se arata in comunicatul politistilor. Cei care au gasit copilul povestesc ca fata le-a spus doar ca "mergem la mare" si ca "am vazut cum pleaca masina lui tati". Prin radio a fost data o alerta si asa au reusit si parintii uituci sa-si aminteasca de copil. Acestia au traversat inapoi autostrada si au recuperat copilul, dar au fost si interogati de politisti care vor investiga cazul, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

A scapat telefonul din avion. In mod surprinzator, telefonul a fost gasit intact Ben Wilson, un pilot din Texas, a avut parte de patania vietii lui dupa ce si-a scapat telefonul din avion. Barbatul de 74 de ani si-a scapat smartphone-ul de la o altitudine de 2.800 de metri. Imediat dupa aterizare, pilotul a fost sfatuit de fiul sau sa faca apel la aplicatia "Find My iPhone". Spre marea mirare a batranului, aparatul a aparut pe o harta, undeva in Joplin, Texas, iar dupa cateva zile de cautari, telefonul a fost descoperit la marginea unei ferme. Intact! Telefonul a suferit doar cateva zgarieturi. "Este un pic zgariat, dar functioneaza perfect", a declarat incantat Ben Wilson, conform Libertatea.

A scris William Shakespeare capodoperele sale, drogat? Potrivit oamenilor de stiinta au fost descoperite pipe de canabis, vechi de aproape 400 de ani in Londra, in imprejurimile orasului Stratford-upon-Avon, mai exact in gradina lui William Shakespeare, in care a petrecut o parte din viata. Datorita unui procedeu specific, analizele din Pretoria (Africa de Sud) au permis identificarea substantelor care erau fumate in secolul al XVI-lea si al XVII-lea, epoca in care a trait celebrul dramaturg britanic. 24 de pipe vechi de aproape 400 de ani au fost analizate. Uluitor este faptul ca patru din cele opt care contineau reziduri de canabis au fost gasite in gradina resedintei lui William Shakespeare. In anul 2011 antropologul Francis Thackeray a descoperit urme de cocaina in casa dramaturgului si a cerut imediat o exhumare a ramasitelor pamantesti ale acestuia. Dar, din cauza ultimelor dorinte ale scriitorului, care il blestema pe "acela care ii va deplasa oasele", solicitarea antropologului nu a fost niciodata transformata in realitate, scrie Click.

Patru membri ai echipajului unui avion au fost arestati. Acestia au fost prinsi bauti! Patru membrii ai echipajului unui avion al companiei letone Air Baltic au fost verificati cu etilotestul pe un aeroport din Norvegia inainte de a pleca in cursa. Surpriza! Testul a iesit pozitiv si cei patru au fost arestati preventiv. Pilotul si copilotul, amandoi cetateni letoni, aveau alcoolemia de 0,4, respectiv 1,2 la mie, conform rezultatelor preliminare. Doua dintre insotitoarele de bord aveau alcoolemia 0,4, respectiv 0,8 la mie. Cei patru membri ai echipajului si-au recunoscut faptele si risca pana la doi ani de inchisoare, scrie Libertatea.

Doi tineri au fost loviti de fulger, in timp ce se plimbau pe strada. Detaliul banal care le-a salvat viata Dylan Corliss (16 ani) si Lexie Varga (17 ani) plecasera sa cumpere burgeri, in Claremont, pe o vreme intunecata, relateaza ABC News. Dintr-o data, cei doi s-au trezit aruncati la pamant. Fusesera loviti de un fulger, iar faptul ca se tineau de mana a facut diferenta dintre viata si moarte. Cei doi au marturisit ca au fost confuzi si stanjeniti pentru ca ploua foarte incet. "Dylan era socat", a marturisit iubita lui. Fulgerul l-a lovit pe Dylan in cap, iar electricitatea a fost transferata in mana lui Lexie, dupa care a iesit prin piciorul ei. Cei doi au scapat teferi, insa spun ca s-au simtit toata ziua obositi, iar Lexie are si o vanataie pe picior, informeaza Stirile ProTv.