Ipostaza indrazneata pentru 46 de ani! Uite cum isi pune Raduleasca fundul pe Instagram! In ultima perioada, Mihaela Radulescu pare sa fi facut o obsesie pentru corpul ei. De cand a descoperit retelele de socializare ca Facebook si Instagram, vedeta nu a ratat nicio ocazie sa-si expuna trupul bine lucrat. La cei 46 de ani ai sai, Mihaela Radulescu arata foarte bine. Stilul de viata, alimentatia si sportul au transformat-o intr-un etalon pentru femeile de varsta ei. Cu toate acestea, de multe ori, din dorinta de a arata cat de bine lucrata este, vedeta exagereaza cu pozele si cu detaliile. La fel s-a intamplat si astazi, cand, Raduleasca a urcat pe Instagram o imagine cu ea. De fapt, ea nu apare in poza, ci doar fundul ei si o pereche de bikini minusculi. "Proud of my discipline in working out my body (Mandru de disciplina meu in ceea ce priveste corpul)", a scris iubita lui Felix la explicatia foto. Nu e totusi cam mult pentru o femeie de 46 de ani? Sau Mihaela posteaza astfel de imagini doar pentru publicitate, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andra este cel mai iubit artist roman. Ce trofeu va primi solista. Andra a castigat lupta pentru trofeul "Fans Like Award" ce va fi decernat in cadrul editiei din acest an a Media Music Awards. Solista a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerata astfel cel mai iubit artist roman. Andra a primit 31,1% din totalitatea voturilor. Pe locul doi s-a clasat Andreea Balan, cu 15% din voturi, iar pe locul 3, Delia, cu 9,8%. Voturile au fost acordate pe pagina de Facebook a evenimentului, care se bucura de o activitate impresionanta din partea celor peste 100.000 de fani. Andra va primi trofeul "Fans Like Award" in cadrul galei ce va avea loc pe 3 septembrie, in Piata Mare din Sibiu. Va fi, de altfel, si primul concert pe care solista il sustine dupa ce, recent, a adus pe lume o fetita, anuntaViva.ro.

Oana Lis, culmea fitelor: cu blana in plina canicula. Un lucru e clar: pentru Oana Lis iarna chiar este ca vara, motiv pentru care si-a scos blana la plimbare. Meteorologii avertizeaza: se prelungeste codul portocaliu de canicula. Mai pe romaneste, vom arde ca-n iad inca doua zile, doar Oana Lis se crede-n plina iarna. Si ce face nevasta fostului primar al Capitalei? Isi pune caciula de blana pe cap si iese la plimbare! "Mi-am pus caciula de blana sa ma protejez de soare. Stiti ca sunt excentrica!", a vrut Oana sa fie amuzanta si originala, informeazaLibertatea.

Insarcinata in 6 luni, Kim Kardashian socheaza din nou. Complet dezbracata, vedeta de 34 de ani si-a facut un selfie pentru a raspunde astfel celor care sustineau ca este prea slaba pentru a fi insarcinata. Stirea privind sarcina lui Kim Kardashian a fost primita cu scepticism inca de la inceput. "La inceput au spus ca sunt prea slaba si, cu siguranta, am inventat sarcina. Acum spun ca sunt prea grasa si ma prefac ca sunt insarcinata. Uneori sunt fotografiata inainte de a manca si par mai slaba, alteori tocmai am mancat si par mai grasa", a scris Kardashian explicand gestul sau. "Fiecare corp e diferit, fiecare sarcina e diferita. Am invatat sa imi iubesc corpul in fiecare etapa. Ma voi face si mai mare si asta e de asemenea, minunat. Sa fii insarcinata e o binecuvantare...". "Se spune ca fiecare corp e diferit daca este o sarcina cu o fata sau una cu un baiat. Orice ar fi, multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune si nu imi pasa de nicio barfa sau comentariu care se fac pe seama mea, pentru ca nu ma afecteaza deloc". Imaginea postata a primit pe Instagram 1,6 milioane de likeuri si peste 130 de mii de comentarii in doar 15 ore de la postare, scrieElle.ro

Bomba! Iulia Vantur nu mai e blonda! Fosta iubita a lui Marius Moga a postat, recent, pe pagina personala de Facebook o fotografie cu schimbarea de look. Vedeta nu mai are parul blond si a ales ca nuanta un ciocolatiu deschis. Cu toate acestea, Iulia a incercat sa pastreze o parte de mister si nu si-a fotografiat si fata. Fanii nu au fost prea incantati de alegerea Iuliei. "Blonda este cel mai frumos", a scris un fan. Altul a punctat: "Parca era mai bine blond....", anuntaLibertatea.