Oamenii sunt niste extraterestri! Teoria care socheaza intreaga lume! Astrobiologii continua sa gaseasca indicii care sugereaza ca viata a aparut in alta parte a galaxiei si a fost adusa pe Pamant. Aparitia vietii pe Terra este unul dintre cele mai complexe puzzle-uri cu care a avut omenirea de-a face vreodata. Exista o multime de teorii contradictorii si plauzibile in acelasi timp, dar majoritatea au un lucru in comun: stabilesc din start ca totul s-a intamplat pe Pamant. Au fost descoperite molecule organice si apa la suprafata cometelor care traverseaza sistemul nostru solar, aspect care arata ca materialele necesare aparitiei vietii pe Pamant provin din spatiu. Unii merg mai departe si spun ca viata in sine a aparut in alta parte si a fost adusa pe Terra, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Este cu 21 de ani mai tanara decat sotul ei, iar barbatul e considerat "un pedofil". Cum arata atunci cand ies la plimbare. Madison, in varsta de 19 ani, este mai tanara cu 21 de ani fata de cel pe care l-a luat de sot. David, 40 de ani, este criticat dur de oamenii care ii vad pe strada, numindu-l pedofil. Cei doi s-au cunoscut in ziua in care David a inceput sa lucreze pentru mama fetei. S-au imprietenit, dupa care au inceput sa isi scrie zilnic pe chat-ul de Facebook. Madison avea deja 18 ani atunci cand a inceput relatia. Parintii tinerei au fost de acord cu relatia, mai ales ca il cunosteau bine pe David. Cei doi s-au casatorit si, recent, Maddy a nascut un baietel, anuntaStirileProtv.ro.

Ei sunt cei mai batrani gemeni din lume! Belgienii Pieter si Paulus Langerock sunt, la 102 ani, cei mai batrani gemeni de pe mapamond. Acestia spun ca secretul logevitatii lor este un pahar de vin rosu pe zi. Pieter si Paulus Langerock au ajuns la 102 ani dupa o viata cumpatata. Belgienii invita pe toata lumea sa traiasca viata asemeni lor pentru a ajunge la 102 ani. "Nu faceti nimic prostesc, nu beti prea mult alcool, nu mancati prea mult, nu fiti prea petrecareti. Nu alergati prea mult dupa femei. Casatoriti-va, casatoriti-va! Cel mai bun sfat din lume este acesta: casatoriti-va cu femeia pe care o iubiti si faceti copii cu ea", a declarat Paulus Langerock. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu a fost casatorit vreodata. Pieter si Paulus Langerock beau pe zi un pahar de vin rosu de Bordeaux, informeazaLibertatea.

Costumul asta te face sa ai 100 de ani. Nu sunt multi oameni care doresc sa grabeasca procesul de imbatranire. Insa o echipa de experti de la firma de asigurari de viata Genworth, cu sediul la New York (SUA), a elaborat costumul care te face sa te simti batran. R70i Aging Experience ii permite purtatorului sa experimenteze efectele artritei, slabirea vederii si a auzului, deteriorarea muschilor si a oaselor. Exoscheletul poate fi setat pentru a potrivi simptomele specifice varstei si pentru a modifica miscarile si a ingreuna articulatiile. Pe langa faptul ca adauga cateva kilograme in plus purtatorului, costumul limiteaza libertatea si performantele miscarii din cauza unor componente din fibra de carbon si a unor curele din cauciuc, scrieClick.

Cel mai mare rechin vazut vreodata: imaginile incredibile surprinse de o echipa de biologi marini in adancul oceanului. Un grup de biologi marini a facut una dintre cele mai spectaculoase descoperiri. Biologul marin Mauricio Hoyos Padilla, cel care a condus misiunea, sustine ca acestia au descoperit "cel mai mare rechin vazut vreodata". Rechinul alb a fost filmat de biologi in timp ce acestia realizau o scufundare in Guadalupe, in Mexic, relateaza CNN. Conform oamenilor de stiinta, rechinul, poreclit "Deep Blue" are 50 de ani si este o femele insarcinata. Imaginile au fost surprinse anul trecut si folosite intr-un documentar Discovery, pentru "Saptamana Rechinilor". Filmarea arata cum rechinul inoata in ocean, alaturi de alti pesti. Mauricio Hoyos Padilla, cel care a condus misiunea de scufundare, sustine ca acesta este cel mai mare rechin intalnit vreodata: "Deep Blue" masoara 6 metri lungime si este cat o barca. Dimensiunile anormale ar putea fi datorate faptului ca este insarcinata, anuntaStirileProtv.ro.