​Trafic de cocaina cu ajutorul unor Minioni de plus. Vezi unde s-a intamplat asta! Acum cativa ani, cand primul film din seria "Despicable Me" ("Sunt un mic ticalos") a aparut in cinematografe, lumea a facut cunostinta cu minionii, indragostindu-se pe loc de acestia. Nimeni nu a parut sa aiba o problema cu faptul ca slujitorii galbui erau, de fapt, personaje negative, ajutandu-l pe ticalosul Gru in planurile sale de cucerire a lumii. Seria aventurilor nazdravanilor minioni a continuat cu "Despicable Me 2" si propriul lor film, "Minions". Acestia s-au bucurat de o popularitate imensa, ajungand sa fie omniprezenti: pe orice produs, pe orice metrou, autobuz, taxi, in toate meme-urile de pe Internet. Tocmai de acest lucru s-a gandit sa profite Albert Fortosa, un newyorkez cu preocupari nu foarte ortodoxe, care a decis sa transporte cocaina in valoare de 225.000 de dolari cu ajutorul unor minioni de plus, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Concurs de selfie-uri macabre in Rusia. "Mai multi defuncti, mai multe sanse de castig". Politia din orasul Siktivkar, capitala Republicii Komi din Federatia Rusa, ancheteaza o situatie sinistra. Potrivit Moscow Times, oamenii legii au descoperit o comunitate online dedicata realizarii de poze tip selfie langa cadavre si numita chiar "Selfie cu mortii". Comunitatea are peste 500 de membri si activeaza pe reteaua de socializare VKontakte, care in Rusia este mai populara ca Facebook. Cazul a atras atentia politistilor dupa ce creatorul grupului, Alfred Poliakov, un antreprenor de pompe funebre din Siktivkar, a lansat un concurs cu un premiu de 5.000 de ruble (305 lei) pentru cel mai reusit selfie facut langa un cadavru. Iar pentru a da un exemplu, s-a pozat corpul neinsufletit al unei fete de 13 ani, decedata in urma cu doua saptamani intr-un accident rutier, anuntaStirileProtv.ro.

Ea e primul om inmormantat pe Luna. Cand era pe front in Irak, puscasul marin Steven Jenks, primea scrisori emotionante de la mama sa bolnava de cancer. Seymour ii spunea fiului ei sa priveasca Luna pentru a simti ca mama lui se gandeste la el. "Te iubesc pana la Luna si inapoi", acestea au fost cuvintele pe care Steven, 32 de ani, le-a intiparit pe capsula care va duce in spatiu cenusa mamei lui. Seymour a pierdut lupta cu cancerul luna trecuta si fiul ei a luat legatura cu firma de pompe funebre spatiale Elysium Space, cu sediul in Pittsburg. El a fost ales primul pe lista de 50 de participanti care isi vor ingropa adormitii pe satelitul natural al Pamanului la finalul acestui an. Cenusa acesteia va fi transportata catre un crater ales chiar de Steven de un vehicul lunar special numit Astrobotic's Griffin, care va fi propulsat in spatiu de o racheta SpaceX Falcon 9. In cazul in care nu vor sa isi incinereze rudele decedate, doritorii unei inmormantari spatiale pot opta sa trimita in spatiu o bucata din trupul celui dus. Dimensiunea acesteia nu trebuie sa depaseasca 5 centimetri si sa nu fie mai grea de 350 de grame, informeazaClick.

Razbunarea crunta a unei femei inselate! Barbatul a fost la un pas de infarct cand a vazut ce i-a facut. O femeie inselata s-a razbunat intr-un mod foarte original pe cel care a indraznit sa umble si cu alte femei. Infidelul a fost la un pas sa moara de inima cand a vazut ce i-a facut iubita, in somn. Femeia a asteptat ca iubitul ei infidel sa adoarma si si-a pus in aplicare planul diabolic. L-a dezvelit, i-a turnat acetona pe lenjeria intima si... i-a dat foc. Trezit brusc din somn, omul abia realizeaza ce i se intampla. Furioasa, femeia ii spune ca i-a aplicat o lectie pentru ca a inselat-o si ii spune ca plece imediat din casa ei, scrieLibertatea.

Doua femei au provocat scandal la o piscina exclusivista din Casablanca. Cum au vrut sa faca plaja. Doua femei de origine marocana au provocat scandal dupa ce au facut "topless" in piscina unui club exclusivist din Casablanca, determinandu-i pe responsabilii clubului sa le ceara sa-si acopere pieptul, potrivit Agerpres. Cele doua femei marocane, dar avand nationalitatea unei tari europene neprecizate, s-au asezat la soare cu pieptul dezgolit la piscina din Tahiti Beach Club, unul dintre cele mai exclusiviste din Casablanca. Atitudinea lor i-a indignat pe cei prezenti, astfel incat personalul le-a cerut sa se acopere, amintindu-le ca "topless-ul" este interzis in club. Femeile au acceptat sa-si puna sutienele si au explicat ca "nu vor sa creeze probleme", potrivit portalului. O sursa a complexului a confirmat EFE ca atat "topless-ul cat si asa-numitul "burkini" (costumul de baie care acopera in intregime corpul) sunt interzise la piscina clubului, anuntaStirileProtv.ro.