Noua "atractie turistica" din New York. Vizitatorii din Times Square se pot fotografia cu tinere topless, pictate pe bust. Recent, o noua categorie de artisti stradali si-a facut aparitia la New York, in Times Square. Vizitatorii au ocazia sa-si faca poze, in schimbul unor mici "atentii", alaturi de tinere atragatoare, dezbracate pana la brau, dar pictate, de parca ar purta haine. Nu toti localnicii si turistii sunt insa incantati. Iar primarul vrea sa ia masuri pentru indecenta. O turista din Canada, care a venit in vizita cu copii si sotul in Times Square, trece in revista pozele pe care le-a facut in cea mai faimoasa piata a planetei. A sters, insa, imaginile in care apar "infamele" tinere pictate. Or fi ele pictate, dar fetele se plimba la bustul gol, se plang cei mai pudici. Sau cei care sunt insotiti de copii, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O frizerie din SUA tunde gratuit copiii cu o conditie. Vezi care e aceasta! Intr-o frizerie din SUA copii se pot tunde gratuit daca indeplinesc o conditie: trebuie sa citeasca din cartile expuse. Courtney Holmes isi doreste ca micutii sa lase deoparte tabletele si sa citeasca mai mult. Tocmai pentru a incuraja acest lucru, frizerul s-a invoit sa tunda gratis copiii care citesc. "Sincer sa fiu, sunt surprins. La inceput au venit patru copii, iar dupa cateva minute erau deja 20 care doreau sa citeasca", a marturisit frizerul. Acesta a adaugat: "Cum nu aveam carti la frizerie, le-am adus de acasa, iar acum oamenii au inceput sa-mi trimita carti. Doream sa incep ceva care sa-i ajute pe acesti copii. Doream sa le pun o carte in mana si sa nu mai stea in fata calculatorului", anuntaLibertatea.

Orasul in care nimeni nu iese din casa de ani de zile. Motivul este incredibil! O localitate din statul brazilian Sao Paolo arata ca un oras-fantoma. Si asta pentru ca majoritatea locuitorilor nu are curaj sa iasa din casa din motive... medicale. O boala de care sufera 600 din cei 800 de rezidenti si din cauza careia pielea acestora nu se mai poate reface dupa expunerea la soare i-a facut sa devina prizonierii propriei locuinte. In orasul Araras, din statul Sao Paolo, 600 de oameni sunt tintuiti in locuintele lor din cauza unei boli rare, Xeroderma Pigmentosum (XP). Afectiunea se manifesta agresiv in momentul in care pielea persoanelor care au fost diagnosticate cu XP sunt expuse la soare. Din cauza acestei suferinte, epiderma nu se mai poate reface, asa cum se intampla in cazul majoritatii oamenilor. Mai mult, dintre cei 600 afectati, 20 au o forma agresiva a bolii, fiind susceptibili de cancer de piele, informeazaUnica.ro.

Prostituatele din Italia, obligate sa poarte veste reflectorizante si pantaloni. Ce amenzi risca daca nu se supun. Prostituatele din Italia vor fi fortate sa renunte la fustele mini si bluzele foarte decoltate in favoarea pantalonilor si a vestelor reflectorizante, pentru a evita accidentele pe autostrada. Femeile care practica prostituatia in fiecare noapte pe o autostrada aglomerata din Milano risca o amenda de 500 de euro daca refuza sa poarte vestimentatia impusa de autoritati, relateaza Daily Mail. Oficialii din orasul Spino d'Adda spun ca prostituatele provoaca probleme in trafic, pe ruta Milano-cremona, si ar trebui sa fie tratate ca si muncitori in constructii. Potrivit The Independent, aproximativ 15.000 de prostituate s-au adunat in regiunea Milano dupa ce numerosi turisti au venit in zona pentru a participa la Targul Expozitional din Milano 2015, scrieStirileProtv.ro.

Rusii au executat 50 de boboci de rata care au "patruns ilegal in tara". Moscova a interzis importul de alimente din tarile Uniunii Europene, iar unele sanctiuni au devenit de-a dreptul incredibile. 50 de boboci de rata care au "patruns ilegal in tara" au fost executati. Potrivit postului de televiziune rusesc Zvezda, in apropiere de granita cu Ucraina, autoritatile au confiscat si eutanasiat 50 de boboci de rata. Pasarile au fost gasite vinovate de patrundere ilegala in Rusia. Oficialii de la Moscova au subliniat ca bobocii de rata nu aveau documente corespunzatoare de insotire, motiv pentru care au fost retinuti si apoi arsi. Moscova a decis, luna trecuta, sa distruga produsele alimentare din tarile care au instaurat o blocada economica impotriva Rusiei, anuntaLibertatea.