Expozitie de sani pe strazile din New York. Festivalul "Go Topless" a fost si anul acesta la inaltime. Zeci de femei au iesit fara sutien pe strazi la parada "Go Topless" de anul acesta. Si nu oricum, ci cerand in gura mare egalitate cu barbatii. Zecile de femei venite in centrul orasului New York au ales sa protesteze fata de decizia primarului celui mai mare oras american de a interzice aparitiile topless in public. "Drepturile egale topless pentru femei este un drept constitutional", a declarat Rachel Jessee, liderul GoTopless al orasului New York. "Cel de-al 14-lea Amendament al constitutiei SUA specifica drepturi egale pentru toti. Asta include dreptul de a expune parti ale corpului comune ambelor sexe, inclusiv pieptul si sfarcurile", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un britanic si-a mutat locuinta in podul din casa fostei iubite. Reactia femeii cand i-a descoperit ascunzatoarea. Dupa ce si-a dat iubitul afara din locuinta pe care o imparteau, o femeie din Marea Britanie a avut un adevarat soc cand a descoperit ca acesta a continuat sa traiasca sub acelasi acoperis cu ea, in podul casei. Marie Wright a inceput sa devina suspicioasa cand a observat ca incep sa-i lipseasca lucruri de prin casa: de la mancare, pana la role de hartie igienica sau lenjerie de pat, scrie The Sun. Tanara in varsta de 28 de ani a descoperit cu stupoare ca iubitul ei traia in podul casei, unde isi amenajase chiar si un pat. Cei doi fusesera impreuna timp de cinci luni, insa tanara simtea ca relatia lor devine mult prea serioasa, asa ca l-a rugat pe iubitul ei sa o lase sa stea singura un timp. Initial, barbatul a fost de acord, insa s-a furisat inapoi in casa, unde a locuit fara stirea iubitei sale timp de doua saptamani, anuntaStirileProtv.ro.

I-au scos un dinozaur din vagin. Medicii sunt obisnuiti sa intalneasca la serviciu situatii care de care mai ciudate, insa o patanie a unor doctori din Anglia pare ca le intrece pe toate. O pacienta le-a cerut ajutorul medicilor in urma unui mic incident suferit in timp ce se masturba. Mai exact, obiectul folosit i-a ramas blocat in vagin, asa ca femeia s-a vazut nevoita sa mearga la spital. Specialistii au crezut initial ca e vorba despre un vibrator sau despre o alta jucarie sexuala, insa, in scurt timp, si-au dat seama ca e vorba despre o jucarie pentru copii. Mai exact, femeia a incercat sa se masturbeze cu un dinozaur T-Rex, luat chiar de la fiul ei, insa a reusit doar sa se raneasca. Medicul a recuperat "fosila", apoi si-a sfatuit pacienta sa-si cumpere propriile jucarii si, mai ales, sa le lege de un picior, ca sa nu le piarda, informeazaLibertatea.

A publicat un anunt de inchiriere, insa a facut o gafa ireparabila. Cum apare proprietarul intr-una din fotografii. Un barbat care voia sa-si gaseasca un coleg de apartament a publicat pe internet un anunt cu cateva fotografii ale locuintei sale din Melbourne, insa fara sa-si dea seama a facut o gafa ireparabila. La prima vedere, anuntul pare unul obisnuit, insa o fotografie din bucataria apartamentului a devenit virala dupa ce internautii au observat ca proprietarul apare in lenjerie intima pe fundal. Acesta nu a realizat ca imaginea lui va aparea in oglinda din camera si a publicat fotografia in anunt, relateaza Daily Mail. Fotografia barbatului care are in jur de 40 de ani a fost tinta glumelor in mediul online, scrieStirileProtv.ro.

O femeie s-a asezat in avion langa un cuplu care se despartea. N-ai sa crezi ce a urmat! Kelly Keegs, o tanara care calatorea cu avionul, s-a asezat intamplator langa un cuplu care se certa de mama focului. Ce a facut tanara? A filmat totul si si-a tinut la curent prietenii de pe retelele de socializare. Scoasa din minti de tonul pe care se certau cei doi, Kelly Keegs a inceput sa filmeze totul si sa-si tina la curent toti prietenii virtuali de pe Twitter. "Tipul asta de langa mine se desparte de prietena lui, in avion, iar ea plange", a inceput sa povesteasca Kelly pe Twitter. Apoi, tanara a scris pas cu pas conversatia celor doi. Comentarii la postarile femeii, martora la toata discutia, nu au intarziat sa apara si pe Twitter a fost un adevarat Live Text al celebrului scandal. Fiecare Tweet a avut parte de sute de comentarii si scandalul celor doi a devenit viral. Ba mai mult, internautii s-au impartit in doua categorii: unii il sustineau pe el, altii pe ea, anuntaLibertatea.