1. O prostituata din Chile a anuntat ca pune la licitatie 27 de ore de sex, banii obtinuti urmand a fi donati unor organizatii de caritate, informeaza Click. “Actiunea” caritabila, ce se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, a transformat-o pe practicanta celei mai vechi meserii din lume, Maria Carolina, o celebritate în Chile. Unul dintre clienti a platit-o in avans, convins fiind ca face o fapta buna.

2. Ucis de celular! Click mentioneaza ca un sud-coreean a fost gasit mort, cu telefonul mobil topit pe piept. Medicii care au examinat cadavrul au declarat ca nimic altceva nu ar fi putut provoca moartea barbatului.

3. Copii nu vor ca celebritatile "obraznice" sa primeasca daruri de la Mos, sustine Ziarul. Cantareata americana Britney Spears si Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, ar trebui sa fie incluse pe lista neagra a lui Mos Craciun, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat printre copiii americani.

4. Cine ar fi crezut ca un bilet castigator la loterie poate insemna condamnarea la cativa ani buni de inchisoare? Un spargator de banci din SUA, care avea interdictie la jocurile de noroc, a castigat un milion $, scrie Click. Insa acesta, nu numai ca nu isi poate incasa premiul, dar intra si la inchisoare pentru ca a incalcat una din clauzele eliberarii conditionate.

5. Un italian a fost amendat pe motiv ca are un cocos care ii trezeste din somn pe vecini mult prea devreme, relateaza Click. Cocosul constiincios, care incepea sa cante odata cu primele ore ale diminetii, a lasat un gol de 200 de euro in buzunarul proprietarului sau.

6. Parintii Elenei Udrea au fost debransati de RADET de la apa calda, relateaza Cancan. Din cauza catorva familii de rau-platnici, RADET a hotarat sa sisteze furnizarea apei calde in blocul C74 din cartierul Ghencea, unde locuiesc si parintii divei PD. Locatarii blocului sunt foarte ingrijorati pentru ca e posibil sa fie sistata si caldura, acum in prag de Sarbatori. Familia blondei politiciene este una linistita si cu frica lui Dumnezeu, mai precizeaza publicatia.

7. "Basescu n-a vrut turbanul!", dezvaluie Click. Roxana Moise, autoarea controversatului turban al lui Basescu, model pe care ea l-a prezentat la Festivalul de moda Bucharest Fashion Week, s-a aratat dezamagita ca presedintele Traian Basescu i-a refuzat invitatia la eveniment, dovedind ca nu este interesat de turban asa cum a fost, in urma cu doi ani, de fesul pe care aceeasi creatoare de moda i l-a confectionat.

8. Romancele sunt „vanate” in Spania pentru a dona ovule, titreaza Adevarul. Ele sunt apreciate pentru sanatatea si frumusetea lor, dar si pentru corectitudinea de care dau dovada in timpul investigatiilor medicale. Recompensa de 900 de euro este o "suma atractiva" pentru donatoare.

9. Locuitorii Capitalei au sansa de a se plimba de anul viitor cu un tramvai care fuge cu 100km/h, anunta Libertatea. Citadis, modelul prezentat ieri de firma Alstom, cea care a creat si trenurile de mare viteza din Franta, poate transporta peste 300 de persoane odata. Mai mult, tramvaiul va merge pe baterii sau prin alimentare de la sol, iar scaunele vor absorbi mirosurile neplacute.

10. La subsolul unei cetati sasesti din Cisnadie, 11 mesteri ai ciocolatei dau nastere unor nemaipomenite bomboane poleite cu aur, ne dezvaluie Adevarul. Cei 11 ciocolatieri fac un business de nisa care indulceste hotelurile, cafenelele si restaurantele de trei stele din tara. Pralinele facute la Cisnadie sunt un produs romanesc cu ciocolata belgiana.